Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341844 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

Yeniinönü nün fotoğrafında görünüyor ki ince işçilik için eski açıkta da çalışma var. Eski açık ortaya kadar duvarlar örülmüş 1 ve 2. katlarda :ok:

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açık tarafında fotoğraflarda çalışan göremiyorum genelde.
Bunu fotoğrafların akşam 7 gibi çekilmesine bağlıyorum. Kamera da çok uzakta olduğundan göremediğimi varsayıyorum.

Ancak dün akşam 6 gibi mabeti ziyaret ettim :) yine kimseler yoktu.
Şimdi yukarda @yeniinonustadi nın fotoğrafları yeni çekilmiş olsa gerek, yeni açıkta yine kimse yok.

Bu yeni açık tarafı moralimi gerçekten çok bozuyor.

Çevrimdışı Caner

arkadaşlar yeni açıkta önce arka taraflar yapılacak di'mi? Yani şu beton dökülmeyen kısım var ya önde, oranın da hemen başlama gibi bir durumu olmaz değil mi? Elbette her yer er ya da geç yapılacakta orası başlasa hafif yükselse en azından bütünlüğü görürdük :) Heves işte.

Çevrimdışı mehmetthedum

Yeni açıktaki kule vinç ne zaman yer değiştirdi yav, kaçırmışım.  Hergün de bakıyorum halbusi. Algı meselesi tabi veya:

Obitaş gerçekten de çok hızlı :lol
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tayfun

az sonra 7-8-4 güncelleniyor.sonra yok ben duymadım vay ben bilmiyorum olmasın :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı TURKahvesi

---konu dışı ---

Kolombiyalı oyuncunun Real Madrid'e trasnferinin ardından taraftarlar formalara yoğun ilgi gösterdi.
Real Madrid, Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'i 75 Milyon Euro karşılığında renklerine bağladı. Bu transfer dünyada büyük ses getitirrken, transfer sonrası Real Madrid'de forma satışlarında patlama yaşanıyor. İspanyol devi, transferi açıkladıktan sonra 345 bin adet James Rodriguez formasının satıldığını açıkladı. Tanesi 65 Euro'dan satılan bu formalar, Real Madrid'in kasasını da ciddi bir kazanç olarak geri döndü.

65x345.000= 22.425.000 euro (48 saat içinde gerçekleşmiş)

inanılmaz bir şey bu olay.

Çevrimdışı Efe

abi saha içindekı hafrıyatı etkılermı sence çok yağarsa etkıler ama kamyonların batma riski gıbı

Hafriyat durabilir ama cok onemli degil demir isleru ve kalip isleri onemli bayrama kadar ne kadar biterse o kadar kar bu arada eski acik bitmek uzere artik aksam yeni aciga gecilir insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hzr3088

ayrıca kombineyi satın almak için kartın sana fiziksel olarak gelmesini beklemene gerek yok. passo.comtr den direk alabilirsin. tc kimlik no'nla eşleşiyor zaten.

beko?
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı BesiktasLee

Yeni açıktaki kule vinç ne zaman yer değiştirdi yav, kaçırmışım.  Hergün de bakıyorum halbusi. Algı meselesi tabi veya:

Obitaş gerçekten de çok hızlı :lol

Obitaşın 2 vinci var... Biri inşaat içinde gömülü , öbürü de şuan son fotoğrafta görünen vinç.. Değişen bir şey yok yani..
Ds

Çevrimdışı keremfrat1

Hafriyat durabilir ama cok onemli degil demir isleru ve kalip isleri onemli bayrama kadar ne kadar biterse o kadar kar bu arada eski acik bitmek uzere artik aksam yeni aciga gecilir insallah
inşallah bayramdan sonra hızlanır abı artık

Çevrimdışı ayayhan

Obitaşın 2 vinci var... Biri inşaat içinde gömülü , öbürü de şuan son fotoğrafta görünen vinç.. Değişen bir şey yok yani..
gömülü vinç yok sökülmüş ??

Çevrimdışı Anıl

gömülü vinç yok sökülmüş ??
Resimde gözükmüyor sadece, olduğu yerde duruyor :)

Çevrimdışı ayayhan

Resimde gözükmüyor sadece, olduğu yerde duruyor :)
belkide ama sanki boşluğu orda duruyor gibi daha arkadamı ?

Çevrimdışı Anıl

belkide ama sanki boşluğu orda duruyor gibi daha arkadamı ?
Biraz daha arkada boşluğu hatta boşluğun başlangıcı gözüküyor gibi :)

Çevrimdışı ayayhan

haklısın kameradan baktımda olduğu gibi duruyor

Çevrimdışı Anıl

Hem vinç görünüyor onun için atıyorum, hem de betonlama bitmek üzere :ok:

Çevrimdışı Efe

Hem vinç görünüyor onun için atıyorum, hem de betonlama bitmek üzere :ok:

Eski açık bitti şu yeni aciga kalan bolumlere grobetonu neden atmadilar anlamis degilim bayrama kadar yalitim falan yapilirdi bayramdan sonrada demir orumu baslardi kac gundur oylece duruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

hayır anlamadıgım sey,,agustosta biticek dediğimizde bilmiyormuyduk ramazanda boyle azalmalar yasanacagını?? simdide ocak diyoruz yahu neden birsonraki agustos demiyoruz?? gidiyordukk diğer sitelerdeyken 2015 agustos dediklerinde sovuyorduk:)) ama bakıyoruzki hakikaten durum oraya gidiyor,,,  simdi yöneticiler ocak bile demiyor tamamen geniş zamanla gidiyor bu beni heyecansız ve bir umutsuzluga kaptırdı,(halbuki dogrusunu yapıyorlar),, bazı hedefler kamcılar dimi,, ama tabiki dogru ve mantık çerçevesinde olanlar,, artık boyle olmadıgını gordugum içinde inanın resimden baska hiçbir detaya bakasım gelmiyor:))  haftalardır vodafone sitesine bile girmiyorum :)) tamamen ben olmaması gereken bir taraftar modeline dondum,, su sezon baslasında herkes bi silkelensin,, hakikaten işte o zaman bu askımız alevlenicek ve artarak gidicek,,kombineler ve formalar inaını o zaman artar,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı tayfun

4 de tamam.göze batanlar;numaralıda boş koltuk sayısı iyice azaldı,107 de satış oranı %63.ayrılan koltukları da sayarsak boş koltuk oranı %24

arkadaslar ayazagada dolu firtina yagmur sel camur.. birazdan stada gelir dikkatli olun aman

Ayazağda nerde oturuosun veya çalışıyosun:)

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Efe

Bugun yağmur yağmazsa foto bekliyorum oralardan gecenlerden  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: