Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359954 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

@mustafa_(87) kardeşim eline emeğine sağlık valla antidepresan tadında resimler iyi geldi.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

bu yeni açıkta temeli atılmış bölgeye nasıl çıktı ki fışkırtıcı  :alala:

eski açık kapalı köşeden girip oraya geliyorlar alttan hocam

Çevrimdışı Efe

yeni açık  tam düşündüğüm gibi bu  geceye sarktı numaralıda nereye beton atıyorlar tam anlayamadım :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

yeni açık  tam düşündüğüm gibi bu  geceye sarktı numaralıda nereye beton atıyorlar tam anlayamadım :alala:
Efe abi sanırım Numaralı daha fazla genişleyemeyecek  :alala:

Çevrimdışı riza calli

Bu çıkış kapılarının adedi neye gore belirleniyor anlamadım. Kapali alt katta 5 çıkış var ama eski açık altta  6 cikis var. Kapali alt eski acik alta gore daha fazla seyirci aliyor kafam karıştı

Çevrimdışı Efe

Efe abi sanırım Numaralı daha fazla genişleyemeyecek  :alala:

valla şuan kazılan bölüm yola dayandı oraya kadar grobeton atıp temel örebilirler sonrası eski açık zaten bence eski açıkta yolun bir bölümünü alıp numaralıya döndürecekler arada kalan bölüm ise en son yapılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş'ımız Çoşmuş gece beton defam ediyor  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Obitaş'ımız Çoşmuş gece beton defam ediyor  :busted_cop:

bu geceye kalacağı belliydi alan acayip büyük heralde en büyük temel betonlamalarından biri oldu bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bu geceye kalacağı belliydi alan acayip büyük heralde en büyük temel betonlamalarından biri oldu bu
Aynen Önümüzdeki günlerde Jet hızlarıyla katları çıkıp yollarına bakarlar :) onlar yollarına bakarken .çiceklerde onlara bakar  :kop:

Çevrimdışı quentine83

obitaş o köşeye saplandı çıkamıyor .bari birazda diğer köşeye devam etseler.orası daha ufak gibi .bu gidişle obitaş o köşeden çıkamayacak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

Aynen Önümüzdeki günlerde Jet hızlarıyla katları çıkıp yollarına bakarlar :) onlar yollarına bakarken .çiceklerde onlara bakar  :kop:
İyi güldürdün abi gece gece  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

1300 metreküp mabet bölümüne yazmış :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş geldin @Necmi abi bugün sessizdin fırtına öncesi sessizlik mi _? :alala:

Çevrimdışı keremfrat1

:busted_cop: 23:12 itibarı ıle beton bıttı :) pompa topluyor artık :)

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi bir ileti daha atar mısın rica etsem  :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi murat

Stadın 4 tribününde de alt kat sıra sayısı eşit mi ?
yeni açık alt sıra sayısı loca olmadığı için sıra sayısı daha fazla.üst kat arkadaşlar tarafından güzel açıklanmış.

Çevrimdışı Efe

baya varmış yeni açık numaralı birleşimi grobetona hazır bekliyor su bastığı için beton dökemediler o bölüme ne zaman beton atacaklar acaba birleşsin artık numaralı yeni açık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

:busted_cop: 23:12 itibarı ıle beton bıttı :) pompa topluyor artık :)

yeter tabi diğer beton işleri bekliyor onlara gitsin fışkırtıcı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Hoş geldin @Necmi abi bugün sessizdin fırtına öncesi sessizlik mi _? :alala:
yoo bir sizlerin mesajlara baktım birde kendileriminkine ve çok geveze olduğuma karar verdim
biraz susup okuyayım dedim :D

Çevrimdışı Efe

malzeme gelmiş kamyonlar içeride dolaşıyorlar yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

yeter tabi diğer beton işleri bekliyor onlara gitsin fışkırtıcı :icool:
evet mesela :D numaralı yenı açık bırleşse bıde abı :)

Çevrimdışı KAP

yalnız bir mikser siz pompalar toplandı bitti dedikten sonra eski açıktan girip yeni açık taraflarına gitti muhtemel orada işler devam ediyor.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Etiketler: