Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8352220 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

30 eylülü iple çekiyorum. İnşallah stad dörtbir yandan yükselmiş olacak

Çevrimdışı Efe

kapalıda loca prekastları koyulunca çok şık durmaya başladı..

inşaat il başladığında konuşulan bir konuydu düşündüğümüz gibi harika görünecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@mustafa_(87) eline sağlık hocam her zaman ki gibi harika fotolar. yeni açıkta çelik desteklerin ucuna diğer parçasıda takılmış

Çevrimdışı Tolga

saç dökülmesine ve beyazlamasına Beşiktaş maçlarında EKLE bence epey katkısı var :lol: :lol: :lol:
:evillol: :evillol: evet bu konuda çok haklısın :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Konu dışı:

30 yıllık aile mesleğimiz olan aktarlık konusundaki deneyimlerimi paylaştığım bir bölüm açtım. Bugünki konum " saç dökülmesi " .
İlgilenenleri beklerim.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=428.msg32573#msg32573
:claps:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

inşaat il başladığında konuşulan bir konuydu düşündüğümüz gibi harika görünecek

evet üst katların alt katın üstüne doğru 3 basamak gelmesi görüntüyü çok güzel bi hale getirdi.

yalnız eski açık köşede dönmüş yakında eski açıkta çok heybetli bir şekilde götünmeye başlayacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

evet üst katların alt katın üstüne doğru 3 basamak gelmesi görüntüyü çok güzel bi hale getirdi.

yalnız eski açık köşede dönmüş yakında eski açıkta çok heybetli bir şekilde götünmeye başlayacak.
30 eylülde hepsi ortaya çıkmış olacak  :)

Çevrimdışı Ekrem

Oğuzhan R. foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

30 eylülde hepsi ortaya çıkmış olacak  :)

aynen öyle olacak ..

benim için tek bir şey vardı stad inşaatı başladıgından beri 7 ay 10 ay veya 1 bucuk sene elinde sonunda bu mükemmel stada kavusacagımız günü beklemek :)

Çevrimdışı ilhan mansız

aynen öyle olacak ..

benim için tek bir şey vardı stad inşaatı başladıgından beri 7 ay 10 ay veya 1 bucuk sene elinde sonunda bu mükemmel stada kavusacagımız günü beklemek :)
şu ana kadar yapılanlar insanı umtlandırıyor. tam olarak yükseldiğinde geri sayıma geçeceğiz inşallah. ben kasım sonu kaba inşaatınyüzde 90-95 biteceğini düşünğyorum. kasım sonuna tam 130 gün var

Çevrimdışı sallapati

benim tahminim aralık sonu kaba inşaatın %90ı biter

Çevrimdışı ilhan mansız

inşallah bayramdan sonra biraz daha hızlı çalışırlar. Çok az kaldı.  :super:

Çevrimdışı Caner

bu yeni açık ön bölümde kalan yer ne zaman betonlanır acaba?

Çevrimdışı Efe

bu yeni açık ön bölümde kalan yer ne zaman betonlanır acaba?

o bölüm bayraamdan sonraya kaldı gibi görünüyor ondan önce numaralı birleşimine atacaklar gibi grobetonu zaten 2 yer  var yeni  açıkta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı yan temel örme için hazır hale geldi fışkıtıcı işini bitiridi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

o bölüm bayraamdan sonraya kaldı gibi görünüyor ondan önce numaralı birleşimine atacaklar gibi grobetonu zaten 2 yer  var yeni  açıkta
Köşenin temelini bile bayramdan önce atamazlar Efe abi görürsün bak :)

Çevrimdışı Haldun

bu kapalıda locaların üstüne inen tribün görüş açısını etkiler mi arkadaşlar görüş konforu açısından sıkıntı yaratır mı maçı içerden izlemek isteyen loca sahipleri açısından

Çevrimdışı Efe

Köşenin temelini bile bayramdan önce atamazlar Efe abi görürsün bak :)

neden?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu kapalıda locaların üstüne inen tribün görüş açısını etkiler mi arkadaşlar görüş konforu açısından sıkıntı yaratır mı maçı içerden izlemek isteyen loca sahipleri açısından

tam tersi en güzel açı 2.kat localarda var  prekastlar  engel olamaz yükseklik çok fotolarda görüldüğü gibi değil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Haldun

tam tersi en güzel açı 2.kat localarda var  prekastlar  engel olamaz yükseklik çok fotolarda görüldüğü gibi değil
eyvallah usta :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

İyi akşamlar herkese bir sorum olacaktı,eski açık tarafındaki son kattaki testere kirişlerin basamak sayısı kaç olacaktır?Kapalıdaki testere kirişlerden kısa olacağını okumuştum sanırım bir yazıda,kulelerin boyunu geçmeyecek şekilde yapılacak denmişti,kesin bir bilgi varmı?

Çevrimdışı Anıl

İyi akşamlar herkese bir sorum olacaktı,eski açık tarafındaki son kattaki testere kirişlerin basamak sayısı kaç olacaktır?Kapalıdaki testere kirişlerden kısa olacağını okumuştum sanırım bir yazıda,kulelerin boyunu geçmeyecek şekilde yapılacak denmişti,kesin bir bilgi varmı?
Eski açık üst kat 16 sıra, kapalı 23 :)

Çevrimdışı Haldun

tribün boyu geçemeyecek kulelerin boyunu eski açıkta, kapalıya göre daha kısa olacak,izin vermiyor anıtlar kurulu,kesin bilgi yayalım :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Eski açık üst kat 16 sıra, kapalı 23 :)

Teşekkür ederim dostum bilgi için

tribün boyu geçemeyecek kulelerin boyunu eski açıkta, kapalıya göre daha kısa olacak,izin vermiyor anıtlar kurulu,kesin bilgi yayalım :D

Teşekkürler ederim kardeşim.

Etiketler: