Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Numaralı beton dökümüne hazir gibi gorunuyor son beton dökümüde oraya olacak heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kazığa oturduk diyorsun yani :alala:

Kazıkların ustune oturmak bize yakışmaz ayakta duralım biz  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ERAY G

italyada bu uygulanmıs 1.5 sezon sonra normale dondurmusler:)) bizdede fazla değil bu sene sonu karar değişir:)) mahkemeyle ne güzel biticekti olmadı o sekilde belki olacak bakalım
[/quote

Italyada bütün taraftar gurupları birlik olup tepki koydular
 Bu  bizde maalesef mümkün değil. İçimizde bile mümkün olmadı

Çevrimiçi Necmi

Kazıkların ustune oturmak bize yakışmaz ayakta duralım biz  :evillol:
Benim koltuk dört kazığın ortasında :alala: orda dört tane kazık var biri aktara denk geliyor
biri murata sağda kim var önde kim var ben sanırım kazıkların ortasındaki kolona denk geliyorum :alala:
evet oturmamak lazım :D

Çevrimdışı Efe

Benim koltuk dört kazığın ortasında :alala: orda dört tane kazık var biri aktara denk geliyor
biri murata sağda kim var önde kim var ben sanırım kazıkların ortasındaki kolona denk geliyorum :alala:

Abi sana uyduk kaziklarin ustune oturacağıź forum olarak bunu hesaba katmamıştik :) bu arada numralida beton dokumu bittikten sonra gece yan tarafta betonlama baslayacak izlenimi olustu bende
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

yediğimiz kazıkları toplasak burdan köye yol olur. :tabe: en azından bu kazığı kendimiz döşettik :claps:

Çevrimdışı Salih A.

abi herkes passo ve digiturk için fişleme demiş mübarek forumda ne kadar çok gizli esrarengiz adam varmış sanki beşiktaş arena değil kolombiya haşhaş severler forumu :) hemen herkesin kullandığı akıllı telefonlarla herşeyin kayıt altına alınırken özel yaşantın dahil tuttuğun takım dan dolayı fişlensen ne olur?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı sallapati

maç digitürkte parayla satılıyor , tribünde passolig zorunlu..

aferin devam edin.. 5-10 bine oynayacağız 80bine oynayacağımız maçı.
3-5 milyon kişinin izleyeceği maçı 100*200 bin kişi seyredecek..

bumudur marka değerine katkı.!!

Çevrimdışı mehmetthedum

geçende benide aradılar.bende markus merk ile şansal olduğu sürece lig tv almam dedim.markus gitti :by2:

Sezon icinde 3 defa kapattırmak için aradım, ve sebep olarak da o ikisini gösterdim. her seferinde defalarca arayıp ikna ettiler. En sonuncusunda bölge müdürüydü herhalde, beyefendi bu 3 olmuş, biz size sinema ve dizi kanallarını bedava verelim , pazartesi futbolu saatinde film izler sakinlersiniz diye terapiye başlamıştı. Seneye kadar sabredin de demisti,demek ki gidecegi önceden belliydi marcus'un.

Şaka bir yana, Biliç ile atıştığı haftaki protestolar adamın sebebi oldu sanırım.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı idil

Ciddi misiniz kesin mi passolig zorunluluğu?? Ekstra bilet satışı olmayacak mı e bileti olmayan için? Saçmalık olur... Feyenoord taraftarı ne yapacak?? Eyvah ki ne eyvah bomboş statta mı oynayacağız maçı Beşiktaş ımıza yazık !!!
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

Ciddi misiniz kesin mi passolig zorunluluğu?? Ekstra bilet satışı olmayacak mı e bileti olmayan için? Saçmalık olur... Feyenoord taraftarı ne yapacak?? Eyvah ki ne eyvah bomboş statta mı oynayacağız maçı Beşiktaş ımıza yazık !!!
+1903.. yeter herşeye evet diye diye eziyorlar her konuda!!

Çevrimiçi Necmi

abi herkes passo ve digiturk için fişleme demiş mübarek forumda ne kadar çok gizli esrarengiz adam varmış sanki beşiktaş arena değil kolombiya haşhaş severler forumu :) hemen herkesin kullandığı akıllı telefonlarla herşeyin kayıt altına alınırken özel yaşantın dahil tuttuğun takım dan dolayı fişlensen ne olur?
sen konuyu anlamamışsın digiturk fişlemesi tuttuğun takımı sormasıyla ilgili onlara ne bizim
tuttuğumuz takımdan müşteri pozisyonuna göre yayın şeklini hatta şampiyonu belirliyorlar hangi takımı tutarsam tutarım
onlara ne herkes aynı parayı ödüyor fişleme deyince aklınıza neden sadece adli kayıt geliyor bir sürü sebepten
yapılır google face gibi yerler bile seni fişliyor senin ilgi alanlarına yönelik reklamları sayfanda çıkartıyor fişlenme
sadece güvenlik nedeniyle olmaz sürü pisikolojisini tetikliyerek seni bir çok konuda gütmek için yapılır. Seni sürekli
bir kalıbın içine sokmak isteklerini tercihlerini belli kanallara yönlendirmek için kullanılan bir yöntemin savunulacak bir
yanımı var

Çevrimdışı sallapati

bu sene olimpiyatta 8bin ortalama ile oynarız

Çevrimdışı Efe

Şu passolig olayıni bi kac banka yapsaydi bunlar olmazdı olimpiyat ilk macta boş kaldi maalesef şimdi basvurulsa kart anca gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melih

maç digitürkte parayla satılıyor , tribünde passolig zorunlu..

aferin devam edin.. 5-10 bine oynayacağız 80bine oynayacağımız maçı.
3-5 milyon kişinin izleyeceği maçı 100*200 bin kişi seyredecek..

bumudur marka değerine katkı.!!

o kadar takım elbiseli adam toplanmış orada şu kardeşim düşündüklerini düşünemiyorlar. Böyle saltanatın (Küfür Yasak)₆ gazetesi.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Salih A.

sen konuyu anlamamışsın digiturk fişlemesi tuttuğun takımı sormasıyla ilgili onlara ne bizim
tuttuğumuz takımdan müşteri pozisyonuna göre yayın şeklini hatta şampiyonu belirliyorlar hangi takımı tutarsam tutarım
onlara ne herkes aynı parayı ödüyor fişleme deyince aklınıza neden sadece adli kayıt geliyor bir sürü sebepten
yapılır google face gibi yerler bile seni fişliyor senin ilgi alanlarına yönelik reklamları sayfanda çıkartıyor fişlenme
sadece güvenlik nedeniyle olmaz sürü pisikolojisini tetikliyerek seni bir çok konuda gütmek için yapılır. Seni sürekli
bir kalıbın içine sokmak isteklerini tercihlerini belli kanallara yönlendirmek için kullanılan bir yöntemin savunulacak bir
yanımı var
abi bunun savunulur bir yanı yok dijital ortamda ki fişlemenin nasıl reklam firmalarına veri olarak gittiğinide iyi bilirim FAKAT dünyanın heryerinde bu olay böyle ve bende reklam veriyor olsam veya bir ürünümü pazarlamak istesem bundan elbette faydalanmak isterim bundan doğal birşey yok. digitürk meselesinde fenerbahçe avrupaya gitmese bile taraftarı takıma sahip çıkıyor gs avrupada başarılar yakalıyor bizde stad yapıp klüp batmakta iken bile gidip ne kombine ne forma alıyoruz adamların bizi yok saymasıda gayet doğal
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı megiddo

sadece feyenord maci icin passo kullanilmazsa olmaz mi gecen sene fener yapmisti bir maci oyle cüzi bir ceza odemisti bizde oderiz ne olacak en azından bu mac icin tribunler dolsun hatta gerekiyorsa gelir saglanmasin önemli bir mac olacak sonucta boyle bir fedakarlik yapilabilir.

Çevrimdışı sallapati

o kadar takım elbiseli adam toplanmış orada şu kardeşim düşündüklerini düşünemiyorlar. Böyle saltanatın (Küfür Yasak)₆ gazetesi.

onların düşündüğü tek şey var.

efendilerinin selameti..

herkesin (Küfür Yasak)₆ diyorlar

Çevrimdışı ozan062

30bin civarlarında passolig kartı sahibi var,,  gayet yeterli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı idil

30bin civarlarında passolig kartı sahibi var,,  gayet yeterli

O 30binden max 15-20 bini gelir... 5 bin daha gelse 20-25 bin olimpiyatın 4te biri eder... Belki de seyirci baskısıyla alacağımız maçı kaybedicez... Düşüncesi bile kahrediyo ille yaşamak mı lazım bazı şeyleri akıllanmak için anlamıyorum!!!

Çevrimdışı ozan062

O 30binden max 15-20 bini gelir... 5 bin daha gelse 20-25 bin olimpiyatın 4te biri eder... Belki de seyirci baskısıyla alacağımız maçı kaybedicez... Düşüncesi bile kahrediyo ille yaşamak mı lazım bazı şeyleri akıllanmak için anlamıyorum!!!

takımın itmeside gerekiyor illaki,, gs bile su kısa donemde 30binlik ebiletliye kadar ulasmıs,, biz 5 aydır gıdım gıdım anca ulastık,, var bir sebebi ama cok değişkenlik gosteriyor bunun cozumu sart oglu sartt
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı idil

Arkadaşlar sakin.....cnn türk haberini yapan Emre tilev abi ye sordum E BİLET GEÇERLİ VE KAĞIT BİLETLER SATIŞTA OLACAKMIŞ !!!!!!!!  :icool:

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar sakin.....cnn türk haberini yapan Emre tilev abi ye sordum E BİLET GEÇERLİ VE KAĞIT BİLETLER SATIŞTA OLACAKMIŞ !!!!!!!!  :icool:

inşallah olur yoksa büyük bi gelir kaybı ve tur kaybı yaşanabilir tabi ilk maçın nasıl biteceğide önemli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

2 paket sigara parası için insan sevdiğini yalnız bırakır mı hiç,  sevgi fedakarlık ister bu fedakarlık bile sayılmaz  :)

Etiketler: