Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Peki Olimpiyatı kim dolduracak peki _? 80 bin kişi vs diyoruz _? Kombinesiz maç olmayacaksa e bilet şart..! e bilet satısı patlatırız  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tayfun

kartal yuvasından net açıklama gelmeden inanmamak lazım
anlık bile verilebilecek bir şey bu,otomatik sisteme giriyordur elbet satış ama benim bildiğim kartal yuvası bunu açıklamaz,bekletir de bekletir,feda sayacı gibi bir sayac koysalar güzel olurdu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

Peki Olimpiyatı kim dolduracak peki _? 80 bin kişi vs diyoruz _? Kombinesiz maç olmayacaksa e bilet şart..! e bilet satısı patlatırız  :kop: :kop: :kop:
pasokart şart.maçları tek tek satın alabiliyorsun.

Çevrimdışı Efe

numaralıda dip bölümde grobeton var yerin rengi değişiyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bugünde fener 22 000 beşiktaş 5 000 satmış diyorlar abi internette,şaşırdım iyicene.
şaşıracak bişi yok normal sonuç biz herşeye kulp takıyoruz adamlar her koşulda forma alıyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Ohh keyf bak Banka kalkındırma işlemi tamamdır o zaman abi :) tek maca bile passo al gir temmiz

Çevrimdışı Efe

anlık bile verilebilecek bir şey bu,otomatik sisteme giriyordur elbet satış ama benim bildiğim kartal yuvası bunu açıklamaz,bekletir de bekletir,feda sayacı gibi bir sayac koysalar güzel olurdu.

aynen siteye online forma sayacı koysalar satış yapıldığı an sayı artsa olabilecek bişey ama yapacaklarını sanmıyorum sayı artsın diye bile gidip fazladan forma alan olacaktır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

En az 200 bin passo kart satmamız lazım bunların 5/1 maça gelse hermaç 40 bin olur

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Foruma bu ara takılamıyorum bir şey soracağım eğer konuşulduysa özür dilerim paylaşılan fotoda testere kirişleri yapılıyor numaralı tribün için fakat benim hatırladığım kadar tribünlerde direk testere kirişleri ile başlandığını hatırlamıyorum ben mi unutmuşum yoksa değişik bir imalat yöntemi mi kullanılacak numaralı tribün için.. hayırlı sahurlar

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı testerekiriş

kapalı üst kata konulan prakastlarda en altta dolaşım alanı çokmu dar banamı öyle geldi ? set diye tabir edilen yerden bahsedıyorum..
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yok mu hiç forma satışlarını öğrenecek tanıdık falan,onları saymak malum mümkün olmuyor :)
:dontknow:

Çevrimdışı LifesGood®

bugünde fener 22 000 beşiktaş 5 000 satmış diyorlar abi internette,şaşırdım iyicene.
Doğrudur sizleri tenzih ediyorum bizim taraftarımız lafa gelince üstüne yoktur, renkliler bir hiçtir onlar için ama forma ve kombineye gelince şurası olmamış, bu böyle olsaymış derler almazlar. Her sene olan tablo budur her zaman ama her zaman onlar daha fazla forma sattı daha fazla kombine sattı yalan yok. ( Son 10 yıldan bahsediyorum )

Çevrimdışı Anıl

kapalı üst kata konulan prakastlarda en altta dolaşım alanı çokmu dar banamı öyle geldi ? set diye tabir edilen yerden bahsedıyorum..
Dolaşım alanı yok ki en alt sırada da koltuk olacak. Zaten dolaşım alanı olursa orada da birikenler olur falan düzen sağlanamaz.

Çevrimdışı CanEmre

Foruma bu ara takılamıyorum bir şey soracağım eğer konuşulduysa özür dilerim paylaşılan fotoda testere kirişleri yapılıyor numaralı tribün için fakat benim hatırladığım kadar tribünlerde direk testere kirişleri ile başlandığını hatırlamıyorum ben mi unutmuşum yoksa değişik bir imalat yöntemi mi kullanılacak numaralı tribün için.. hayırlı sahurlar

Testerenin başlangıç kısmını temel betonundan önce örmüş oluyorlar hep benim bildiğim.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

yoo hep bu şekilde yapıldı yapılanın çoğu temel betonu içinde kalacak

Çevrimdışı tayfun

şaşıracak bişi yok normal sonuç biz herşeye kulp takıyoruz adamlar her koşulda forma alıyor
şaşırdığım satışlar değil,farklı kaynakların çok farklı rakamları...fenerli arkadaşlarım var,her sene çubuklu alıyorlar,her senede neredeyse aynı çıkıyor o formalar,benim beşiktaşlı arkadaşlarım bütün formaları alıyorum diye deli misin diyorlar :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

herkese hayırlı geceler.

bu eski açık 2. kat tribün testere kirişleri ne zaman örülmeye başlar tahmini.

biraz daha şekillense tribünler çok yahşi olacak :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Doğrudur sizleri tenzih ediyorum bizim taraftarımız lafa gelince üstüne yoktur, renkliler bir hiçtir onlar için ama forma ve kombineye gelince şurası olmamış, bu böyle olsaymış derler almazlar. Her sene olan tablo budur her zaman ama her zaman onlar daha fazla forma sattı daha fazla kombine sattı yalan yok. ( Son 10 yıldan bahsediyorum )
adidas bize 5,5 fenere 11 milyon euro boşa vermiyor adamlar satılan forma sayısına bakıyor sonrada az paraya anlaştık diye yönetime sallıyoruz
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Hay çok yaşa unuttum sorayım iyiki hatırlattın...! set yok sanırım nasıl olacaksa orası öyle...! düşen düşene olur...! sıırf taraftar koltukta oturmasın diye orada oturur...!

Çevrimdışı Deniz

8000 forma satılmış ama sayı çok az.Feyenoord maçından önce Olimpiyat stadına Tırlar gelecekmiş.en az 5000 de stadda satarız 1 günde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

aynen öyle maalesef...bugün forma milan formasına benziyor diyenlere her sene milan forması mı alıyorsun diye patladım,hep bi bahane,oysa ben ne formalar aldım üstünde amblem var diye,içim acıdı alırken,berbat tasarımlar,berbat kaliteler...

Çevrimdışı tayfun

8000 forma satılmış ama sayı çok az.Feyenoord maçından önce Olimpiyat stadına Tırlar gelecekmiş.en az 5000 de stadda satarız 1 günde.
inşallah.

Çevrimdışı Efe

forma satılır burda önemli olan kombine sıcak para direk kulübe gidiyor ağustos sonuna kadar 3-4 bin daha satsak çok iyi olur temiz para girer kasaya forma satışları ancak gelecek ay sonuna doğru ivme kazanır daha erken bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

forma satılır burda önemli olan kombine sıcak para direk kulübe gidiyor ağustos sonuna kadar 3-4 bin daha satsak çok iyi olur temiz para girer kasaya forma satışları ancak gelecek ay sonuna doğru ivme kazanır daha erken bence
Bence de ivme kazanır,hele ki feyenoordu geçersek daha da artacaktır satışlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: