Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353334 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sabriozyurt

Kapalinin kapasinin teslim edildigi gün, evde yicek birseyler hazirlasip is yerinde ki arkadas konu komsuya dagitacam. O son kiris anca bugun süküldü  :s20:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

dun galatasaray hazirlik macini,resmi siteden yayinliyordu renkliler,biz de hala bjktv linki arayalim :/

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar hiçbir şekilde şifreli kanalların uygunsuz linkleri verilmesi yasak lütfen dikkat edelim özel mesaj dahi olsa bile sayıgılar..

Çevrimdışı Oktay

reklam filmini çok beğendim kim yaptıysa eline sağlık

Çevrimdışı sallapati

REKLAM MÜKEMMEL YAPANLARIN ELİNE SAĞLIK  :bandit:

Çevrimdışı Furkan Sarper

İleri zamanda çekilecek stat reklamında mabet, bende oynuycam demişti. ben en çok onu merak ediyorum :)

Çevrimdışı tayfun

üstün körü baktım numaralı ortada 8 koltuk satılmış dünden beri.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar konu dışına çıkıyorum kusura bakmayın; süperliğde 12 takımın forma gögüs reklamı yok son zamanlarda fb-gs ile ts-fb ile devamlı birbirleri ile kavga etmeleri sponsorları kaçırdı kimse bu kavga gürültü ortamında sponsor olmak istemiyor...biz şayet vodafon gibi  telekominikasyonda dünya devi bir şirketle sponsorluk imzalamışsak gerisini siz düşünün ve nasıl bir takımın taraftarı olduğumuzu anlayın....

Çevrimdışı mehmetthedum

Süreyya efsanesi devam ediyor. Düşünce 10 numara. Duygulandım ki...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı CanEmre

"Bir grup 'evsiz' delikanlı olarak gayet güzel gözüküyoruz.
Yeni stadyumda oynamaya başlamayı ve bu formanın kazandığını görmeyi beklemeye dayanamıyorum."
babında bir şeyler söylemiş.
Teknik heyette ve oyuncularda bu sezon bitmeden stadın açılacağı yönünde bir beklenti var gibi  :alala: :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türken

bu arada feyennord tarihi belli olmuş 30,07,14

Çevrimdışı Anıl

bu arada feyennord tarihi belli olmuş 30,07,14
Çarşamba günü oluyor yani, İstanbul'da ki maçta 5 Ağustos Salı olur o zaman :)

Çevrimdışı Salih A.

vodafone olayı 4 e ayırmış ilki sponsorluk ve duyuru ikincisi bugün forma lansmanı dördüncüsü stad açılışı. asıl ilgilendiğimiz  3. bölüm anladığım kadarıyla burası klüp için çok önemli avea anlaşması devam edermi bilmem kartalcell adıyla ama vodafone dan asıl parayı kanacağımız bölüm ekimde olacakmış. beşiktaşlılara özel hizmet imkanı bence çok güzel olur. ve bir özellikten bahsettiler ki gerçekten güzeldi kullanacağınız bir aplikasyon ile seyircilerin maç esnasında görüntüleri alınıp sanırım yine belli ücret karşılığı o görüntüleri satacaklar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SeMiHReX

Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı Furkan Sarper

http://besiktasarena.com/index.php?topic=27.msg32447#msg32 447

vodafone bayilerindede forma satılacak demiş ceosu. görüşleriniz neler bu konuda tartışalım

Çevrimdışı mkandirmaz

Reklam süper olmuş tüylerim diken diken oldu vodafone ile herşey süper olacak gibi...
AdanaSpor

Çevrimdışı empisayn

Kapalıda ytong örenler çiçekler inşaattan mı yoksa başka bir firma mı ? Eğer çiçekler ince işleri yapıyorsa -ki öyle tahmin ediyorum - kapalı bitmedi diye yakınmanın bir anlamı yok adamlar ince işçilik kaba inşaat gidiyorlar bence takdir edilesi  :ok:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Furkan Sarper

Kapalıda ytong örenler çiçekler inşaattan mı yoksa başka bir firma mı ? Eğer çiçekler ince işleri yapıyorsa -ki öyle tahmin ediyorum - kapalı bitmedi diye yakınmanın bir anlamı yok adamlar ince işçilik kaba inşaat gidiyorlar bence takdir edilesi  :ok:

ince işçilik başka firmanın :)

Çevrimdışı empisayn

ince işçilik başka firmanın :)

Takdir etmiyorum o zaman  :D Şaka bir yana bayramdan sonra stad içindeki bütün firmalardan (alacalı dahil  :D ) olağanüstü performans bekliyorum , memleketlerinde hasret gidermenin yakınlarını görmenin motivasyonuyla güzel işler çıkacak düşüncesindeyim  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı sallapati

ş....z pfdk , bursa maçında seyirciye açmış maçı

Çevrimdışı ERAY G

Etiketler: