Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343358 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar burası Beşiktaş forumudur burda hiç bir taraftar gurubumuza
sallamaya izin verilmez ve mesajlar silinir. Bir sıkıntınız varsa olan yere gidin
üye olun eleştirinizi orda yapın Burası herhangi bir taraftar gurubumuza
cephe açmış bir yer değil tam aksine herkese kucak açan bir yer
buraya üye olmak için Beşiktaşı sevmek yeterli bu tip tartışmaların buraya
zararı büyük oluyor biz kimseyi hedef almıyoruz her taraftarımızın kalbimizde
yeri vardır. Burda tek gerçek vardır oda Beşiktaştır. Gün birlik olma günüdür.

Nokta kondu eski acikta yarin betonlama olacak  :bandit: :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Numaralı ne betonmuş...! bitmedi gitti.!

Çevrimdışı Geovani

Burda bulunan biçok arkadaşla yüzyüzede tanışmış biri olarak benim mesajım niye silindi hakaret yok küfür yok ! eğer BEŞİKTAŞIN  aleyine bi durum varsa tabii ki eleştirilir ki klubün en başı bile eleştirilebiliyorsa evet çarşının önemli isimlerinden biri benimde facebook hesabımda ekli birebir kendisi yazmış protesto ediyoruz almıyoruz diye kişisel olarak alma ama niye yönlendiriyosun insanları..bu harbi olmadı hiç olmadı
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

Burda bulunan biçok arkadaşla yüzyüzede tanışmış biri olarak benim mesajım niye silindi hakaret yok küfür yok ! eğer BEŞİKTAŞIN  aleyine bi durum varsa tabii ki eleştirilir ki klubün en başı bile eleştirilebiliyorsa evet çarşının önemli isimlerinden biri benimde facebook hesabımda ekli birebir kendisi yazmış protesto ediyoruz almıyoruz diye kişisel olarak alma ama niye yönlendiriyosun insanları..bu harbi olmadı hiç olmadı
@Geovani
Şahsi Olarak algılama Senin Yazıyı İstemeyerek sildim o sırada yazışmalar devam ediyordu vs derken kaynadı...!
Alıntı yapanlarda silmedim
http://besiktasarena.com/index.php?topic=2.20025
Açıklama gereği duyacağım için aklım daydın...! Yazışmalar ileri gidiyordu Beşiktaş ve Çarşı baya laf arasında sorgulanmaya başlanmıştı...!
Her ne kadar Çarşı ile ilgili ön yargı varsa Son yıllarda Gençlerimizde bilhassa...!  Geovani 35 yaş ve bilgilisin Tecrübelisindir Çarşı'yı bilen birisin ...!
http://besiktasarena.com/index.php?topic=432.msg33899#new
Konu açtım açmamam gereken bir konu ama yapacak birsey yoktu Ya Biz birbirimizi kıracaktık yada böyle konu açacaktık...! Sonuç olarak Biz bizeyiz Çarşıyı eleştirmek isteyenler ForzaBeşiktaş'a girip yazabilirler ama biz kimseyi bize birbirimize küstürmemek için Kendim Konu açtım...!
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2014, 03:56:46 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Geovani

Salvador kardeşim kardeşim diyorum yanlış algılama yazımdada görmüşündür çarşıyı seven bir kişiyim hatta siyasi düşünce olarakta kendime yakın gören biriyim ama bi kişi veya kurum eleştirilememe durumuna gelirse orada emin olki büyük bir sıkıntı vardır...Bizim düşüncemiz gözbebeğimiz BEŞİKTAŞIMIZIN daha iyi yerlerde olabilmesi içindir..Gerekli konu başlığını açmışsın zaten stad başlığını kirletme amacında değilim kii burdaki birçok abimiz kardeşimiz dostumuzla diğer forumlarda ne sıkıntılar yaşadığımız ortadır...Beşiktaşla ilgili hiç bir değere küfür ve hakaret ettirmeyiz ama AMAÇ daha başarılı ve TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ sa tartışalım...saygılar sevgiler kardeşim...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

Salvador kardeşim kardeşim diyorum yanlış algılama yazımdada görmüşündür çarşıyı seven bir kişiyim hatta siyasi düşünce olarakta kendime yakın gören biriyim ama bi kişi veya kurum eleştirilememe durumuna gelirse orada emin olki büyük bir sıkıntı vardır...Bizim düşüncemiz gözbebeğimiz BEŞİKTAŞIMIZIN daha iyi yerlerde olabilmesi içindir..Gerekli konu başlığını açmışsın zaten stad başlığını kirletme amacında değilim kii burdaki birçok abimiz kardeşimiz dostumuzla diğer forumlarda ne sıkıntılar yaşadığımız ortadır...Beşiktaşla ilgili hiç bir değere küfür ve hakaret ettirmeyiz ama AMAÇ daha başarılı ve TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ sa tartışalım...saygılar sevgiler kardeşim...
:ok:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ByGoLD

Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Adanali_Kartal

günaydin millet ... eski acikta 1-2 saattir betonlama var bi arada numarali tarafinda dolaniyordu fiskirtici eski aciga gelmeden  :D

Çevrimdışı tayfun

kapalının üstünde de bi hareketlilik var.öğlene eski açık betonu bitse,akşama kurusu,sonra kolonlar falan hooppp mürseelll kop gel....

Çevrimdışı AhmetY

Biraz nostalji.. 2013lü yıllarda Vodafone Arena..  :D :D [ 24 Aralık 2013 ] yine düşününce 7 ayda iyi aşama kaydetmişiz. :super:

Dünya standartlarında böyle bir stat 2-3 yıl arası yapılıyor,  biz 7 ayda hakikaten iyi iş yapmışız,  çalışan tüm emekçilerimizi tebrik ediyorum.  :claps:

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı ByGoLD

betonlamanın %30 u bitti gibi.

Prekast montajınada devam etselerdi iyiydi...

Çevrimdışı mkandirmaz

Stat da en sinir bozucu, ne çiçekler ne obitaş nede Beşiktaş AŞ. tek sinir bozan alacalı inşaat, arkadaş kaç oy oldu yaptıkları işe bak ya sarı vinç saatlerce öylece duruyor  :s20: :s20: :s20:
AdanaSpor

Çevrimdışı tayfun

Prekast montajınada devam etselerdi iyiydi...
kapalı üstün 4-5 günlü kişi kaldı sanırım,muhtemelen onu bekliyorlar,bende iple çekiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stat da en sinir bozucu, ne çiçekler ne obitaş nede Beşiktaş AŞ. tek sinir bozan alacalı inşaat, arkadaş kaç oy oldu yaptıkları işe bak ya sarı vinç saatlerce öylece duruyor  :s20: :s20: :s20:

bunların bi hesabı kitabı var kafalarına göre taktıktan sonra takar gecerler ama  o işler biraz ince ayar gerektiriyor , zaten bir acele oldugunu düşünmüyorum o konuda

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar selam,

Biraz konu dışı olcak ama sonucunda hayırlı birşey olacak.

Kombine alacağım ama açıkçası bu süreç biraz kafamı karıştırdı. Passolig websitesi üyeliği, passokard çıkartma, açtırılması gereken zorunlu banka hesabı, vs..

Yapılması gerekenleri adım adım açıklayabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Özelden mesaj atabilirsiniz.

Çevrimdışı ByGoLD

Arkadaşlar selam,

Kombine alacağım ama açıkçası bu süreç biraz kafamı karıştırdı. Passolig websitesi üyeliği, passokard çıkartma, açtırılması gereken zorunlu banka hesabı, vs..

Yapılması gerekenleri adım adım açıklayabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Özelden mesaj atabilirsiniz.

1 - ) www.passolig.com.tr ( Üyelik işlemlerini tamamla. İster KK ister Banka kartı al )

2 - ) www.passo.com.tr ( adımları takip et )

gerekli yönlerdirmeleri site yaptırıyor zaten.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı iyimserure

Arkadaşlar selam,

usta www.passolig.com.tr sitesine gir
sağda "hemen başvur" linkine tıkla
sonra bilgilerini gir, hangi takımın kartını ve ne tip kart istediğini seç, fotoğrafını yükle, paranı öde, sonra verdiğin adrese kartın gelsin
bu kadar basit...
hesap açma falan senin uğraşacağın şeyler değil, sen kartını sipariş edeceksin sadece

Çevrimdışı iyimserure

bir de sonra www.passo.com.tr sitesine girip oraya üye olacaksın ki biletler bu siteden satılıyor

Çevrimdışı tayfun

Arkadaşlar selam,

bi de nerden aldığını söyle ki üstat kayıtlara geçelim. :)

Çevrimiçi Kartal Ç

ayrıca kombineyi satın almak için kartın sana fiziksel olarak gelmesini beklemene gerek yok. passo.comtr den direk alabilirsin. tc kimlik no'nla eşleşiyor zaten.

Etiketler: