Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340178 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI kuş esaretine karşıyız :D
sabahtan beri avatarını çözmeye çalışıyordum :bandit: anca muhabbet kuşu olduğunu anladım :ebebe:
Abi farkettiysen kartal gibi kanatlarını açmış benim avatar  :evillol: :evillol:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Anıl

bir sey öğrenmek istiyorum
kapalının yeni açık köşesi ile eski açık köşeleri testere kiriş sayısı aynımı
sanki eski açık daha az gibi duruyor
Eski açıkta daha az çünkü orada araç giriş/çıkış tüneli var. 3 köşedeki testere kiriş sayısı aynı. Sadece yeni açık-kapalı köşesinde tünel olmadığı için orada daha fazla testere kiriş var :)

Çevrimdışı baro19

mabet abinin asıl adının yusuf zafer olduğu duymuştum doğru mu?

Çevrimdışı Anıl

mabet abinin asıl adının yusuf zafer olduğu duymuştum doğru mu?
İkisi de değil  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

krm1903

• Ziyaretçi

Eski açıkta daha az çünkü orada araç giriş/çıkış tüneli var. 3 köşedeki testere kiriş sayısı aynı. Sadece yeni açık-kapalı köşesinde tünel olmadığı için orada daha fazla testere kiriş var :)

açıklar değil kapalının köşelerinden bahsediyorum
 sağ ve sol üst köşelerdeki basamak sayısından

Çevrimdışı CanEmre

açıklar değil kapalının köşelerinden bahsediyorum
 sağ ve sol üst köşelerdeki basamak sayısından

onlar aynı olması lazım. betonlanıp kalıplar çıktığında daha net gözükür.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Burak2

Abi farkettiysen kartal gibi kanatlarını açmış benim avatar  :evillol: :evillol:

kuşun adı neden avatar konulmuş ki  :ebebe: :by2:

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar Feyenoord takiminin yeni stadyum projesi ben cok begendim ozellikle catisi ve scoreboard harika bence...Soyle yeni yapilan stadlari inceliyorum (Rusyada yapilanlar,Roma,Tottenham,Real Madrid...) Bizim stadimiz bogaza yakinligi disinda cok bir ozelligi yok...

Stad resimlerinin oldugu link asagida..

http://www.101greatgoals.com/blog/feyenoord-unveil-plans-for-e196-million-development-of-their-new-stadium-capacity-will-be-70000-pictures/
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 18:23:29 onur4563 ]

Çevrimdışı Burak2

Arkadaslar Feyenoord takiminin yeni stadyum projesi ben cok begendim ozellikle catisi ve scoreboard harika bence...Soyle yeni yapilan stadlari inceliyorum (Rusyada yapilanlar,Roma,Tottenham,Real Madrid...) Bizim stadimiz bogaza yakinligi disinda cok bir ozelligi yok...

http://www.101greatgoals.com/blog/feyenoord-unveil-plans-for-e196-million-development-of-their-new-stadium-capacity-will-be-70000-pictures/

daha ne olsun ki

tarihi dokuya sahip böyle teknolojik estetik ve en iyi manzaralı kaç stadyum var. o 2 kule bile değişilmez bu stadyum bozuntularına.

vodafone arena doğal güzel iken diğerleri estetikli hatundur benim gözümde
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 18:33:04 Tekne Kazıntısı ]

Çevrimdışı Anıl

196 milyon euroymuş stadyumun bedeli :) Biz burda 50 milyon euroya yapıyoruz. Ayrıca bizim skorbord da öyle olabilir çatı buna uygun yapılıyor. Ve bizim stadımız gerçekten mükemmel birçok ayrıntı var stadyumla ilgili. Akıllı stadyum olacak ve stadyumun uygulaması akıllı telefonlarda olacak hangi stadyumda var bu tarz özellikler :) Bu bahsettiğim stadımızın özelliklerinden yalnızca 1 tanesi :ok:

Çevrimdışı sallapati

Obitaş işçileri bayram tatiline çıkmak istemiyorlarmış... ne yaptık ki tatil yapalım demişler.  :D

Çevrimdışı Mustafa_UK

daha ne olsun ki

tarihi dokuya sahip böyle teknolojik estetik ve en iyi manzaralı kaç stadyum var. o 2 kule bile değişilmez bu stadyum bozuntularına.

vodafone arena doğal güzel iken diğerleri estetikli hatundur benim gözümde

Arkadaslar yanlis anlasilmasin bizim satdi kotulemek degil niyetim daha guclu ve becerikli bir yonetimle daha da guzel bir stad yapilabilirdi ben buna uzuluyorum yonetime guvenmiyorum ve giderse kotu saha sonuclarindan sonra bu yonetimin gidecegini o surecte stadin gecikecegini dusunuyorum..

Ben bu tarihi dokuyu anlamadim Osmanlilardan kalmami?Yoksa Bizanslilardanmi?Yoksa M.O.den kalma bir yapimi bu!1900'lu yillarin ortasinda yapilan bir yapi nasil tarihi eser oluyor anlam veremiyorum...
Akilli stad zaten yeni yapilan her stadda olan bir ozellik bakiniz Sivas stadi bile akilli stad olarak geciyor.

Hakkimizda hayirlisi olsun Umutlandip,Utandiran bir yonetim  var insanlarin sevkini kiriyorlar..Ins guzel gelismeler olurda hepimizin yuzu guler.

Çevrimdışı TØLGA

Kameranin onundeki beton isi yarim kalmis ne is ne fiskirtici var nede mikser banami oyle geliyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serjo

Kameranin onundeki beton isi yarim kalmis ne is ne fiskirtici var nede mikser banami oyle geliyor  :bandit:

Sanki bitmiş orası
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Arkadaslar yanlis anlasilmasin bizim satdi kotulemek degil niyetim daha guclu ve becerikli bir yonetimle daha da guzel bir stad yapilabilirdi ben buna uzuluyorum yonetime guvenmiyorum ve giderse kotu saha sonuclarindan sonra bu yonetimin gidecegini o surecte stadin gecikecegini dusunuyorum..

Ben bu tarihi dokuyu anlamadim Osmanlilardan kalmami?Yoksa Bizanslilardanmi?Yoksa M.O.den kalma bir yapimi bu!1900'lu yillarin ortasinda yapilan bir yapi nasil tarihi eser oluyor anlam veremiyorum...
Akilli stad zaten yeni yapilan her stadda olan bir ozellik bakiniz Sivas stadi bile akilli stad olarak geciyor.

Hakkimizda hayirlisi olsun Umutlandip,Utandiran bir yonetim  var insanlarin sevkini kiriyorlar..Ins guzel gelismeler olurda hepimizin yuzu guler.
O bölgeye yapılabiliceğinden bile daha güzel bir stad yapılıyor. Diğer başkan adayları tribün tribün yapmayı düşünüyorlardı. Artık 10 senede yapardık stadı tabi yapabilir miydik orasıda meçhul. Bu yönetime laf söylenmeyecek tek konu stad konusudur :)

Çevrimdışı Anıl

Yok yok bitmiş orası sıkıntı yok :ok:

Çevrimdışı CanEmre

Tarihi doku ve tarihi eser konuları ayrı şeyler.  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Burak2

ee kim dur dedi o güçlü ve becerikli yönetime. demirören istifa ettiğinde nerdeymiş bu beceri timsali adamlar. neden 8 senede yönetimi bezdirip gönderememişler.

Çevrimdışı megiddo

yaklaşık 1 haftadır ne kameradan ve fotolardan gözle görülür bir ilerleme göremedim, bu ıssızlık bayramdan sonra fırtınaya dönüşecek inşallah.

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  3 dk. 

Kablolama işlemi başlamıştır...

cumartesi gününden itibaren Bayram sonrasına kadar şantiyede ki çalışmalara ara verilecektir...
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 19:46:00 FARUK ]

Çevrimdışı ilhan mansız

nasıl bir yönetim olsaydı stad daha güzel olurdu? Biraz bizi bilgilendirebilir misin?

Çevrimdışı Efe

yaklaşık 1 haftadır ne kameradan ve fotolardan gözle görülür bir ilerleme göremedim, bu ıssızlık bayramdan sonra fırtınaya dönüşecek inşallah.

Size oyle geliyor alan cok buyudu ve hic bisey yapilmamis gibi gorunsede bu hafta beton rekoru kırildi diyebiliriz her gece beton dokuldu ve bi cogu tabla perde ve temeldi bayramdan sonra tam kadro calismalar hizlanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: