Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8366858 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yeni açığa oy vermeyen fenerli olsun  :lol:

misilleme yeni açığa oy veren fenerli olsun :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Yapma bunu. Numaralıya oy verdik diye bu eziyet niye cezayı değiştir abi ben buna katlanamam  :s20:

Üzülme;
Oyu kaldır bölümünü tıkla sonra yeni açığa oy ver  :lol:

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Salih A.

obitaş 2 haftaya kalmaz basket sahasının temel çalışmalarına başlar :) bide şu akrostiş te geçen testere kirişleri bizde göreydik mutlu olacaktık
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı sahinnd

Adam topladım getirdim yeni açığa absıyolar @aktar_ismail.

Çevrimdışı Engin

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Adam topladım getirdim yeni açığa absıyolar @aktar_ismail.
Çalışmalarının karşılığını alacaksın  :claps:

Çevrimdışı Salih A.

obitaşın işçiliği trabzonun ı  sı gibi var ama kanıtlanamıyor  :evillol:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Sedat

obitaşın işçiliği trabzonun ı  sı gibi var ama kanıtlanamıyor  :evillol:

:kop:  :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı SDemirsoy

Orası allahın emride,benim kılıf yalan oldu sanki  :alala:
rahat ol yalan olmaz :)

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Melekcik

Obitaşı savunan arkadaş ilk girdiğinizde stada yeni açık temel için çiçeklerden yardım alan obitaşmı iyi diyorsunuz. Bize bir açıklarmısınız numaralıyı neden alamadınız?
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı mehmetthedum

Çiçekler 14. Kirişi tamamlayıp da kapalıyı teslim etmedi ki daha.. o testere kiriş gibi eski açık ve numaralıda saydığım kadarıyla 42 tane daha var..

Öte  yandan yeni açıkta 2 kat loca olmadigindan gezinti alanindan sonra  olmadığından direk olarak üst kirişler başlayacak , ve sadece 28 adet testere olacak.

Bu durumda obitaşın loca ekslikliğinin kazanacağı 3-4 haftayı ,  sayısı az olmasına rağmen testere kiriş imalatında kaybedeceğinden hareketle,

Sonuç: berabere.. Evet bence aynı anda bitirirler ve tahminim de kar yağışı ve yağmur durumuna göre şubat-mart gibi olabilir. Çatıyla beraber sezonun son maçını(evet gençlerbirliği ... yine..) oynarız. Bu kombineler de 2015-2016 da full geçerli olur.

İnşaat alanının şekilsiz ve zorluğundan dolayı ve hafriyat gecikmesini de bahane olarak alırsak,üretim kalitesi ile toplayıp tecrübeyle çarparsak 
obitaş benim nazarımda iyidir.

Çiçekler de iyidir.

O zaman obitaş=çiçeklerdir. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler konu dışı ama Gignac Beşiktaş resmi sayfasını ve Vodafone Arena sayfasını takibe almış. :D

Çevrimdışı sahinnd

22 Mayıs ve 17 Temmuz arasında ikisinin de yaptığı işler ortada :)  Arşiv için yeniinönüye binlerce teşekkür...

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaşı savunan arkadaş ilk girdiğinizde stada yeni açık temel için çiçeklerden yardım alan obitaşmı iyi diyorsunuz. Bize bir açıklarmısınız numaralıyı neden alamadınız?
o durumları bizler bilemeyiz ki Neden Obitaşın veya x bi firmanın alamadığını

Biliyorsun El İrtibat söylesene orası bize küçük geldi diye  :lol: Minimum m2 limitimizin altındaydı  :lol:

Çevrimdışı Melekcik

Nasıl bilemezsiniz eğer iddia ettiniz gibi hızlı olsanı fikret başkan niye başkasına versin.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı sahinnd

Mehmetgelir 1 adlı tweeter hesabının profil fotoğrafına dikkatli bakarsanız neden obitaşın almadığını görürsünüz :)

Çevrimdışı sahinnd

Gene inceden mesajını verdin @El irtibat3 , çiçeklerin üstüne hemen bir X attın

Çevrimdışı FARUK

çiçekler gece mesaisinde yine demir örüyorlar

Çevrimdışı Enes Ö

:) Mevcut bulunduğumuz alan küçümsencek bir alan değil ve imalatı sancılı,
Numaralı konusuna birçok parametreden bakmak lazım burda bunları konuşamam.

Çevrimdışı SDemirsoy

Nasıl bilemezsiniz eğer iddia ettiniz gibi hızlı olsanı fikret başkan niye başkasına versin.
kulübün iç işlerini biz bilemeyiz ne yönetimden tanıdığımız var nede sayın Fikret Ormana neden çiçeklere verdiniz diye sorma durumumuz ayrıca kim hızlı yaparsa numaralıyı kapar gibi bir durum da olamaz kim takdir edildiyse o demek ki yönetimimiz Çiçekler inşaatı uygun görmüş

Etiketler: