Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Kara kartalın üzerine rütbe konurmu sence :alala:
O zaman forumun tek Kara Kartalı olarak forumun anahtarını bana teslim edebilirsiniz  :bigstar: :bigstar:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

kameranın önünden geçen kuşu yakaladım :D

Peki bu resmi siteye yüklemek daha kolay değilmi :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@canpolatyilmaz  4 dk.L. A.  N.  Z.  İ. N. İ.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

O zaman forumun tek Kara Kartalı olarak forumun anahtarını bana teslim edebilirsiniz  :bigstar: :bigstar:
sen Beşincisin :evillol: Ben Efe Salvator Murat sonra sen :D

Çevrimdışı sallapati

aynen abi öyle yapalım bundan sonra

Çevrimdışı sallapati

@canpolatyilmaz  4 dk.L. A.  N.  Z.  İ. N. İ.

hayırdır abi bir gelişme mi var?

Çevrimdışı Deniz

sen Beşincisin :evillol: Ben Efe Salvator Murat sonra sen :D
olsun abi tek bende yazıyor  :evillol: :evillol:.Bu arada forumun anahtarını istedim 5 dk foruma giremedik.Anahtarı versen tam çöker herhalde  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Canpolat dayı arada tutturuyor.Fikret Ormanın arkadaşı kendisi.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

hayırdır abi bir gelişme mi var?
tweet atmış onun yalancısıyım umarım doğrudur
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Canpolat dayı arada tutturuyor.Fikret Ormanın arkadaşı kendisi.
evet arada tutturuyor

Çevrimiçi Necmi

aynen abi öyle yapalım bundan sonra
Yok oraya yükle sora ordan ling al getir buraya yapıştır kaldıki
bizim sunucumuzda bayağı hızlı :D

Çevrimiçi Necmi

olsun abi tek bende yazıyor  :evillol: :evillol:.Bu arada forumun anahtarını istedim 5 dk foruma giremedik.Anahtarı versen tam çöker herhalde  :kop: :kop:
Evet ne oldu anlamadım :alala: Altuğ kesin arkada bir şeyleri gıdıklıyordur :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Evet ne oldu anlamadım :alala: Altuğ kesin arkada bir şeyleri gıdıklıyordur :evillol:
Bana "ilk Kara Kartal" ünvanını verecek sanırım ona çalışıyordur  :tabe: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

O kuş devamlı oralarda ucunuyor ben herzaman görüyorum  :D

Çevrimdışı Deniz

Bu gece uyuyamazsınız biliyorum ama BALANTA &LANZİNİ birlikte gelecek diyorlar.Uykum kaçtı yemin ediyorum.Lanzini + Balanta gelirse şampiyon değil,kesin şampiyonuz derim  :busted_cop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu gece uyuyamazsınız biliyorum ama BALANTA &LANZİNİ birlikte gelecek diyorlar.Uykum kaçtı yemin ediyorum.Lanzini + Balanta gelirse şampiyon değil,kesin şampiyonuz derim  :busted_cop:
katılıyorum ama ikisi çok çok zor

Çevrimdışı Deniz

River T.Direktörü Gallardo : River için en iyi takviye bütün oyuncuların takımda kalmasıdır. Ama biliyoruz ki Balanta ve Lanzini takımdan ayrılabilirler.

Çok heyecanlandım :super: :super:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

River T.Direktörü Gallardo : River için en iyi takviye bütün oyuncuların takımda kalmasıdır. Ama biliyoruz ki Balanta ve Lanzini takımdan ayrılabilirler.

Çok heyecanlandım :super: :super:
ingiltereden alınacak kredi ile olma ihtimali olursa uçar bu takım

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi geceler selamlar.
Wowdan bu yana sizleri takip etmeme rağmen üye olmak bugüne kısmet oldu.
Bu güne kadar bildiklerini bizimle paylaşan,fotolarını bizden eksik etmeyen tüm
beşiktaş sevdalılarına yürekten teşekkürler...
Hoş geldin kardeşim
bir türlü hoş geldin dedirtmedi site :D

Çevrimdışı Anıl

Vodafone bi kıyak yapsa da Balantayı getirse bizde Lanzini'yi alsak mükemmel olur. Ama hala bir sağ bek ve bir btb almamız lazım :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Kalde bu işe el atabilir .3.5m€ bekliyorum kaldeden

Çevrimdışı Anıl

Lanzini+Balanta nakit 15 milyon euro ya olur bu iş :super:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Hakan Bilgin

iki üç senedir kalde bizim kahrımızı çekiyor saolsunlar bakalım lansmanla birlkte kredi anlaşmasıyla döner inşallah başkan sonuçta krediyi alabilmek için stadı ve staddan beklediği geliri lansmanla anlatacak . bugun hayılı haberler gelir uefaya isim bildirmekte son 2 gn

Etiketler: