Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8364156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

saol hocam sorun olmaz diyorsun yani.

olmaz su çok problem değil bu tarz inşaatlarda önceden önlem alınıyor ama bu sefer hazırlıksızdılar bugün bi çalışma yaptılar gerekli önlemi aldılar büyük ihtimal zaten şurda ne kaldı hemen hemen heryerin temeli atılacak kısa zaman sonra suda basmaz artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ayrıca 5 sene basket oynadım top tutmada üstüme yoktur oyun kurucuydum :)
Ama şutları Demba Ba çekecek kaleyi ıskalarsa işimiz bitti :o_o:

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen yeni açık numaralı birleşiyor artık ay sonu temel işleri çok büyük oranda bitecek  :ok:
bir zahmet obitaş efendi birleşsin bakalım nasıl bişe kapalı tarafı testere kirişlerini bir yapsın...!

Çevrimdışı Deniz

Demba BA kaleyi ıskalamaz da fileyi delip geçerse bilemem  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bir zahmet obitaş efendi birleşsin bakalım nasıl bişe kapalı tarafı testere kirişlerini bir yapsın...!

numaralı yeni açık tam birleştimi harika görünecek özellikle kameradan tabi o zamana kadar eski açık önümüzü kapatmazsa :icool: yeni açık numaralı birleşimi üst kat testere kirişleri hecanverici olacak neden derseniz stadın bitişi iyiden iyiye yaklaşmış olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt o zaman işler değişir almanyanın kalecisini yanımıza almamız lazım :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sahinnd

Bilgi :  Dewe feyenoord maçına 5000 bayrak hazırlıyor
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralı yeni açık tam birleştimi harika görünecek özellikle kameradan tabi o zamana kadar eski açık önümüzü kapatmazsa :icool: yeni açık numaralı birleşimi üst kat testere kirişleri hecanverici olacak neden derseniz stadın bitişi iyiden iyiye yaklaşmış olacak :ok:
şuan kamera halletseler belki süzer başka süzer :) olursa süper olur...! köşeleri ve görüntüyü iple çekiyorum @Efe

Çevrimdışı sallapati

bugün yayın olmadığını unutmuşum aptal gibi sayfalara bakıom timelapse için :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:by2: :by2: :by2: :by2: :by2: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

kamerada tam bozulacak zamanı buldu neyse yarın yapılır inşaallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

:kop::kop::kop:

Çevrimdışı Anıl

Yarın hem stad açısından hem de transfer açısından bereketli bir gün olsun :bandit:

Çevrimdışı sallapati

time lapse birşey paylaşmadı ben bari nostaljik paylaşayım... sonlara doğru tüyler diken diken

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

kamerada tam bozulacak zamanı buldu neyse yarın yapılır inşaallah

Efe biraz uyursun işte sen de dinlenmiş olursun. :evillol:

Çevrimdışı dj_dellyy

22 temmuzda yapılacak olan forma lansmanı sırasında stat tanıtımı da yapılacak mı ?

Çevrimdışı Necmi

yok Sezgin şimdi kafasına takar temel betonumu atılıyor yoksa grobetonmu döner durur
uyku falan tutmaz görseydi rahat ederdi :evillol:

Çevrimdışı Anıl

22 temmuzda yapılacak olan forma lansmanı sırasında stat tanıtımı da yapılacak mı ?
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Stadyumla ilgili yeni görseller yayınlanacak diyorsu bi ara resmi hesap, bakalım hayırlısı :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Off Off yeni stad görüntüsü değilde ambiyans merak ediyorum kapalı gibi tekrar olacak mı yoksa diğer Takım taraftarlar gibi...! Kopukluk olursa berbat olur...!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Feyenoord maçında felaket tribün şov var.Çarşı 5000 bayrak hazırlıyor.DEWE Erol şimdiden başladı çalışmalara  :super: :super:
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2014, 03:34:58 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yok Sezgin şimdi kafasına takar temel betonumu atılıyor yoksa grobetonmu döner durur
uyku falan tutmaz görseydi rahat ederdi :evillol:

:D Konteynerlardan biri Efeye mi tahsis edilse ne yapılsa. :D

Çevrimdışı Efe

Uyuyamiyorumki temel betonu atiliyormu ona taktim kafayi :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: