Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Fore kazık, tabla beton felan ne alaka biz temel betonunun kıyaslıyorduk. Görüyor musun ayak üstü bizi kandıracaklar @Oktay:evillol:
Ozaman obitaş yoktu bütün çimento kamyonu çiçeklere çalışmış... Obitaş varken hiç 1300 metre küp dökebikdimi? :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Nerede o eski çiçekler , aynı hızı numaralıda da bekliyoruz  :ok:
adamlar bayrama girmeden temelin %70 ini bitiriyorlar :alala:
bakmayın numaralıda iyi iş çıktı çiçeklerinde demircileri iyi çalıştı
obitaşta testereleri bitirir herhalde bu gün kalıplıyorlardı bakmayın fena iş çıkmadı
son on günde

Çevrimdışı CanEmre

Forum hareketlenmis mabet sayesinde yine obitas ciceklere gitmesin dikkatli olunması lazım bence :D
Geçmişi bırakıp geleceğe bakalım diyorsun yani  :ok:
Ben bayram sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum.  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

adamlar bayrama girmeden temelin %70 ini bitiriyorlar :alala:
bakmayın numaralıda iyi iş çıktı çiçeklerinde demircileri iyi çalıştı
obitaşta testereleri bitirir herhalde bu gün kalıplıyorlardı bakmayın fena iş çıkmadı
son on günde
Bence de abi ramazan ilk haftası korkuttu ama yine iyi iş yapıldı bence işçi açığına rağmen

Çevrimiçi Necmi

Ozaman obitaş yoktu bütün çimento kamyonu çiçeklere çalışmış... Obitaş varken hiç 1300 metre küp dökebikdimi? :D
yok genelde 1500 m3 altına düşmedikleri için onlar için normal oluyor şimdi obitaş bu kadar dökünce
dikkat çekiyor tabiki :evillol:

Çevrimdışı sallapati

bu işin artık şakası kalmadı.. bayram sonu işçi takviyesi ile yağmurlar ve soğuklar gelmeden 100 gün süre var.. çok iyi değerlendirmek lazım

Çevrimdışı Anıl

Forum hareketlenmis mabet sayesinde yine obitas ciceklere gitmesin dikkatli olunması lazım bence :D
Emin adımlarla gidiyo Efe abi  :kop:

Neyse ben yatar, yarın aktar bölümünde bomba gibi bir konu var, onun için çalışmam lazım.  :evillol:  İyi geceler.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=428.0

Çevrimdışı Oktay

Yanlız itiraf ediyim reklam filminde gözlerim dolmadı değil hele Süleyman seba nın sesi bide spikerin metin Ali feyyaz demesi beni 20 sene önceye götürdü

Çevrimdışı CanEmre

Neyse ben yatar, yarın aktar bölümünde bomba gibi bir konu var, onun için çalışmam lazım.  :evillol:  İyi geceler.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=428.0
iyi geceler @aktar_ismail
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet iyi akşamla abi :) nacizane bir sorum olucak Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-22.07.2014-008.jpg[/url] fotoda görüldügü
gibi duvarın arkasındaki kapı ne olucak onun durumu duvarla birlikde yıkılıcakmı oda??birde bu duvar stadla temel olarak bağlantısı olucakmı demir filizleri bırakılıcakı suan çalışılan yerde yani anlatabilmişimdir umarım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yanlız itiraf ediyim reklam filminde gözlerim dolmadı değil hele Süleyman seba nın sesi bide spikerin metin Ali feyyaz demesi beni 20 sene önceye götürdü
Reklam filmi şimdiye kadar Beşiktaş için çekilmiş en güzel reklam filmidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı murat

içimizden bazıları 20 sene önceye gidince agu diyor sadece :D yaşlı olmanın avantajı :evillol:

Çevrimdışı Anıl

içimizden bazıları 20 sene önceye gidince agu diyor sadece :D yaşlı olmanın avantajı :evillol:
Daha annemle babam evlenmemiş oluyo  :kop::kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

TimeLapse teşekkürler Emeği için süper gene...!

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı AhmetY

Sabah bir bakmışız Töre+Lanzini borsaya bildirilmiş. Şu sıralar geç uyanıyorum bismillah demeden telefona sarılıyorum bakıyorum transfer var mı diye. Böyle bi şey olsa ne harika olur hayali bile güzel :D

Çevrimdışı megiddo

River Plate başkanı da açıklama yapmış, lanzini gidiyor... diye.

Çevrimiçi Necmi

@TimeLapse bende diyorum nerde kaldı kaçırmışım arada  :D
ellerin dert görmesin :ok:

Çevrimdışı murat

@TimeLapse bende diyorum nerde kaldı kaçırmışım arada  :D
ellerin dert görmesin :ok:
bende kaçırmışım bir koşu seyredip geldim.

Çevrimdışı frkndgnr

Timelapse nin bu kadar gizemli takılmasını merak etmiyor değilim

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen Fon müziği bulamadım :) bir türlü telefonda bile dinlettim çıkmadı :)  :s20:

Çevrimdışı sallapati

timelapse bence vodafone çalışanı , profesyonel çalışıyor.. adam hiç sektirmiyor her gün

Etiketler: