Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371844 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
her şey iyi güzelde adamlar forma sponsoru bulamadıgı ıcın değil istediği parayı vermedikleri için reklam almadılar
hatırlarsınız 3 4 sende önce bizde sırtımıza almadık türkkızılayı vardı sadece
atarken biraz destekli atalım

Ne atması kardeşim! Bu nasıl bozuk bir üslup böyle?
Sen kendi ağzından söylüyorsun benim söylediğim şeyin aynısını. Hayret verici hakikaten.
Bak ne diyorsun " istedikleri parayı vermedikleri için". Vermiyorlar işte sorun da burada.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 15:35:12 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Gokhan_1903

her şey iyi güzelde adamlar forma sponsoru bulamadıgı ıcın değil istediği parayı vermedikleri için reklam almadılar
parayı veren haftalık formaya reklamı bastıracakmış.

krm1903

• Ziyaretçi

Ben Fener'de yada Galatasaray siyasi olarak ikiye bölünmüşlük  göremiyorum taraftar diğerine yandaş diğerine çapulcu derse bize rakip aramaya gerek yok önce kendi içimizde barışmamız lazım kimse yanlış anlamasın durum böyle ... Bizde fb ve gs kadar potansiyel fazlasıyla var yeterki takımımıza kişisel egolarımızıbi kenara bırakıp sahip çıkalım
bizde bölünmedik allaha şükür en büyük Beşiktaşlı ATATÜRK

Çevrimdışı Salih A.

abi çünkü istedikleri parayı verecek sponsor ülkede yok ve işin gerçeği sponsor bulamadıkları için tesellileri istediğimiz parayı veremiyorlar oluyor. telekom gs yi bıraktı kim verir aslantepe de otoban kenarında ki stada 150 milyon dolar? fenerbahçe stada sponsor bulamıyor yine bir kolpa bahaneye sarılıp stadın ismini fenerium yapma derdinde,  biz ise stadı forma ön arka iplik lastik hepsine sponsor bulmuşuz bunun bile taraftara güven vermeye yetmesi gerekir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı eagleizm

Mustafa ve kamera sayesinde artık eskisi gibi kimse forograf cekmiyor :)Bu yüzden kamera kapandığında veya mustafa fotograf cekmediğinde kriz çıkması normaldir :lol:
BEŞİKTAŞ..

krm1903

• Ziyaretçi

Ne atması kardeşim! Bu nasıl bozuk bir üslup böyle?
Sen kendi ağzından söylüyorsun benim söylediğim şeyin aynısını. Hayret verici hakikaten.
Bak ne diyorsun " istedikleri parayı vermedikleri için". Vermiyorlar işte sorun da burada.
2 ay sonra tekrar konusuruz
burda benı feneri sovunur yaptınızya helal valla adamlar stadın adınıda formasının reklamınıda bizden en az 2 kat
fazlaya satacak gerçek bukara açık bunları yakalayabılmek ıcın en az 3 4 seneye ihtiyacımız var

krm1903

• Ziyaretçi

abi çünkü istedikleri parayı verecek sponsor ülkede yok ve işin gerçeği sponsor bulamadıkları için tesellileri istediğimiz parayı veremiyorlar oluyor. telekom gs yi bıraktı kim verir aslantepe de otoban kenarında ki stada 150 milyon dolar? fenerbahçe stada sponsor bulamıyor yine bir kolpa bahaneye sarılıp stadın ismini fenerium yapma derdinde,  biz ise stadı forma ön arka iplik lastik hepsine sponsor bulmuşuz bunun bile taraftara güven vermeye yetmesi gerekir
benım forma almam için sponsora gerek yok ki sevinmek için sevmedik
sadece başkalarıyla kıyaslanmayı sevmıyorum adamlar 1 gunde 20 bin forma satıyor olsa 40 binde de satacak forma kalmıyor

Çevrimdışı ilhan mansız

Biz bu kafayla fener ve geseyi zor yakalarız. Maşallah klavye beşiktaş siteleri ve klayeci taraftarımız dehşet seviyede.

Mustafa ve kamera sayesinde artık eskisi gibi kimse forograf cekmiyor :)Bu yüzden kamera kapandığında veya mustafa fotograf cekmediğinde kriz çıkması normaldir :lol:

Fotoğraf krizine sokmayız sizi en kötü haftada 2 gün ben çeker yollarım foruma  :ok:
2 gün @El irtibat3 çeker, @CharlieChaplin çeker  :ok:

Çevrimdışı CanEmre

2 ay sonra tekrar konusuruz
burda benı feneri sovunur yaptınızya helal valla adamlar stadın adınıda formasının reklamınıda bizden en az 2 kat
fazlaya satacak gerçek bukara açık bunları yakalayabılmek ıcın en az 3 4 seneye ihtiyacımız var
Bu konu burada çok uzasın istemiyorum ama buradaki asıl sıkıntı FBnin reklamsız çıktığında camiada büyük tepkiler olmaması. Biz de formalar reklamsız çıksa başkan yönetim tefe konurdu ortalık karışırdı. Basın, köşe yazarları sakız gibi çiğnerdi bu konuları.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı ozan062

hiç. sevmem ama bir eski yonetici habertürkte dediki,,, biz stadın ismini, gogus sponsorlugunu   bir tane daha soyledi hepsini toplam yıllık,,10milyona pazarladık dedi ve cok ucuza patladı dedi,, tek fenerbahce gouse 6milyonluk teklifi reddetmiş yani bizden4milyon asagıya sadece gous reklamından para alıcakalr,, aslında bizde o kadar buyutmesekmi su vodafonu??:)) tamamen onun dilinden konusuyorum :ok: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Sohbet alanı olmuş resmen...! Bir kaç mesaj neyse diyoruz da konu açıldıkça açılıyor...!
Buradan devam ediniz...!
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.650

Çevrimdışı Melekcik

Burhan hocam,

Bu şekilde bir taraftar bakış açısıyla futbolun tamamen maddi açıdan düşünüldüğü bir dünyada yol alamayız. Şu ana kadar satılan kombineler demba ba nın bonservisinin yarısını bile karşılamıyor. Bu kadar basit..
Katılmamak elde değil bide stadı kendimiz yapıyoruz diyoruz yönetime destek olalım ki elleri rahatlasın. Kombine alınca olimpiyat taki maçlar bedava stat bitince kombine o zaman itibaren gecerli buda bence kombine için engel değil olimpiyat oynamak.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

daha önce de yazdım benzerini bir daha yazayım. Herkes oturduğu yerden Beşiktaşı değiştirmeye çalışıyor. klavyeden takım kuruyor. 60.000 kişilik stad yapıp bir yanına avm dikiyor. sponsorluk anlaşmalrını üç e katlıyor. Formaların dizaynı hakkında bir modacı gibi yorumlar yapıyor. korkunç VİZYON sahibi bu arkadaşlar amma;
-soruyyorsun dergiye abone değil,
-forma almamış
-kombine almamış
-kongre üyesi zaten değil

Allahaşkına bu kadar riyakarlık olur mu? Sen Beşiktaşı değiştirmeyi boşver güzel kardeşim sen kendini değiştir, bakış açını değiştir. Beşiktaş kendiliğinden değişir bu durumda merak etme.

not:iş bu entry kamu alemedir

ysariusta

• Ziyaretçi

mesele reklam alınması değil ki! Ben kongrede dinledim Aziz Yıldırım'ı. Fenerbahçe şubeleri yapacaktı diğer şehirlerde, alt üyelikler açacaktı. Bunları hep geliri arttırma çabası. Fakat dediğim gibi belli bir rakamı. Ben reklamsız formaya itiraz etmem. Barcelona gibi gelirim yeterli diyerek almazsın reklam. Amenna. Onlar bile aldılar sonunda. Hal böyleyken alınmaması problem. Resmen yalan söylüyor, gel gör ki çıt yok. Fazla uzamasın keşke futbol bu kadar endüstüriyel bir hale gelmeseydi de reklamsız giyseydik o formayı.

Şurda 2 dk stadın  son durumu nedir bakmaya giriyoruz sorularımız milletin kombine geyiginde kaynayip gidiyor. Abicim sohbet, tartışma konusu yok mu bu forumun? Boşverin burda 2 3 kişinin dusuncesini degistiricem diye kasmaya. Adam burda okuyupta kombine almaya gitmez veya besiktasliligi aklina gelmez. Alan alır almayan almaz işimize bakalım

Çevrimdışı Furkan Sarper

kale arkalarına paralel şekilde kazılmış saha ortası

neden acaba drenaj için borumu döşüycekler

Çevrimdışı Serjo

En geç bir hafta sonra kapalı bitmiş olur  :biggrinking: :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ozan062

En geç bir hafta sonra kapalı bitmiş olur  :biggrinking: :bandit:

yalnız 7aydan fazla oldu kapalının kabasının bitme süreci
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Aziz Yıldırım a inanmayın.. Reklam bulamadılar formaya. Beko da basketbol Liginden çekildi. Muhtemelen GSnin final maçına çıkmaması etkili oldu. yani anlayacağınız GS ve FB el birliğiyle dinamit koymaya devam ediyor spora. Bu da aslında bizim işimize geliyor. Beşiktaşa sempati arttı son 2 sene boyunca. Sponsorlukları etkileyen bir olaydır diğer takımların tepkisini çekmemek..

Çevrimdışı CanEmre

kale arkalarına paralel şekilde kazılmış saha ortası

neden acaba drenaj için borumu döşüycekler
Yanına çakıl da yığılmış 2-3 öbek büyük ihtimal boru döşenecektir dediğin gibi

Çevrimdışı sallapati

Hatırlar mısınız. Şükrü Saraçoğlu na isim hakkı satacaklardı..Turkcell  falan sıraya girmişti.. ne oldu ... FOS ÇIKTI.. Aziz YIldırım gibi bir imaj klubün başında olduğu sürece kolay kolay firmalar cesaret edemez sponsorluğa.. İsimlerini rezil mi etsin adamlar
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 16:02:44 sallapati ]

Çevrimdışı CanEmre

Balkonda kalan prekast sayısı 8'e düşmüş.

Etiketler: