Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8351939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı saricasi

Toplantıda bende vardım resimlerde yokum ama

Nöbetçim Necmi Abi, Ekrem, Saricasi idi.  8)

İyi ki varsınız arkadaşlar

109 Pictures Loading...
Sağ ol dostum, asıl iyiki sen varsın.biz adaletin bekçileriyiz:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

Çatı hakkında tek bildiğimiz membran olmayacak :) Ayrıca toplantılara katılmadan önce inanmıyordum ama gerçekten de ben 4 saat kaldım ama o 4 saatin içinde toplasak yarım saat konuşmadık stattan :D

Çevrimdışı Thuggie

Toplantiya katilanlar bilgi sizdirmama yemini mi etti ya kimseden cit yok

Çevrimdışı Efe

efe kardeşim şuan kepçenin erittiği  yok gibi olan kademe komple kalkacak mı ?  sadece yol mu kalacak .

kalkacak evt hatta yanda görünen tüm toprak kalkacak önce numaralı kuşaklaması bitmeli ama ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben dahil katılanların bi kısmında göbek olması fotoğrafların boyutunu etkilemiş. Kota sorunu olanlar dikkat :)

beni almamış bile :)

Çevrimdışı Deniz

Çatı hakkında tek bildiğimiz membran olmayacak :) Ayrıca toplantılara katılmadan önce inanmıyordum ama gerçekten de ben 4 saat kaldım ama o 4 saatin içinde toplasak yarım saat konuşmadık stattan :D
cati membran olacak.etfe bir membran turu.membran genel ismi

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

yeni açık harfiyat nasıl bitti ? ordaki o toprak yığınını nere aktaracaklar.bide orda kuşak olacakmı ?
Toprak yığını değilmiş onlar, temelden önce yayılmak için çakıllarmış neredeyse yeni açığın tamamı temel seviyesine inmiş  :)

Çevrimdışı CanEmre

gruplanmış hali...

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Ben dahil katılanların bi kısmında göbek olması fotoğrafların boyutunu etkilemiş. Kota sorunu olanlar dikkat :)

Sen telefonla konuşuyordun Onur Abi  ;D

Çevrimdışı Burak2

Bi de içimi rahat ettiren şey, çiçekler baştan savma iş yapmıyo. O testeredeki sorun betonun akışkanlığı ile ilgili. Göze hatalı görünen birçok nokta sadece ağ izi

Çevrimdışı ZEKI

Sen o ara telefonda gorusuyordun  :) herhalde Onur

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı EmreTkgz42

13.08.2013-13.06.2014 Vodafone Arena genel görünüm timelapse
dünden beri uğraşıyorum  ;D

Çevrimdışı quentine83

yeni açık harfiyat nasıl bitti ? ordaki o toprak yığınını nere aktaracaklar.bide orda kuşak olacakmı ?
Toprak yığını değilmiş onlar, temelden önce yayılmak için çakıllarmış neredeyse yeni açığın tamamı temel seviyesine inmiş  :)

o yığıntı yüzünden yeni açığın arka kısmı çok geride kaldı.ilerleyemiyor.ön taraflar yavaş yavaş numaralıya yaklaşmaya başladı ,fkat arka kısımlar ilerleyemedi.bakalım nasıl yetişecekler ön tarafa.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta temel haricinde 1 adet testere kirişine ve tablasına beton dmkümü yapılıyor ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

galiba abi iki dakka ayrıldım hemen çekmişssiniz :) yada fotoğrafı çekenin tam yanındaydım oyuzden de çıkmamıs olabilirim :)

Çevrimdışı Efe

şuan maç oynanan dünya kupası stadanın çatısı bizim stadın çatısıyla aynı görünüme ve aynı teknolojiye sahip çatıya iyi bakın çok benzeri olacak ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

galiba abi iki dakka ayrıldım hemen çekmişssiniz :) yada fotoğrafı çekenin tam yanındaydım oyuzden de çıkmamıs olabilirim :)

Necmi abi harika fotoğraflar emeğine sağlık hakikaten beni ne güzel çekmişsin öyle abi ya  ;D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Günün Özetini yazmaya başladım ilgilenen olursa linkten bakabilir

Çevrimdışı Serkan7738

kızıcaksınız ama obitaşın kirişlerde kitap gibi duruyo :D

Çevrimdışı ZEKI

Necmi abi harika fotoğraflar emeğine sağlık hakikaten beni ne güzel çekmişsin öyle abi ya  ;D

Mustafa fotograflar harika her zamanki gibi ama sanki biraz sansur uygulanmis gibime geliyor  8)

Etiketler: