Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351488 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

bu kapalıda locaların üstüne inen tribün görüş açısını etkiler mi arkadaşlar görüş konforu açısından sıkıntı yaratır mı maçı içerden izlemek isteyen loca sahipleri açısından

fotolara aldanma dev gibi orası.. locadan balkona çıkmadan bile gökyüzünü görürsün gibime geliyor

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

22.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

inşaat  aş atıyor betonu sıkıntı yok o konuda
Yok Efe abi temel betonunu diyorum. Bayrama 5 gün kaldı. Ancak bu gece grobeton atılırsa bayrama girmeden oranın temeli atılır aksi halde zor. Bu arada söylememek için kendimi zor tuttum tartışma çıkmasın diye de vallahi çatlicam artık. Yav biz stada gideli 1 hafta oldu 1 haftada sadece 4-5 tane kolon ve bir bölüm temel betonladılar. Birazcıkta 2. kat için demir ördüler. Madem güzel temel atıyolar tüm temeli tamamlayıp gitsinler artık yeter.

Çevrimdışı Melekcik

yalınız öyle böyle diyoruz ama obitaş da kendini topladı bence ben inanıyorum 2. yarı biz burada hepsini olmasa da bir kısım  maçlarımızı oynarız. Birde şampiyonluğa gidersek kesin son maçları oynarız.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ByGoLD

Akşam çalışma yok gibi sanki yatıştalar yine...

bilen var mı ?
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Haldun

fotolara aldanma dev gibi orası.. locadan balkona çıkmadan bile gökyüzünü görürsün gibime geliyor
sagolasın usta dediğin gibidir büyük ihtimal  :)

Çevrimdışı Haldun

yalınız öyle böyle diyoruz ama obitaş da kendini topladı bence ben inanıyorum 2. yarı biz burada hepsini olmasa da bir kısım  maçlarımızı oynarız. Birde şampiyonluğa gidersek kesin son maçları oynarız.
bu sene maç oynamayız büyük ihtimal, kaba inşaaat bittikten sonra çatı işi baya uğraştıracak bizi asma germe oldugu için basit bişe olmayacak çatı kaliteli olacak ince işcilik, hibrit çim....; ama agustosta yüzde yüz hazır hale gelir stad

Çevrimdışı Efe

Yok Efe abi temel betonunu diyorum. Bayrama 5 gün kaldı. Ancak bu gece grobeton atılırsa bayrama girmeden oranın temeli atılır aksi halde zor. Bu arada söylememek için kendimi zor tuttum tartışma çıkmasın diye de vallahi çatlicam artık. Yav biz stada gideli 1 hafta oldu 1 haftada sadece 4-5 tane kolon ve bir bölüm temel betonladılar. Birazcıkta 2. kat için demir ördüler. Madem güzel temel atıyolar tüm temeli tamamlayıp gitsinler artık yeter.

bende grobeton diyorum temel için bayramdan sonra işler başlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ByGoLD

Obitaş - Çiçekler tartışması olmayınca da konu yok :)

Adamlarda sahada kesin çekişiyordurlar. :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Obitaş - Çiçekler tartışması olmayınca da konu yok :)

Adamlarda sahada kesin çekişiyordurlar. :)
sergen şifo mehmet yan yana oynarmı tartışmasının önüne geçti :)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Haldun

Akşam çalışma yok gibi sanki yatıştalar yine...

bilen var mı ?
akşam yatsınlar dinlensinler zaten akşam çalışmaları fıtrata aykırı,geçen eski açıkta bir işçi abimiz  gece tribünden düştü allahtan bişe olmadı,ateş düştüğü yeri yakıyor o yüzden 1 yıl geç açılsın ama evine ekmek götüren abilerimize kardeşlerimize bişe olmasın

Çevrimdışı ByGoLD

sergen şifo mehmet yan yana oynarmı tartışmasının önüne geçti :)

o değilde dünkü maçta Oğuzhan' ı çok beğendim. her ne kadar takım dengimiz olmasa da..10 Numara alırsak pek şans bulamayacaktır.

hayırlısı ile ŞL gruplara kalsaydık. hem takım moral açısından hemde sıcak para açısından çok iyi olacak.

Çevrimdışı ByGoLD

akşam yatsınlar dinlensinler zaten akşam çalışmaları fıtrata aykırı,geçen eski açıkta bir işçi abimiz  gece tribünden düştü allahtan bişe olmadı,ateş düştüğü yeri yakıyor o yüzden 1 yıl geç açılsın ama evine ekmek götüren abilerimize kardeşlerimize bişe olmasın

Aynen geç olsun sıkıntı olmasın..geçmiş olsun o abimizede yeni duydum.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Furkan Sarper

Saha gozukurde gokyuzu fln gozukmez locadan,hatta.cati bile gozukmeyebilir.

Çevrimdışı tayfun

yarın sabah 10-11 civarı 4,7 ve 8.kategoriler güncellenecek kısmetse.bu akşam pek bi durgun forum,cümleten iyi geceler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

elektirik işleri başladı...
hosgeldin abi işçiler bayram tatili yapcak mi yapcaksa ne zaman gidip ne zaman dönerler bide tam olarak ne zaman işçi takviyesi olacak

Çevrimdışı bjk_mabet

hosgeldin abi işçiler bayram tatili yapcak mi yapcaksa ne zaman gidip ne zaman dönerler bide tam olarak ne zaman işçi takviyesi olacak

arife günü ve bayramın 1. günü izinli sonrası için çalışma yapılacak ama işciler bayramdan sonraki hafta tam kadro ancak sahada olurlar...
evet işci takviyesi olucak numaralıya...

Çevrimdışı JusTDaqqeR

arife günü ve bayramın 1. günü izinli sonrası için çalışma yapılacak ama işciler bayramdan sonraki hafta tam kadro ancak sahada olurlar...
evet işci takviyesi olucak numaralıya...
obitaşa kalıpçı takviyesi yapılacak diye bi bilgi geziyodu forumda aslı var mıdır?

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet abi bayramda el öpmeye gelelim mi yurt sathında mısın  :)

Çevrimdışı bjk_mabet

obitaşa kalıpçı takviyesi yapılacak diye bi bilgi geziyodu forumda aslı var mıdır?

evet yeni ekipler gelicek ...

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bayramda el öpmeye gelelim mi yurt sathında mısın  :)

bayramda evi taşıyorum bu hafta sonu salı iş başındayım...

Etiketler: