Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

En erken nisan da biter bu uyuşuk obitaş sayesinde demiştim taşlarla sopalarla kovaladılar obitaş varken en iyi ihtimal 2015 o da çok iyi bi ihtimal yani bu firmaya gece gündüz sövsem içim yine soğumaz daha kalıpçıyı yeni alıyo uyuz herifler
Dur Sezgin abi zaten kendim zor tutuyorum, doldurma beni  :lol:

Çevrimdışı bjk_mabet

1- koltuklar ne zaman takılmaya başlanır?
2- işçilere genelde aylık ne kadar ücret veriyorlar?

1-prekastlar yerleşimi bitttikten sonra çatı montajı sırasında...
2-deşiken 4500 alanda var 1500 alanda..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Yardıma ihtiyacın olurmu biliyorsun seve seve gelirim bu arada geldinmi
geldiysen hoş geldin :) @bjk_mabet
düşünmen yeterli @Necmi abi ...evet geldim hoşbulduk :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

benide ekleyebilirsin bayramda müsaitim :poke:

çok teşekkür ederim düşünmeniz bile yeterli :)

@eren.ahmetoglu Lanzini Vodafone Arena'nın hangi bölümünden daha güzel izlenir ?  :D

Çevrimdışı sallapati

soğuk buz gibi soda var :)

gece çay içilmez :)

olur mu balkonda güzel olur gece çay

reklamı beğendin mi mabet? süreyya abi nasıl?

Çevrimdışı bjk_mabet

olur mu balkonda güzel olur gece çay

reklamı beğendin mi mabet? süreyya abi nasıl?

Reklam harika ...
Keşke herşey reklamlarda olduğu gibi olsa... :locked:

Çevrimdışı CanEmre

@eren.ahmetoglu Lanzini Vodafone Arena'nın hangi bölümünden daha güzel izlenir ?  :D
deniz tarafına doğru daha iyi oynar ;)
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

Reklam harika ...

abi daha güzeli olur merak etme.. Bu arada Umut Kutlu bey ve Vodafone pazarlama ekibini kutluyorum. Gerçekten Beşiktaş ruhuna uygun reklamlar çıkarıyorlar

Reklam harika ...

Emin misin?  :lol:

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Abi transfer bölümünden haberim yoktu benim gaza geldim haberi görünce. 1-2 sayfa geri gittim kimse de yazmamış, stad aşkı böyle bir şey diyordum içimden  :lol: Az önce sildim mesajı ya  :busted_cop:

Yer fark etmez bence, en güzel BesiktasArena.com ailesiyle izlenir derim  :)

Çevrimiçi Necmi

Reklam harika ...
:alala: doğru söylüyorsun mesela beyaz forma reklamda güzel duruyor
yanlız o kaleci formasımı siyah olan :nerd: satışa çıksın yok satar

Abi transfer bölümünden haberim yoktu benim gaza geldim haberi görünce. 1-2 sayfa geri gittim kimse de yazmamış, stad aşkı böyle bir şey diyordum içimden  :lol: Az önce sildim mesajı ya  :busted_cop:

Yer fark etmez bence, en güzel BesiktasArena.com ailesiyle izlenir derim  :)
Arada olur öyle, mesajını silmene gerek yok yani  :tabe:
Sayende haberini almış olduk, şimdi transfer bölümünde konuşuruz.

Besiktasarena.com ailesi eski açık 121.blokta hepinizi bekleriz  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

bu arada vodofonenin yeni sloganı ve bayram mesajı çok hoş olucak :)

Çok net çıkmamış o forma ama uzun kollu olması kaleci kazağı olma ihtimalini güçlendiriyor.

Vodafone Arena 22.07.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

@emmioglu, @AMMO37, @El irtibat3, @SaLVaDoR, @Gokhan, @sallapati, @CanEmre, @forzatunga, @pelops, @karakartalım, @aktar_ismail, @gerenimo28, @eren.ahmetoglu, @merttokeer, @FARUK, @Gokhan_1903, @Necmi, @altan0348, @ozturk05, @Heisenberg, @anilt, @Asım @AYDIN, @burhanaltıntop1903, @Abdullah Türk, @Samo1903, @ikay yusuf, @bjk_mabet, @Happy Man, @auysal4, @salih, @Altuğ, @Polemick1903, @ömer35, @kahyaoglueren, @A.Ozkul, @eski inönü, @ekrem86, @ScoDrummer, @onatarkin, @xpenche, @siyah-1903, @quentine83, @Mkardes1903, @1903tolga, @saricasi, @MURAT, @Adanali_Kartal, @Dolmabahce1903, @JusTDaqqeR, @berk_bjk, @onder23, @Oktay, @Szgn_26, @Deniz, @Göçmenkartal, @testerekiriş, @okan, @cagdas44, @denilanz, @izorlu85, @suat34, @süleyman @seba, @ahmarg, @okanmaden55, @saliharik, @Melamadil, @srkn, @Mypatxah, @frkndgnr, @rrodeon, @MamiReyiz_39, @Fabian, @sergenalper
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı pelops

bu arada vodofonenin yeni sloganı ve bayram mesajı çok hoş olucak :)

Mabet abi sufle versen biraz, Lanzini konusuna gülücük atıp gitmişsin burada da bunu dedin. Uyku tutmuyor sonra  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çıkarsa alırım, net  :bandit:

Çevrimdışı Szgn_26

Dur Sezgin abi zaten kendim zor tutuyorum, doldurma beni  :lol:
Bnm bşy yapmama gerek yok ztn bu firmaya uyuz olman için sebep bulman zor olmaz mustafanın fotolara bakıp yıne obitaşın orda dal kıpırdamadığını görmenin vermiş olduğu üzüntüyle ufaktan yol alıyorum obitaşcı çıkar şimdi papaz olmadan kaçalım

Çevrimdışı Anıl

Bnm bşy yapmama gerek yok ztn bu firmaya uyuz olman için sebep bulman zor olmaz mustafanın fotolara bakıp yıne obitaşın orda dal kıpırdamadığını görmenin vermiş olduğu üzüntüyle ufaktan yol alıyorum obitaşcı çıkar şimdi papaz olmadan kaçalım
ahahaha  :evillol: iyi geceler abi :)

iyi geceler   :)

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail hatırlatmada fayda var '' obitaşın orda yaprak kıpırdamaz tabi orda herzaman fırtına kopar''  :evillol:

Etiketler: