Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346197 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

çarşı bir ruhtur.asla bir bedene indirgenemez ... de diyor olabilirler... :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz Sezgün

hayırlı olsun arkanda ben varım  :D
Saol efe hocam koltuga dikkat etmedim sizin bolgeyi gorunce yapistirdim :icool:

Çevrimdışı Efe

numaralıda perdelere beton atılacak fışkırtıcı grobeton atılan alana sokuldu ve yere sabitlendi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaslar bugun fotograf cekmeye gidemeyecegim saygilar..

Çevrimdışı ozan062

neden gitmiyorsun kardeşş,,evden aldırayımmı seni?? :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

canın sağolsun bi daha ki fotolarını bekleriz  :ok:

1 saat önce çekilmiş
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 20:37:27 FARUK ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

BEŞİKTAŞ ve ÇARŞI'ya Laf sayıp ve tartışmaya girenlerin yazıları silinecektir...!

Not: Kimsede kusura bakmasın..! Laf saydıklarınız BEŞİKTAŞ'a gönül verenlerdir...!
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 20:50:23 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı frkndgnr

Bugün fotosuz kaldık iyi mi, mabet duy sesimiziiiiiii :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı quentine83

mustafa alıştırmayacaktın bizi...şimdi napıcaz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Bazen fotonuz kalmakta iyidir 2 günlük değişim daha iyi belli oluyor ;)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ilhan mansız

BEŞİKTAŞ ve ÇARŞI'ya Laf sayıp ve tartışmaya girenlerin yazıları silinecektir...!

Not: Kimsede kusura bakmasın..! Laf saydıklarınız BEŞİKTAŞ'a gönül verenlerdir...!
Tartışmaktan konuşmaktan çekinmemeliyiz. Forumdaki sayfası yanlış olabilir bunu anlarım ancak uygun sayfada tartışabiliriz. Neden tartışabiliriz? Çünkü ortada tartışmaya açık ve tartışılması gereken bir konu var o yüzden tatışabilmeliyiz. Bu çok normaldir. ne demişler çarşı kendine de karşı.

Çevrimdışı Melekcik

iyi bir beşiktaşlı bütçesi oranında kulübüne destek olandır. Gelir durumu iyi olmaz anlarım. yapmayın bundan beşiktaş dan başka kimse zarar görmüyor.

benim şöyle önerim var forumda kaç kişiyiz bilmiyorum ama aramızda para toplasak maddi gücü olmayan birilerini tespit edip forma alsak nedersiniz. en azından çakma forma işini azaltalım.   
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 21:04:36 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Tartışmaktan konuşmaktan çekinmemeliyiz. Forumdaki sayfası yanlış olabilir bunu anlarım ancak uygun sayfada tartışabiliriz. Neden tartışabiliriz? Çünkü ortada tartışmaya açık ve tartışılması gereken bir konu var o yüzden tatışabilmeliyiz. Bu çok normaldir. ne demişler çarşı kendine de karşı.
sahaba kadar tartışmadan bıkmam... Ama kişiye sen beşiktaşlı değilsin çarşı bilmem rantcısın vs diyerek tartışma olmaz elinde kanıt var mı duydukların/mızla harekat etsek kimsenin Beşiktaş'lılığı kalmaz....!
Fikret Orman başlığı var
Transfer Başlığı var
Genel sohbet bağlığı var
Passokart başlıgı var girip tartış
Ama kişilere şahıslara karşı tutum beşiktaş'a beşiktaşlılığa karşı tartışma varsa olmaz

Çevrimdışı ilhan mansız

Ayrıca yazdığınız yazıda ciddi hata var. Hiçbir Beşiktaşlı Beşiktaşa saydırmaz. Kaybedilen bir maçtan sonra kızgınlıkla söylenenleri saymazsak. Oysa çarşı konusu apayrı bir konudur Beşiktaş taraftarını iyi bilenlerin gözünde ki ben de bunlardan biriyim. 1996 veya 97 de tam yılı hatırlamıyorum büfe büfe gezip FORZA BEŞİKTAŞ dergisini bulur ve alırdım. birçok insan bu dergiyi bilmez bile..

Çevrimdışı Efe

şuan ortanca eniştelerden biri drenaj borularının üzerine çakıl döküyor onların üstlerine grobeton atılmamıştı bu gece atılacak heralde numaralıda ayrıca perde beton dökümü gece geç saatlere kadar sürebilir hatta sabahta devam edebilir eski açıktada fışkırtıcı bekleniyor şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

iyi bir beşiktaşlı bütçesi oranında kulübüne destek olandır. Gelir durumu iyi olmaz anlarım. yapmayın bundan beşiktaş dan başka kimse zarar görmüyor.
benim şöyle önerim var forumda kaç kişiyiz bilmiyorum ama aramızda para toplasak maddi gücü olmayan birilerini tespit edip forma alsak nedersiniz. en azından çakma forma işini azaltalım.   
ileri ki zamanlarda projelerimiz arasında dediğin hediye olayı...!  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

ileri ki zamanlarda projelerimiz arasında dediğin hediye olayı...!  :ok:
Benim de katkı anlamında bir fikrim var Her nekadar dağıtımında sıkıntılar olsa da bu foruma yeni üye olacak herkesin Beşiktaş dergisine abone olmasını istesek. çam sakızı çoban armağanı klübe katkı olur üstelik ayda sadece 10 tl

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar son ana kadar belli değildi gidip gitmeyeceğim kusura bakmayın yarın ya ben ya da @CharlieChaplin gideceğiz kesin olarak saygılarımla. :ok:

mustafa senin mesajına koydum yanlışlıkla  :kop: artık idare edin yaanlışlık oldu :lol: mustafanın bugünkü fotosu :lol:

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2014, 21:20:57 Efe ]

Etiketler: