Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341773 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KAP

Obitaş'la Çiçekler son dakika golleriyle berabere bitirdi bence şimdilik başa baş gidiyorlar.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 20:19:42
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 20:20:03
yusuf sağol fotolar için temmuzun son çalışma günüde böylece bitti kalan son bölüm numaralı temel bu gece ve yarın sabah o bölümde bitecek :ok:

Sen saol efecim..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@CharlieChaplin Yusufum ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar  :ok:

• Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2014, 20:31:34
@CharlieChaplin Yusufum ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar  :ok:

Eyvallah Mustafacım... Bayram sonrası görüşmek dileğiyle...

Çevrimdışı Efe

fotolardan anladığım çalışınca az işçide olsa çok iyi gelişme oluyor ağustosun başından itibaren az bi takviyeyle bu yıl sonuna bitecek inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Furkan Sarper

Obitas kalipcilarla hizlanir bayramdan sonra.

Eski acikta ust kat kolonlari dis sutuna dayanmiycakti.o ara sutuna hemen baslanir mi acaba donuste

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı axioma

sen konuyu iyi okumamışsın galiba banane 45 staddan niye onların yükünü ben karşılayayım devlet
bir yasa çıkarıyorsa alt yapısını oluşturacak 3 kulübün taraftarının sırtına yüklemeyecek senin dediğin gibi olunca ben Beşiktaş
passo kartımla gs Beşiktaş maçına bilet alabilecekmiyim gizli kapaklı gitme şansını bile elinden alıyorlar
bunun çözümü kulüplerin kendi yapmasıdır. Beni bir şeylere mecbur bırakmayacaklar. Burası dingonun ahırı değil
stadlar gsgm nin değilmi kulüpler kira ödeyerek kullanıyorlar devlet koyar stadlara sistemi kulüplerede uygulayın der
kulüplerde e bilet sistemini uygular bunun için geçmişte olduğu gibi istediği yerden satar biletini devletin şurdan bilet alacaksın demeye
hakkıda yoktur. Belli yerlere rant sağlayamaz her şeyden önce devletin eşitlik ilkesine aykırı devletin görevi hizmettir
bu hizmeti yerine getirmek içinde vergi alıyor bedava yapmıyor belli firmalara rant kapısı açmak devletin görevleri arasında bulunmuyor

Aslına bakarsan devletin stat yapmasına karşıyım kaldı ki yapılan stadın içerisindeki sistemleri kurmasını destekleyeyim. Yani ben Beşiktaşlı olarak deplasmana gitme hakkım yok mu. Eğer her kulüp kendi sistemini uygularsa ben neden renklilerin yada başka kulüplerin kartlarını yada e-bilet sistemlerine uymak zorunda kalayım. Evet bu sistem ile diğer maçlara bilet alabileceksin. Örneğin Gs- Beşiktaş maçına bilet alabileceksin. Bu maça bilet almanı önleyecek ne var paylaşırsanız sevinirim. Bilmediğim bir şeyse sizin vasıtanızla öğrenmekten gocunmam. Ayrıca ben neden gizli kapaklı gideyim ki herhangi bir maça.
Her şeyi devlet yapacaksa (stat ları bile yapması hata bence) gelirde devlet alır. Bu sistem ile geliri devlet almayacak ki. Neden masraflar 3 kulübün üstüne yükleniyor diyorsunuz. Nasıl yani  kulüpler bu iş için para vermiyor ki tam tersine para kazanıyor. Taraftara gelince kulübüne katkı için, aldığı bilet ve ayrıca aldığı hizmet için ödüyor bunun parasını. He şeyin bir bedel var hiç maça gitmeyen insanlar neden bunun bedelini ödesin.

Devlet kanunu koyar uygulamasını denetler uygulamayan varsa gereğini yapar. Ona buna stat yap birde her maçta olay çıksın kavga kıyamet küfür hakaret diz boyu. Şampiyon olamamış diye benzin istasyonunun önünde polis arabası bile yakabilecek cesareti kendisinde bulsun ama devlet buna ceza veremesin. Kim maça gidip kavga çıkarıyorsa bulup cezanı vermeli. Bildiğiniz başka bir yöntem var mı bunun için.
Kavga oluyor diye tüm stadın kapatılmasının bir önlem olmadığı apaçık ortaya çıktı. Başkasının yaptıkları yüzünden ben neden maç izlemekten mahrum kalayım.

Kulüplerin bu sistemleri kurma işini devlete yıkması tamamen saçmalık bence, nasıl bir mantık ki bu. Devletin yaptığı stat bile olsa  statlarda bulunan sitemlerimde kurmasını istemek doğru değil bence hem de insanlardan toplanan vergiler ile. Futbol ile hiç alakası olmayan yada maça gitmeyen insanlar yok mu. Neden onların vergisi ile stat yapılsın yada bu tür sistemler kurulsun. Devlet kuracaksa devlet işletsin geliride devlet mi alsın. Mantığı anlamadım. 

Dingonun ahırı lafı bence devletin stat yapması ve hatta içerisinde kullanılacak sistemleri kurması gerek lafının söyleyen düşünceye uyar ancak. Hem burası dingonun ahırımı diyeceksiniz hem de tüm halkın vergilerini stat yapmak statlarda bulunan e-bilet yada her ne için gerekirse ona kullanılsın diyeceksiniz. Bunları anlamakta zorlanıyorum.

Ayrıca ben 45 stadın yükünü Beşiktaşlılar ayada başka herhangi bir kulübün üzerine yüklenecek gibi bir şey yazmadım, bunun böyle olmayacağını açıklamaya çalıştım zaten. Konuyu da iyice araştırdığımı düşünüyorum. itiraz edilecek tek nokta her bilet başına alınacak 2Tl komisyondur. sadece bilet/2Tl komisyon için koca sistemi çöpe atmak yerine buna itiraz etmek gerekir diye düşünüyorum. Tüm taraftarlar komisyon ödemek istemiyorum diye kampanya başlatsa bununda ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Mustafa_UK

Görüşlerine saygı duyuyorum ama bu soracağım soruları bir cevaplarsan niyetini anlayalım daha iyi.

-Stadı 1 yıl geç yapmış diyorsunda kumdan kale yapmaya benzemiyor bu işler Devletin arazine 1 çivi çakacaksan bile izin alman gerekmektedir.

-Tabataya 8 milyon euro,Ferrariye 8 milyon euro tazminat,Tigana ve Del Bosque'ye verilen tazminatları neden söylemiyorsun hani profesyönel yapı nerede?

-8 senede değiştirilen teknik direktör sayısı 11. Lucescu,Del Bosque,Rıza Çalımbay,Mehmet Ekşi,Jean Tigana,Tayfur Havutçu,Ertuğrul Sağlam,Mustafa Denizli,Schuster,Tayfur Havutçu,Carlos Carvalhal.

-8 senede 1 lig şampiyonluğu,2 Türkiye kupası aldık renklilerin 3er şampiyonlukları var bu dönemde.

-8 yılda 100'den fazla oyuncu transfer edildi,dışarıya satılan oyuncu sayısı 0(sıfır)! Çok profesyöneliz !

-Serdal Adalı 2012'deki seçimde neredeydi? Beşiktaşın en ihtiyacı olduğu zamanda Amerikaya kaçtı.

-Yıldırım Demirören evrakta sahtecilik yaparak,Serdal Adalı şike soruşturması nedeniyle 2 yıl Beşiktaşı Avrupa kupalarına gitmemesine sebep oldu minimum 30 milyon Euro kayıptayız bunun hesabını verebilirmisin?

-Serdal Adalı,Emirates ile anlaşma yaptık Şansal Büyüka gibi renklilerin adamı Beşiktaşımızı canlı yayında Emirates'ten gelen imzalı belge ile rezil etti,belgede Türkiye'deki hiç bir kurum ve ya kuruluşla sponsorluk anlaşması talebimiz ve girişimimiz yoktur yazıyordu kelimesi kelimesine televizyonda gördük.

-1.Yıl geçmeden yapılan diğer genel kurulda neden koşa koşa gelip aday oldu? Sponsorluklar yapılmaya başlandı,Vodafone ile ön anlaşma yapıldı,stad inşaatı başladı,borçların bazıları yapılandırıldı bazıları ileri döneme aktarıldı gelip beleşe konmaya çalıştı.

Şimdilik aklımdakiler bunlar samimiyetle cevaplarsan sevinirim.

Kardesim senin soylediklerin cok dogru hepsine katiliyorum ben Ne Y.D.ne Serdal Adali nede Fikret Orman tarafindayim...Al birisini vur otekine!
Benim anlatmak istedigim kurumsal bir yapi olmali.Her isi profosyonelleri yapmali.Adam geliyor parasiyla yonetici oluyor ne futbol oynamis nede futboldan anliyor ama futboldan sorumlu yonetici olup transferler yapiyor!
Bu duzenin degismesi gerekiyor!Benim isyanim bu duzene!Bak tek tek saymissin yapilan yanlislari ve bunlar hala devam ediyor Bunu degistirmekte kongre uyesi olarak biz gercek besiktasli hic kimseden cikari beklentisi olmayan kulubunu seven gercek taraftarlara dusuyor onun icin kongre uyesi olalim!Kurumsal yapiya ornek Bayern Munih'tir bakin butun eski futbolculari yonetimde baskanlari bile eski futbolculari.
Tabiki kumdan kale yapmiyorsun ama koskoca Besiktas kulubusun sen istedikten sonra izinler alinir!Ha alamiyorsanda neden ilk sene kapi kapi dolasip stad arayip bizi rezil etttiler!Ozaman cesurca karar vericek olimpiyat yada anadoluda oynayacaktik ve 1 sene kaybetmeyecektik.Eski yonetici Seyit ATES yazmisti baskan o donemdeki spor bakani Suat Kilic ile tartistigi icin ilk sene baslanamamis.
 Besiktasin tek kurusunu sokaga atmayiz diyenler Serdar,Sezer,Gokhan Suzene bonservis verip ameliyat masasindan Eneramo aldilar!Bunu yapanlar hala bu kulupte gorevdeler nasil isyan etmeyim!Peki ya Ibrahim Altinsayin anlastigi Salih Ucan ve Hakan Calhanoglunu alamayan beceriksizlere sizler isyan etmiyormusunuz! Taraftari coplayan adamlar vardi ne oldu onlar ceza aldilarmi kulup takipcisi oldumu?
 Benim sahislarla derdim yok hepsi iyi Besiktasli olablirler,iyi niyetlide olabilirler ama yoneticilik vasif,bilgi ve becerileri yok!Stad baslandi nasil olsa bitecek ama kurtulusumuz stad degil kurtulusumuz zihniyet,profosyonellik ve kurumsal yapi!
 Benim tek istedigim erken bir kongre olmasi ve yonetimin degismesi!Baskan adayim Hasan Arat yaninda Ibrahim Altinsay,Ali Gultigen ve Metin Tekinden olusan bir yonetim.
 Burda birbirimizi yanlis anlamayalim hepimiz fikirlerimizi dusuncelerimizi bildiklerimizi beklentilerimizi paylasalim Bizim bizden baska dostumuz yok biz kimsenin adami degiliz Biz Buyuk BESIKTASIN adamlariyiz!

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Çevrimdışı Mustafa_UK

Kardesim senin soylediklerin cok dogru hepsine katiliyorum ben Ne Y.D.ne Serdal Adali nede Fikret Orman tarafindayim...Al birisini vur otekine!
Benim anlatmak istedigim kurumsal bir yapi olmali.Her isi profosyonelleri yapmali.Adam geliyor parasiyla yonetici oluyor ne futbol oynamis nede futboldan anliyor ama futboldan sorumlu yonetici olup transferler yapiyor!
Bu duzenin degismesi gerekiyor!Benim isyanim bu duzene!Bak tek tek saymissin yapilan yanlislari ve bunlar hala devam ediyor Bunu degistirmekte kongre uyesi olarak biz gercek besiktasli hic kimseden cikari beklentisi olmayan kulubunu seven gercek taraftarlara dusuyor onun icin kongre uyesi olalim!Kurumsal yapiya ornek Bayern Munih'tir bakin butun eski futbolculari yonetimde baskanlari bile eski futbolculari.
Tabiki kumdan kale yapmiyorsun ama koskoca Besiktas kulubusun sen istedikten sonra izinler alinir!Ha alamiyorsanda neden ilk sene kapi kapi dolasip stad arayip bizi rezil etttiler!Ozaman cesurca karar vericek olimpiyat yada anadoluda oynayacaktik ve 1 sene kaybetmeyecektik.Eski yonetici Seyit ATES yazmisti baskan o donemdeki spor bakani Suat Kilic ile tartistigi icin ilk sene baslanamamis.
 Besiktasin tek kurusunu sokaga atmayiz diyenler Serdar,Sezer,Gokhan Suzene bonservis verip ameliyat masasindan Eneramo aldilar!Bunu yapanlar hala bu kulupte gorevdeler nasil isyan etmeyim!Peki ya Ibrahim Altinsayin anlastigi Salih Ucan ve Hakan Calhanoglunu alamayan beceriksizlere sizler isyan etmiyormusunuz! Taraftari coplayan adamlar vardi ne oldu onlar ceza aldilarmi kulup takipcisi oldumu?
 Benim sahislarla derdim yok hepsi iyi Besiktasli olablirler,iyi niyetlide olabilirler ama yoneticilik vasif,bilgi ve becerileri yok!Stad baslandi nasil olsa bitecek ama kurtulusumuz stad degil kurtulusumuz zihniyet,profosyonellik ve kurumsal yapi!
 Benim tek istedigim erken bir kongre olmasi ve yonetimin degismesi!Baskan adayim Hasan Arat yaninda Ibrahim Altinsay,Ali Gultigen ve Metin Tekinden olusan bir yonetim.
 Burda birbirimizi yanlis anlamayalim hepimiz fikirlerimizi dusuncelerimizi bildiklerimizi beklentilerimizi paylasalim Bizim bizden baska dostumuz yok biz kimsenin adami degiliz Biz Buyuk BESIKTASIN adamlariyiz!

Ek:Unutmusum icimde kalmasin Ericsona odenen tazminat ve Yalcin Ayhan rezaletinede bu bizi yonetenler imza atti simdi yalcin Ayhan fesih icin para talep ediyormus hadi bakalim ne olcak simdi?Nasil isyan etmeyelim!TEK YOL KONGRE UYELIGI ARKADASLAR!

Çevrimdışı Salih A.

Ek:Unutmusum icimde kalmasin Ericsona odenen tazminat ve Yalcin Ayhan rezaletinede bu bizi yonetenler imza atti simdi yalcin Ayhan fesih icin para talep ediyormus hadi bakalim ne olcak simdi?Nasil isyan etmeyelim!TEK YOL KONGRE UYELIGI ARKADASLAR!
Mustafa hocam yalçın ayhan kendisi beşiktaş tan herhangi bir ücret talebim olmadı dedi... emin ol arada sözleşme olmuş olsaydı 30 yaşında ki vasat bir futbolcu emin ol sözleşmenin son maddesine kadar sömürür ve o parayı alırdı. arada muhtemelen protokol var oda birşeye yaramaz peki olay hoşmu dersen kesinlikle kabul edilemez.
ancak bir gerçek var oda şu beşiktaşın sebadan sonra ikinci başkanı yaptıklarıyla Fikret Ormandır başkası da gelse aynısını yapardı yapamazdı bilmem ama yiğidin hakkını vermek lazım 2012 de YD bıraktığında ki acı bir durum biz onu gönderemedik o bıraktı klubün tüm gelirleri temlikli idi hatta temliği geçelim ipotekliydi ben gazete ookumayı bırakmıştım hergün icra dava vs... o günden bugünü kıyaslamak lazım
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı izorlu85

Bayraklar neden yarıya indirildi???? Doğu Türkistanda 570 Türkü idam ettiler onun için mi???
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Selamlar,
Daha önce bir süre wow ve DH'de buradaki birçok arkadaşa birlikte bulunmuş biri olarak aranıza tekrardan katılmak istedim başta Derbeder Abi Murat Abi ve Necmi Abi olmak üzere herkese saygılar ve selamlar dilerim :)

Not: Bu foruma artı eksi düğmesi koymayana da ayrıca teşekkür ederim :icool:

Çevrimdışı frkndgnr

Yeni açıkta dış kolon veya 2. Kat testere kiriş gördüğümüz gün kurban falan kesmek lazım, ne biliyim stada gidelim, tören yapalım, havai fişek gösterisi falan olmaz mı?  :director:

Çevrimdışı frkndgnr

Bayraklar neden yarıya indirildi???? Doğu Türkistanda 570 Türkü idam ettiler onun için mi???
gazze için ulusal yas ilan edildi.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Necmi

Selamlar,
Daha önce bir süre wow ve DH'de buradaki birçok arkadaşa birlikte bulunmuş biri olarak aranıza tekrardan katılmak istedim başta Derbeder Abi Murat Abi ve Necmi Abi olmak üzere herkese saygılar ve selamlar dilerim :)

Hoş geldin burda amacımız Beşiktaşımızla ilgili paylaşımda bulunmak hiç bir Beşiktaşılı kardeşimizi
eksiyle üzmek istemeyiz aile içinde o tür şeyler olmamalı diye düşünüyorum beğenmesekte her Beşiktaşlı
kendi düşüncesini söylüyor bir Beşiktaşlı olarak saygı göstermek gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

Ya bilmiyorsun yada demogaji yapıyorsun ben bilmediğini var sayıyorum Ericsone un tazminatını kulüp değil yönetici kendi cebinden ödedi
bunuda tvde açıkladı Yalçın Ayhanda geçen gün öyle bir talebinin olmadığını açıkladı. Olay şıkmıydı değildi ama geri planda dönenleri bilmiyoruz.
Taraftar yalçın ayhanın alınmasına tepkiliydi. Belkide yönetim istemiyordu Önder Özen çağırdı yönetimde hayır dedi Başkanın istemediğini bildiğimiz
Dany transferide Önder bey tarafından yapılmadımı. Ben dany transfer edildiği gün transfer eden onunla birlikte gitsin dedim vede gittiğine memnunum.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Selamlar,

Hoşgeldin aramıza.

Çevrimdışı Necmi

neyse arkadaşlar konu çok dağıldı biz en iyisi stadımıza dönelim
konularıda ilgili başlıklarda tartışalım  :)

Etiketler: