Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342410 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Amokachi

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır okuyordum,kayıt olmak bugüne kısmet oldu.Bir güzel haber de ben vereyim.Stadda bulunacak led tv ve tabletler hakkında çalışmalar başladı.Sponsor şirketlerimizden biri 600 adede yakın TV bir o kadar da tablet ile ilgili çalışmalar yapıyor.   :ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır okuyordum,kayıt olmak bugüne kısmet oldu.Bir güzel haber de ben vereyim.Stadda bulunacak led tv ve tabletler hakkında çalışmalar başladı.Sponsor şirketlerimizden biri 600 adede yakın TV bir o kadar da tablet ile ilgili çalışmalar yapıyor.   :ok:  :ok:  :ok:

hoş geldin :ok:

Çevrimdışı attila_metu

Kombine konusunda yardım edenlere teşekkürler.
yeni açık 105 bloğunu düşünüyoruz. 2 kişiyiz. kesin alınca yine mesaj atarım.

Çevrimdışı Efe

Hoş geldin eski aciktan sonra sıra yeni acikta bu gwce onada baslayabilirler zaten cumartesi çalısmalarda son gun olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kombine konusunda yardım edenlere teşekkürler.
yeni açık 105 bloğunu düşünüyoruz. 2 kişiyiz. kesin alınca yine mesaj atarım.

Eski acik 121 den alın 35 kisi kadar ordayiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Eski acik 121 den alın 35 kisi kadar ordayiz :)

Teşekkürler ama yeni açığın ambiansının daha iyi olacağına karar verdik.

Çevrimdışı tayfun

Teşekkürler ama yeni açığın ambiansının daha iyi olacağına karar verdik.
105 satışda değil maalesef
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı onder23

Arkadaşlar selam,

Biraz konu dışı olcak ama sonucunda hayırlı birşey olacak.

Kombine alacağım ama açıkçası bu süreç biraz kafamı karıştırdı. Passolig websitesi üyeliği, passokard çıkartma, açtırılması gereken zorunlu banka hesabı, vs..

Yapılması gerekenleri adım adım açıklayabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Özelden mesaj atabilirsiniz.

abi üyelik işlemleriyle uğraşmak istemiyorsan stadın ordaki kombine kart merkezinde hemen işini halledebilirsin passo ya üye olmanıza da gerek kalmaz

Çevrimdışı Adanali_Kartal

vay arkadas saat kac oldu eski acikta betonlama hala bitmedi , sabah 5 den beri beton döküyorlar  :tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe Abi pompa yetışmedı heralde :) yukarıya çıkıcak dımı :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kerem beni aramışsın dün hayırdır uyuyordum ?

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem beni aramışsın dün hayırdır uyuyordum ?
kandılını kutluycaktım kardeşim :)

Çevrimdışı ahmett.67

abi üyelik işlemleriyle uğraşmak istemiyorsan stadın ordaki kombine kart merkezinde hemen işini halledebilirsin passo ya üye olmanıza da gerek kalmaz
passo ya üye olmadan kombine almak mümkün değil diye biliyorum. Sonuçta stadın ordakiler senin adına passoya üye yapmıyorlar mı? Yani aracılık ediyorlar.

Çevrimdışı Efe

Kerem gormedim pompa nereye cikacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

arkadan kulenin ordan uzatacak diye düşündük te kayboldu şuan ortadan :)

Çevrimdışı keremfrat1

kulenın ordan uzatıcak sandım bende :) çünkü az bı yer kadlı betonlanmayan

Çevrimdışı KAP

Kanalı kapatmışlar mı hemen geçici bir durum muymuş?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı empisayn

Kara bulutlar iyice yaklaştı gök gürlüyor şuan  :s20:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı keremfrat1

arkadan kulenin ordan uzatacak diye düşündük te kayboldu şuan ortadan :)
gelır heralde bırazdan :D görürüz pompayı

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: pompa eskı açık taradından görundu :)

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar ayazagada dolu firtina yagmur sel camur.. birazdan stada gelir dikkatli olun aman

Çevrimdışı Efe

Evt yağmur demir calismalarini etkilemez ama kalipcilar sahadan cikar bence kapalinin kaliplari bitseydi iyidi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

arkadaslar ayazagada dolu firtina yagmur sel camur.. birazdan stada gelir dikkatli olun aman
@ZEKI Abicim ben evdeyım evden izliyorum çok kötu yağmur başladı bizim burda

Çevrimdışı keremfrat1

Evt yağmur demir calismalarini etkilemez ama kalipcilar sahadan cikar bence kapalinin kaliplari bitseydi iyidi
abi saha içindekı hafrıyatı etkılermı sence çok yağarsa etkıler ama kamyonların batma riski gıbı

Etiketler: