Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8365863 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

yok zaten bizdede olmamalı ama bakalım daha 1 sene var  o zaman geldiğinde konuşuruz
gündeme gelsin burdan protesto ederiz eski açığa gelen topları tutmakta efe gönüllü deriz yeni açıktada birini buldukmu iş tamamdır :ok:

Çevrimdışı Deniz

Ağ olayı mantıksız.Taraftar kendini hamsi gibi hissediyor.kesinlikle olmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JusTDaqqeR

:kop: :kop:

Çevrimdışı dj_dellyy

burda yönetimin yapacağı birşey yok güvenlik prosedürü denen birşey var ona göre yapmak zorundasın özellikle UEFA ağ olacak derse olacak yapacak birşey yok

Çevrimdışı Deniz

Bu arada yeni site denetçiliği alan abilerimi ve kardeşlerimi kutluyorum hayırlı olsun  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

burda yönetimin yapacağı birşey yok güvenlik prosedürü denen birşey var ona göre yapmak zorundasın özellikle UEFA ağ olacak derse olacak yapacak birşey yok
UEFA öyle birşey demiyor

http://www.uefa.com/newsfiles/551788.pdf

Uygun bir zamanımda site için Türkçeye çevirebilirim  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi hani sen tutucaktın topları, hemen Efe abiye postaladın görevi :evillol:

Çevrimdışı dj_dellyy

UEFA öyle birşey demiyor

http://www.uefa.com/newsfiles/551788.pdf

Uygun bir zamanımda site için Türkçeye çevirebilirim  :ok:

öyle birşey yoksa sıkıntı yok o zaman  :D ama uefanın talimat verme yetkisi var özellikle kendi organizasyonları için burada güvenlik riski olabilir ağ gerilsin derse gereceksin  :D

Çevrimdışı Deniz

öyle birşey yoksa sıkıntı yok o zaman  :D ama uefanın talimat verme yetkisi var özellikle kendi organizasyonları için burada güvenlik riski olabilir ağ gerilsin derse gereceksin  :D
UEFA bizimki gibi stad mı görmüştür ömründe.hayran hayran bakmaktan talimata fırsat bulamazlar  :tabe:

Çevrimdışı Efe

atarız yönetime mail kaldırırlar koyarlarsada topları kafamıza yemeğe hazırız sıkıntı yok zaten ön tarafta oturanlar direk itiraz edecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

stadta yeni açıkta grobeton var temel betonuda dökülüyor zannediyorum son çekilen fotolarda görünüyor ufaktan net bilgi yok tabi kamera olmadığından
O süper @Efe iyi oldu stad artık numaralı tarafından şekillensin biraz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni açık ve numaralıda biriken suyun tasfiye edilmesi kaç gün sürer

Çevrimdışı Efe

O süper @Efe iyi oldu stad artık numaralı tarafından şekillensin biraz

aynen yeni açık numaralı birleşiyor artık ay sonu temel işleri çok büyük oranda bitecek  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ağ mağ boş verin stadda son teknolojili kablosuz ağ olacak :) uefa gelsin bağlansın :)  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi hani sen tutucaktın topları, hemen Efe abiye postaladın görevi :evillol:
büyük olmanın avantajları bir iş oldumu hemen birilerine ittiriyorsun :D

Çevrimdışı Oktay

atarız yönetime mail kaldırırlar koyarlarsada topları kafamıza yemeğe hazırız sıkıntı yok zaten ön tarafta oturanlar direk itiraz edecektir
@Efe Kulüp; kafasına top gelen tranva geçirirse mesuliyet kulübe ait değildir diye kağıt imzalayın dese imzalarmısın?

Çevrimdışı Efe

Yeni açık ve numaralıda biriken suyun tasfiye edilmesi kaç gün sürer

valla tasviyeyi falan beklemeden grobeton atıyorlar yeni açığa yağmur yağmazsa yarın pek bişey kalmaz numaralıda var su orasıda alınır heralde bi kaç güne
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe Kulüp; kafasına top gelen tranva geçirirse mesuliyet kulübe ait değildir diye kağıt imzalayın dese imzalarmısın?

tabi imzalarım ne olacak bi toptan mı  korkacağız toptan korkan fenerli olsun :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

büyük olmanın avantajları bir iş oldumu hemen birilerine ittiriyorsun :D
Allahtan sizin blokta değilim her işi bana itelerdiniz :ebebe::ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Allahtan sizin blokta değilim her işi bana itelerdiniz :ebebe::ebebe:
Ben 17 yaşındayken kuzenler beni sahaya itelemişti polisler götürüyordu zor kurtardım kendimi gençlerbirliği maçında  :bandit:

Çevrimdışı Efe

ayrıca 5 sene basket oynadım top tutmada üstüme yoktur oyun kurucuydum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Ben 17 yaşındayken kuzenler beni sahaya itelemişti polisler götürüyordu zor kurtardım kendimi gençlerbirliği maçında  :bandit:
Seni sağlam itelemişler :kop:

Çevrimdışı Deniz

Dünyanın en iyi taraftarına sahibiz.Dünyanın en iyi stadı da bizde olmalı  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Dünyanın en iyi taraftarına sahibiz.Dünyanın en iyi stadı da bizde olmalı  :bandit:

olacak zaten  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla tasviyeyi falan beklemeden grobeton atıyorlar yeni açığa yağmur yağmazsa yarın pek bişey kalmaz numaralıda var su orasıda alınır heralde bi kaç güne
saol hocam sorun olmaz diyorsun yani.

Etiketler: