Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8372214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eagleizm

Eski yöneticilerin hepsinin iyi niyetli olmadığınu biliyoruz..Vodafone anlaşması ideal bir anlaşmadır ki daha yüksk olabilirdi ama sadece göğüs için 5 senede 30 milyon alacaz yani senede ortalama 6 milyon sadece göğüsten geliyor..Stad ismi senede 8.5 gibi bişey oluyor..yani toplam 10 rakamı yanlış..ayrıca kalde den 2 milyon Bekodan 3.75 yaklaşık geliyor..Adidas tan da 5 milyon..Toplamını hesap edin artık..Daha şortta var oda senede 1 milyon olur en az..Burada sadece Adidas anlaşmasında gerideyiz onda da kendimizi eleştirelim satılan forma sayısına bakınca iyi bile sayılır..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Efe

Suyun tahliyesi icin kapaliya bi yol acilmis o sekilde tahliye edecekeler heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı ALI RIZA

ooo süper fotolar çalışmalar iyi gidiyor...!

Çevrimdışı baro19

ocar ile yıllık 20 Milyon Euro'luk anlaşma yapılması bekleniyor Galatasaray da bulmuş sponsor

Çevrimdışı Salih A.

seviyorum bu çiçekleri dün temel bugün kolonlar dikiliyor yarına tabla adamsınız lannn...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Kapalı bitti desene...! testere klişler de yerleştırılmiz

Çevrimdışı onder23

Herkese merhabalar
Forum ilk açıldığı  zaman kayıt olmuştum ama yazmaktan çok okumayı tercih edenlerdenim
Size bir konuda birşey danışmak istiyorum
Kombine kartı almayı planlıyorum kafamda şu soru var
Tribün kapatma olayı nasıl gerçekleşecek? Atıyorum yeni açık tribünü 408 numaralı yerde küfür edilirse sadece 408 numaralı tribün mü kapatılacak yoksa tüm yeni açık mı?

Bir de genel olarak hangi tribünü önerirsiniz inönü stadında genelde yeni açık alttan izlerdim maçları ama burda karar veremedim  :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karakartalım

malum siteye arama yaptımda 157.000 arama beşiktaşarenaforum u aradımda 559.000 sonuç çıkıyo kusura bakmayın konun dışına çıktım için ama söylemek istedim  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Karabay

gökhan töre ingiltereye gidiyor. son dakika

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese merhabalar
Forum ilk açıldığı  zaman kayıt olmuştum ama yazmaktan çok okumayı tercih edenlerdenim
Size bir konuda birşey danışmak istiyorum
Kombine kartı almayı planlıyorum kafamda şu soru var
Tribün kapatma olayı nasıl gerçekleşecek? Atıyorum yeni açık tribünü 408 numaralı yerde küfür edilirse sadece 408 numaralı tribün mü kapatılacak yoksa tüm yeni açık mı?

Bir de genel olarak hangi tribünü önerirsiniz inönü stadında genelde yeni açık alttan izlerdim maçları ama burda karar veremedim  :alala:
Forum geneli 121 blokta. Forumda küfür yasak, @Necmi abi tribünde de toplu halde ettirmez. Ki ben kendisine kızılcık sopası da hediye edecem. Nasılsa kapanmaz yani bekleriz.

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

Kanalın amacı sanırım suyu boşaltmak. Ama kendi su dolu! Nasıl olacak :alala:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta devasa temel betonu dokumu baslayacak tahtalar konulmus :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kanalın amacı sanırım suyu boşaltmak. Ama kendi su dolu! Nasıl olacak :alala:
Suyu oraya yonlendirip pompalarla disari atacaklar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

malum siteye arama yaptımda 157.000 arama beşiktaşarenaforum u aradımda 559.000 sonuç çıkıyo kusura bakmayın konun dışına çıktım için ama söylemek istedim  :D
Demek ki birşeyler değişiyor. Bu sitenin daha da güçlenmesi lazım. Tabi ki bir de ben başta olmak üzere alakasız yerlere yazmamak lazım

Çevrimdışı okan

Çevrimdışı sallapati

dünkü yağmu işleri aksatmış..

*suyun tahliyesi için saha ortasına kanal yapmışlar..
*muhtemelen numaralıya dökülecek çakıl da saha ortasına dökülmek zorunda kalmış

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı karakartalım

Demek ki birşeyler değişiyor. Bu sitenin daha da güçlenmesi lazım. Tabi ki bir de ben başta olmak üzere alakasız yerlere yazmamak lazım
haklısın hocam birşeyler değişiyo belki dengeler değişiyo yavaş yavaş  :tabe: herkez görsün diye buraya yazdım tekrardan k.bakmayın  :)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Etiketler: