Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339511 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

çiçekler numaralıda 2 günde harika iş çıkardı temel neredeyse bitmiş yarın gece orda da betonlama başlar kapalıyı bitirdiler temmuz ayı çok verimli oldu bana göre yeni açıktada bu tabla betonu bitince baya bi alan kazanmış olacak obitaş kolonları dikip işlerine devam edecekler 

aynen numaralının yeni açık tarafında 4 testere ve ön temel kısmı da hazır kalıpları felan konulmuş testere filizleri bırakılmış orasıda betona hazır.

eline sağlık mustafa  :ok:

Çevrimdışı Efe

bayrama kadar betonlanacak alanlar numaralı temel kapalı son kalıplanan bölüm yeni açık perdeler ve bi kaç kolon bunlar son betonlama olacak 10 gün içinde iyi beton döküldü bu ayı iyi kapatıyoruz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

yeni açıkta yapılan rampanın altı niye yükseklik bırakıldı neredeyse insan boyu kadar var yere bitişmesi lazım değilmiydi altı orayı anlamadım arkadaşlar :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta yapılan rampanın altı niye yükseklik bırakıldı neredeyse insan boyu kadar var yere bitişmesi lazım değilmiydi altı orayı anlamadım arkadaşlar :iscrewy:

birleşecek orası şimdilik o  şekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

peki kapalı tribünün üst katına koltukların takılması için betondan bişey yerleştiriyolar ya oraya ne zaman başlanıcak onları yerleştirmeye?

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet

kaç gündür bekliyorum burası kolonların boyu ne kadar olacak diye ama hem kolon boyu hemde altta tablada iki kolon arasındaki demir filizi bana burada bir rampa olacak gibi geldi

Çevrimdışı Efe

peki kapalı tribünün üst katına koltukların takılması için betondan bişey yerleştiriyolar ya oraya ne zaman başlanıcak onları yerleştirmeye?

onlara prekast deniyor :icool: alt taraftan başladılar fotolarda var bayramdan sonra yavaş yavaş kapalıda prekast işi bitecek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

bu kapalıdaki büyükten küçüğe doğru giden kolonları en son işlem doldurarak hepsini aynı boy yaptılar.madem öyle olacaktı.hepsi bir boy olsaydı da testereler yine onlara dayansaydı olmazmıydı .anlatabildim mi bilmiyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

bu kapalıdaki büyükten küçüğe doğru giden kolonları en son işlem doldurarak hepsini aynı boy yaptılar.madem öyle olacaktı.hepsi bir boy olsaydı da testereler yine onlara dayansaydı olmazmıydı .anlatabildim mi bilmiyorum...

kolonlarla kirişlerin demirleri biribirine örülemezdi o zaman
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Hepsi bir boy olamazdı. Çünkü testere kirişler üstlerde gönyelenerek kolonlara dik açı ile devam eden kirişlerlebağlanıyor. Biri 19 basamaklı biri 20 diğeri 21 diye gidiyor.

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

@bjk_mabet

kaç gündür bekliyorum burası kolonların boyu ne kadar olacak diye ama hem kolon boyu hemde altta tablada iki kolon arasındaki demir filizi bana burada bir rampa olacak gibi geldi

vede maketteki mavi ve kırmızı ile işaretlediğim yer le gerçek foto daki işaretlediğim yerler bence birbirine uyuyor sizlerin düşüncelerini almak isterim

fotolar için @mustafa_(87) ye teşekkürler :)

Çevrimdışı Efe

stadın kavisinden dolayı o dediğiniz olamıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 1 Aylık Değişim 23 Haziran 2014 - 24 Temmuz 2014  :busted_cop:

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/02/23haz24tem.jpg[/img]

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 1 Aylık Değişim 23 Haziran 2014 - 24 Temmuz 2014  :busted_cop:

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/02/23haz24tem.jpg[/img]

ramazan olmasına rağmen gözle görülür değişim var umut verici gerçekten işler iyi gidiyor kaba yıl sonuna bitecek inşallah :ok:
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 23:07:39 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Anıl

vede maketteki mavi ve kırmızı ile işaretlediğim yer le gerçek foto daki işaretlediğim yerler bence birbirine uyuyor sizlerin düşüncelerini almak isterim

Harika yakalamışsınız, ben orada bir giriş olacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı murat

iyi yakalamışsın faruk.ben devamlı soruyorum her seferinde yeni açıktan otoparka giriş olmayacak cevabını alıyorum.eski açık numaralı girişi çok yetersiz.oradan sadece beşiktaş yönünden gelenler girebilir.

Çevrimdışı cagdas44

ysariusta

• Ziyaretçi

mavi işaretli yerde kolonlar aynı boyda değil mi? Nasıl eğim olacak?

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yanlız gerçekten mükemmel yakalamışsınız tebrikler @FARUK

Etiketler: