Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8347920 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

hocam göz yanılması oluyor şimdi o kule neredeyse kapalı hizasında kapalı testere ile kıyaslarsan neredeyse son testere ile eşit boyda önümüzdeki eski açık tabla ile kıyaslayınca sığmayacak gibi görünmesi normal

Çevrimdışı FARUK

kapalı harika duruyor kalıplaması 2 gün içinde biter heralde son bölümün betonuda atılır :ok:

valla resmi site ne zaman bu açıdan çekse duvarkağıdı yapıyorum en son 15-20 gün öncesi duruyordu bekledim bugün yine aynı açıdan geldi çok hoş duruyor

Çevrimdışı mehmetthedum

Loca katları arasındaki, ve ikinci katın önünde yüksekliği 1'er metreye yakın balkon alınlığı mevcut. Yeni açık hariç stadı tam tur dönüyorlar. Buralara reklam alınacağını düşünuyorum. Umarım led benzeri veya ışıklı tabelalar olur. Sürekli değişen reklamlar, gole veya pozisyona göre değişen animasyon ve renkler hayal ediyorum.  Bowling salonuna gidenler ne demek istediğimi anlamıştır.

Mesela her bir tribünün sırayla kapali (siyah), eski açık( beyaz), numaralı (en büyük) , yeni açık (beşiktaş) diye bağıracagı tezahuratta sırası gelen tribün balkonlarındaki tabelalar kırmızı, diğerleri beyaz renkte ,

Veya meksika dalgasında, kalkma sırası gelen bloklar kırmızı diğerleri beyaz renkte,

Veya golden sonra ekran boyunca düzensiz hareketler yapaca animasyon GOOOOL yazısı ve top şekilleri gibi şeyler.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Erol Akçınar

Loca katları arasındaki, ve ikinci katın önünde yüksekliği 1'er metreye yakın balkon alınlığı mevcut. Yeni açık hariç stadı tam tur dönüyorlar. Buralara reklam alınacağını düşünuyorum. Umarım led benzeri veya ışıklı tabelalar olur. Sürekli değişen reklamlar, gole veya pozisyona göre değişen animasyon ve renkler hayal ediyorum.  Bowling salonuna gidenler ne demek istediğimi anlamıştır.

Mesela her bir tribünün sırayla kapali (siyah), eski açık( beyaz), numaralı (en büyük) , yeni açık (beşiktaş) diye bağıracagı tezahuratta sırası gelen tribün balkonlarındaki tabelalar kırmızı, diğerleri beyaz renkte ,

Veya meksika dalgasında, kalkma sırası gelen bloklar kırmızı diğerleri beyaz renkte,

Veya golden sonra ekran boyunca düzensiz hareketler yapaca animasyon GOOOOL yazısı ve top şekilleri gibi şeyler.
Hocam zaten locaların önünde bulunan balkonda dediğiniz gibi led panolar olacak,stadın videosunu izlerseniz orada görebilirsiniz  :)

Çevrimiçi Necmi

Zamanı gelince mutlaka bu konuyu tekrar değerlendiririz dimi @Necmi abi?
as
Zamanı gelince mutlaka bu konuyu tekrar değerlendiririz dimi @Necmi abi?
şu an bile aslında kulübe bu konuda fikir veririz büyük kartal yuvalarında kombine merkezinde
yapılabilir artı hata ediyorlar kombine merkezinde formada satmaları lazım yapılabiliyorsa kartal yuvalarında
kombine satışı olmalı bekletenler mesela pascal nouma kombine satsa koşa koşa gelir alırlar
ilhan mansız sergen yalçın ve bir sürü değerimiz var hatta futbolcularda bu iş için kullanılır

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı CanEmre

Kapalıdaki son tribün çıkışı betonlanıyor  :claps: :claps: :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı LifesGood®

Kapalı nerdeyse bitmek üzere, sizce küfeki taşlama hemen yapılır mı ? Elektrik işleride başlamış kapalı 1 aya müthiş olacak üst kat prekastlarda biter inşallah  :ebebe:

Çevrimdışı Serjo

Akşam eski açık'ta beton şov var gibi  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

banka kartı daha mantıklı.doğru dürüst çalışmayan bankadan kredi kartı almak problem yaratır bence.
İlgine teşekkür ederim Tayfun hocam.

Çevrimdışı mehmetthedum

as şu an bile aslında kulübe bu konuda fikir veririz büyük kartal yuvalarında kombine merkezinde
yapılabilir artı hata ediyorlar kombine merkezinde formada satmaları lazım yapılabiliyorsa kartal yuvalarında
kombine satışı olmalı bekletenler mesela pascal nouma kombine satsa koşa koşa gelir alırlar
ilhan mansız sergen yalçın ve bir sürü değerimiz var hatta futbolcularda bu iş için kullanılır

Necmi bey, Sergen bu işe ancak en az satacağı kombinelerin veya formaların kărı kadar bir paraya ikna olur. Almayacak olsa zaten gelsin altyapıya  futbolcu seçim heyetinde yerini alsın, altyapıların tüm kategorilerinde (amc) koçu olsun. Keza i.mansız da striker koçu olabilir. Aslında biri lanzini ve oğuzhana, diğeri cenk ve ömere koçluk yapsa bile yeter. Değil mi?

Saygılar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çıkış kapısı bitse 1-2 güne kadar prekaslar yerleşir...! ayrıca eski açık beton için alan şekilleniyor...! eski açık hızlıca biter... umarım kapalı gibi uzamaz...!

Çevrimiçi Necmi

Necmi bey, Sergen bu işe ancak en az satacağı kombinelerin veya formaların kărı kadar bir paraya ikna olur. Almayacak olsa zaten gelsin altyapıya  futbolcu seçim heyetinde yerini alsın, altyapıların tüm kategorilerinde (amc) koçu olsun. Keza i.mansız da striker koçu olabilir. Aslında biri lanzini ve oğuzhana, diğeri cenk ve ömere koçluk yapsa bile yeter. Değil mi?

Saygılar.

öyle olursa bizde Optik Başkanın sözünü hatırlatırız :evillol:
şu anda kazandığı parada sonuçta Beşiktaş üzerinden kazanılmıyormu
işin şakası bu tabi Sergen iyi bir Beşiktaşlıdır. Kulüp böyle değerlerden
bir şekilde faydalanmalı.

Şuanda 3 kişi kombine almak için stada gidiyoruz.

Hosgeldiniz ve tebrikler  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin hayırlı olsun diyelim

Teşekkürler gökhan ve lanzini için pesinat lazım dediler bizde yola çıktık :lol:

Çevrimdışı sallapati

harika , İstanbullular kombinelere diğerleri de formalara yüklensin arkadaşlar.. stadı ancak böyle yapabiliriz

Çevrimdışı sallapati

Tayfun un hesabına göre kombine geliri 7,5 milyon tl civarı

Çevrimdışı Oktay

Tayfun un hesabına göre kombine geliri 7,5 milyon tl civarı

sallapati sayma bereketi kaçar :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tayfun

blokları söyleyinde baştan saydırmayın bana :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı okilic

Carsidan Sevsek Ali kombine passo protestosunun surecegıni aciklamiş. Ya bu haberler kombine alacak insanlarida etkiliyor... :s20: Kan davasına dondu bu iş. Olacak abi işte inatlaşmanın mantığı nedir yani. Hani Aslolan Besiktasti.  Gecen sene durus belli edildi zaten ama bundan sonrası klube zarar.

Çevrimdışı tayfun

Etiketler: