Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360198 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

O suyu bizim tarafa çiçekler inşaat pompaladı  :lol:
Ayrıca obitaş biraz daha fazla hızlı.

sizde oraya temel atsaydınız da böyle çamurlu su olmasaydı  :ebebe: :evillol:

Ekim sonu numaralı biter dediler numaralı için ama galiba 2015 bahar aylarında anca bitecek  :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ekim sonu numaralı biter dediler numaralı için ama galiba 2015 bahar aylarında anca bitecek  :lol:

Ya biterse  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

obitasida su basmis ne ayak :kop:
o su sizin taraftan geldi,  baksana her tarafınız su içinde

Ya biterse  :kop:
İmkansız ama hadi diyelim bitti en kral çiçeklerciler ben olurum ama ya 2015 e kalırsa ?

Çevrimdışı Efe

o su sizin taraftan geldi,  baksana her tarafınız su içinde

Tmm hadi super drenajlarinizla cikartin suyu o zaman nerde bu derenajlar nerde bu obitaş :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İmkansız ama hadi diyelim bitti en kral çiçeklerciler ben olurum ama ya 2015 e kalırsa ?
Aralikta cati parcalari gelecek bitirecek abi  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

eski açık ilk kat tamamen bitsin numaralı çok hızlanır.bir ay sonra eski açık ilk kat tamamen bitmiş olur.ikinci kat için kapalıda çalışan ekip onun yerine eski açık ikinci kata geçer.bu arada yeni açıkta ikinci kata ne zaman geçilir @aktar_ismail

Çevrimdışı Anıl

herkes obitaş mı kolon canavarı kolon dike dike kat çıkamadı bir türlü  :alala:
:kop::kop:

3 tarafı suyla çevrili olan sizsiniz bize neymiş.
İşcilerinizi numaralıya böyle taşırsınız artık :)

Çevrimiçi murat

çatı işine geç kalırsak bu obitaş yüzünden olacak.bir anket açsakmı.numaralı mı önce biter yeni açık mı?

Çevrimdışı Anıl

eski açık ilk kat tamamen bitsin numaralı çok hızlanır.bir ay sonra eski açık ilk kat tamamen bitmiş olur.ikinci kat için kapalıda çalışan ekip onun yerine eski açık ikinci kata geçer.bu arada yeni açıkta ikinci kata ne zaman geçilir @aktar_ismail
Temeller ne zaman biter diye sorsak daha doğru olur Murat abi :kop:

Çevrimdışı Anıl

çatı işine geç kalırsak bu obitaş yüzünden olacak.bir anket açsakmı.numaralı mı önce biter yeni açık mı?
Yeni açık önce biter büyük ihtimal Murat abi :by2:

Çevrimiçi murat

Yeni açık önce biter büyük ihtimal Murat abi :by2:
yeni açık bir ay içinde 2. kata başlayamazsa ben ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Serkan7738

2. kat neysede yeni açıkta nezaman heryere temel atılmış olacak :)

Çiçekleri savunmak için tek yapabildiğiniz obitaş ile kıyaslamak.
Gerçekten çok hızlı olsanız çok çoook yavaş dediğiniz obitaşla kendinizi kıyaslamazsınız.

Sorsalar siz Çıta gibi hızlısınız ama hep kendinizi kaplumbağa dediklerinizle kıyaslıyorsunuz.

Şimdi söyleyin bakalım 2015'den önce bitirebilecekmisiniz numaralıyı? 

Çevrimdışı Anıl

yeni açık bir ay içinde 2. kata başlayamazsa ben ihtimal vermiyorum.
Yapamicaklarsa gitseler bari :akuma:

Çevrimdışı Necmi

numaralı yeni açıktan önce biterse ben aktarı ne yaparım siz düşünün
staddada yanımda oturacak  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gerçekten çok hızlı olsanız çok çoook yavaş dediğiniz obitaşla kendinizi kıyaslamazsınız.

Sorsalar siz Çıta gibi hızlısınız ama hep kendinizi kaplumbağa dediklerinizle kıyaslıyorsunuz.

AKTAR ABİ ESPRİ DEĞİLMİ BU YAZDIKLARIN :)

Çevrimiçi murat

seçim çalışmalarınızı yapabilirsiniz.pilav ayran dağıtmak serbest :evillol:

2. kat neysede yeni açıkta nezaman heryere temel atılmış olacak :)
Sizden 3 ay sonra başladık kapalının 2 katı kadar iş yaptık.

Çevrimdışı Anıl

Temmuzu çık 5 ay var İsmail abi rahat rahat biter :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Necmi

ekim sonu kasım ortaları numaralı biter yeni açık ne zaman biter :alala:

Etiketler: