Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340983 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Feyenoord - Beşiktaş karşılaşması Digiturk Salon 3 kanalından, ikinci maç ise D-Smart Smartspor kanalından yayınlanacak.

Uefa maçları dsmart'ta değilmiydi ? Digiturke ne oluyor  :alala:

krm1903

• Ziyaretçi

konuyu müdahil olmak istemezdim ama herkesin cüzdanında 4-5 tane kredi kartı varken passo kartı tartışmam bile canı isteyen maça gelir istemeyen passo yu kaldırsan bile gelmez
bu kartı yapan hangi banka idi
kimin desteği var bu bankada
hangi grup
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2014, 16:10:54 krm1903 ]

Çevrimdışı yldrmaydn

taraftar kart bir taraftar projesiydi kulüp kendi yapmadı 1 milyon gibi sıcak paraya şirkete havale etti. gelirin %65ini de verince ölü doğdu tutmadı satılmadı. yeni statla sayı artar diyorduk zorunlu olacak falan ama o da olmadı e-bilete kurban gitti. e-bilet için 5 yıllık gelir 6.5 milyon dolardı. hepsini peşin aldığını varsayalım sırf fb maçındaki hasılat zararı 2 milyon euro falan. halbuki taraftar kart kulüp tarafından yapılsa (ki sistem personel şu bu maliyeti ilk anda 250 bin dolar falan yıllık da 150-200 bin dolar falan olurdu. ama dönüşü yıllık 5-6 milyon doları bulurdu. bunlar güzel projelerdi ama anlık para için daha büyük gelirler gözden çıkarıldı hata yapıldı. yd sonrası 5 senelik bir geçiş dönemi olacaktı zaten bu döneme sayıyorum ben bu hataları..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

Güzel bişey kesinlikle ama bu futbola olan ilgiyi öldürür ne yazık ki kimse gidipte Kayseri erciyes için passo lig almaz ya da taraftar kartı herneyse. Adamları zor maça götürüyoruz.

Yayın haklarında resmen fişleme var yayıncı kuruluş neden benim tuttuğum takımı bilmek istiyor ki ona ne bunun için aslında topluca tüketici haklarına kaymakamlığa ne kadar resmi merci varsa başvurmak gerek. Fener taraftarı çok olunca başarılı olmak zorunda yayıncı kuruluşun ayakta kalması için. Fişleme tamda bu işte.

Nedense fenerbahçenin hiç kötü sezonu yok neredeyse her sene zirve mücadelesi veriyorlar Lig tv geldiğinden beri.
Evet aynen katılıyorum tamam futbol endüstrileşti ama buda bir çok kulübün zararına işliyor ben digiturk
üyeliğimde bir türlü kendimi Beşiktaş taraftarı yapamadım ben düzeltiyorum haftaya bakıyorum yine Fenerli olmuşum
çözüm üyelik iptali herhalde sistemi kontrol eden fenerli, her üyeyi fenerli yapıyor :D adamlar istatistiklerini bile
doğru tutamıyorlar

Çevrimdışı murat

stada 10 km uzaktayım yağmur başladı.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Evet aynen katılıyorum tamam futbol endüstrileşti ama buda bir çok kulübün zararına işliyor ben digiturk
üyeliğimde bir türlü kendimi Beşiktaş taraftarı yapamadım ben düzeltiyorum haftaya bakıyorum yine Fenerli olmuşum
çözüm üyelik iptali herhalde sistemi kontrol eden fenerli, her üyeyi fenerli yapıyor :D adamlar istatistiklerini bile
doğru tutamıyorlar

Valla abi ben yerinde olsam üyeliğimi iptal ederdim zaten artık digitürkü evime sokmuyorum bedava verseler izlemem.

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar azicik konu disi olcak ama yazmak istedim farkli dusunuyor olabilirsiniz ben kendi dusuncelerimi yaziyorum affiniza siginarak.
 Yurt disinda olmama ragmen SONUNDA butun belgelerimi tatamladim Pazartesi gunu kongre uyeligi basvurumu yapiyorum ins.kartim geldiginde burada sizinle paylascam.
 Size tavsiyem gerekirse 1 sene forma almayin kombine almayin maca gitmeyin ama imkanlarinizi zorlayip kongre uyesi olun.Olunki kulubumuzde soz hakkimiz olsun.Yoksa Yildirim Demiroren,Fikret Orman,Ahmet N Cebi gibi insanlarin yaptigi sacma sapan icraatlari sadece izlemek zorunda kaliriz.
 Ibrahim Altinsay geldi sevindik adami kacirdilar,Onder Ozen geldi bu sefer tatam sistem takimi olacaz dedik onuda kacirdilar...Suanda Kulubun futbolunu ben futboldan anlamam diyen Ahmet N Cebi yonetiyor!Baskan Demba Ba sakat ilgilenmiyoruz diyor sonra Demba Ba'yi Istanbula getirip show yapiyor bunu yaparkende birdaha kulube sokmam degidi Ahmet Bulutda yaninda!Lanziniyi alamiyor sonra cikip Amazon ormanindan yeni Messimi aliyoruz diyor!Hani nerde kurumsal yapi nerde profosyonel kadro???
 Bu yonetimi sponsorluklardan dolayi basarili buluyoruz diyor herkes peki  hicbirseyi beceremeyen bu insanlar bu anlasmalari yapabilirlemi?Bence tabiki hayir!Bu anlasmalarin arkasindaki gercek farkli o anlasmalari yapan IMG Grubu ve bu sirket komisyon ile calisiyor yani ordan da kaybimiz var.
 Kulubun baskani cikiyor stad Agustosta bitecek diye 80 milyonun gozunun icine bakarak yalan soyluyor neymis motivasyonmus kimi neye motive ediyosun!insanlari kendimize guldurum alay konusu olmaya negerek var!Stad bence basari degil yapilmasi gereken birseydi ve yapiliyor baska bir yonetimde olsa bunu yapmak zorundaydi.Geldigi ilk sene yapmaliydi 1 sene gec baslandi.
 Ben soz hakkim olsun diye Kongre uyesi olcam sizde boyle yapin ve etrafinizdakileri tesvik edin bu takimi seviyorsak sahip cikalim.

Çevrimdışı Caner

doğru tutamıyorlar

aynı sorun bizim evde de var.

Çevrimdışı Anıl

doğru tutamıyorlar
Necmi abi Lig Tv konusuna lütfen  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Salih A.

Feyenoord - Beşiktaş karşılaşması Digiturk Salon 3 kanalından, ikinci maç ise D-Smart Smartspor kanalından yayınlanacak.

Uefa maçları dsmart'ta değilmiydi ? Digiturke ne oluyor  :alala:
maç bazlı digiturk satın alıp sonra maçı izlemek isteyen beşiktaş taraftarını 25-50 tl arası bir fiyattan maçı satıyor. geçen seneki tromsö maçına lig tv abonelerine 25 digiturk abonelerine 50 TL den izletmişlerdi bir maçı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Valla abi ben yerinde olsam üyeliğimi iptal ederdim zaten artık digitürkü evime sokmuyorum bedava verseler izlemem.
ayıpsın yıllar önce iptal ettim onlara vereceğim parayı kulübüme harcarım
her hafta arıyorlar ben fenerli değilim diyorum :D @mustafa_(87)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Lig Tv konusuna lütfen  :kop: :kop: :kop:
Doğru söylüyorsunda öyle bir konu yok :alala: hem bayram tatili nedeniyle
inşaatta durdu konuşacak bir şey yok :dontknow:

Çevrimdışı murat

geçende benide aradılar.bende markus merk ile şansal olduğu sürece lig tv almam dedim.markus gitti :by2:

Çevrimdışı Anıl

Doğru söylüyorsunda öyle bir konu yok :alala: hem bayram tatili nedeniyle
inşaatta durdu konuşacak bir şey yok :dontknow:
Haklısın Necmi abi :) Stad da 949 fore kazık varmış, 96 sı eski açık temelin içinde  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Arkadaslar azicik konu disi olcak ama yazmak istedim farkli dusunuyor olabilirsiniz ben kendi dusuncelerimi yaziyorum affiniza siginarak.
 Yurt disinda olmama ragmen SONUNDA butun belgelerimi tatamladim Pazartesi gunu kongre uyeligi basvurumu yapiyorum ins.kartim geldiginde burada sizinle paylascam.
 Size tavsiyem gerekirse 1 sene forma almayin kombine almayin maca gitmeyin ama imkanlarinizi zorlayip kongre uyesi olun.Olunki kulubumuzde soz hakkimiz olsun.Yoksa Yildirim Demiroren,Fikret Orman,Ahmet N Cebi gibi insanlarin yaptigi sacma sapan icraatlari sadece izlemek zorunda kaliriz.
 Ibrahim Altinsay geldi sevindik adami kacirdilar,Onder Ozen geldi bu sefer tatam sistem takimi olacaz dedik onuda kacirdilar...Suanda Kulubun futbolunu ben futboldan anlamam diyen Ahmet N Cebi yonetiyor!Baskan Demba Ba sakat ilgilenmiyoruz diyor sonra Demba Ba'yi Istanbula getirip show yapiyor bunu yaparkende birdaha kulube sokmam degidi Ahmet Bulutda yaninda!Lanziniyi alamiyor sonra cikip Amazon ormanindan yeni Messimi aliyoruz diyor!Hani nerde kurumsal yapi nerde profosyonel kadro???
 Bu yonetimi sponsorluklardan dolayi basarili buluyoruz diyor herkes peki  hicbirseyi beceremeyen bu insanlar bu anlasmalari yapabilirlemi?Bence tabiki hayir!Bu anlasmalarin arkasindaki gercek farkli o anlasmalari yapan IMG Grubu ve bu sirket komisyon ile calisiyor yani ordan da kaybimiz var.
 Kulubun baskani cikiyor stad Agustosta bitecek diye 80 milyonun gozunun icine bakarak yalan soyluyor neymis motivasyonmus kimi neye motive ediyosun!insanlari kendimize guldurum alay konusu olmaya negerek var!Stad bence basari degil yapilmasi gereken birseydi ve yapiliyor baska bir yonetimde olsa bunu yapmak zorundaydi.Geldigi ilk sene yapmaliydi 1 sene gec baslandi.
 Ben soz hakkim olsun diye Kongre uyesi olcam sizde boyle yapin ve etrafinizdakileri tesvik edin bu takimi seviyorsak sahip cikalim.
r!Stad bence basari degil yapilmasi gereken birseydi ve yapiliyor baska bir yonetimde olsa bunu yapmak zorundaydi.Geldigi ilk sene yapmaliydi 1 sene gec baslandi. DEMİŞŞSİN BUNUN ÜSTÜNE CEVABIM

NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı pascal26

Madem kulübe üye oluyorsunuz ve oy hakkınız olacak. Benim de sizden ricam karar verirken kulüple ilgili daha derin araştırma ve analizler yapmanız. Mesela 2 kongre kazanan Fikret Orman Başkan olmasaymış yerine ilk seçimdeki diğer iki aday veya son rakibi Serdal Adalı seçilseymiş neler yapabilirmiş? Serdal Adalı nın stadın yapımı hk. önerisini bi ele alırsanız size fikir verebilir.
Kayyuma devredilmesi konuşulan ve kimsenin başkan olmak için ortaya çıkmadığı bi dönemde başkan olan bi adamdan da sürekli ve sürekli duruş göstermesini beklemeyin. 
Bence de kendisi çok başarılı sayılmaz ama burda tabiri caizse bize, bekara hatun boşaması kolay geliyo biraz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

geçende benide aradılar.bende markus merk ile şansal olduğu sürece lig tv almam dedim.markus gitti :by2:

Helal olsun abi bir de fişleme olmaz ise deseydin :)

Çevrimdışı murat

Helal olsun abi bir de fişleme olmaz ise deseydin :)
3 gün süründürdüm umutlandırdım son gün çaktım 90 a.sonra üstelemediler.

Çevrimiçi Necmi

Haklısın Necmi abi :) Stad da 949 fore kazık varmış, 96 sı eski açık temelin içinde  :bandit:
Kazığa oturduk diyorsun yani :alala:

Çevrimdışı ZEKI

Stad bence basari degil yapilmasi gereken birseydi ve yapiliyor baska bir yonetimde olsa bunu yapmak zorundaydi. ....Bu nedenle herkesin zaten Kongre uyesi olmasi lazim.

Çevrimdışı mehmetcan1903

PASSO GENEL MÜDÜRÜ ÖZGÜR GÜNDOĞAN; PASSOLIG ANLAŞMALI OLDUĞU İÇİN FEYENOORD MAÇINDA UYGULAMAK ZORUNDAYIZ
-CNN TÜRK

BEYLER  :s20: :akuma:

Çevrimdışı Barış Hoca

Yeni stadımızın gelirimizi artıracağı aşikar. Umarım en kısa zamanda biter. Fakat Türk futbolunda sorun sadece gelir azlığı değil. Var olan gelirin maksimum fayda ile kullanılamaması. Siz yöneticilerin bunu en iyi şekilde yapabileceğine inanıyor musunuz?
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı murat

passolig bölümünde de paylaşın.burada gözden kaçırılabilir.

Etiketler: