Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

yakalandım mı hemen :D çay maillerine bakayım dedim bi göz atayım dedim sonra :)
Abi sen gittikten sonra şehir merkezlerine kocaman havuzlar yapıldı :evillol: :kop::kop:

Çevrimdışı Deniz

Bir sey sorucam arkadaslar, aldigimiz kombineler stat acilana kadar gecerli ya, passolige yuklendi kombineler ancak avrupa maclarinda passolig gecerli degilms normal bilet alinacakmis. Peki biz kombineliler nasil giricez feyenord macina? Ekstra para verip bilet mi alicaz??
hayır para verilmeyecek ama ne olacağı hala bellisiz.bilet basılacak muhtemelen.kombinesi olanlar ücretsiz olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Kapalı tribün balkonda son 12 prekast  :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

13 müş pardon :ebebe:
kapalı üstte son 700 üncü prekast! Zaten 4 tane koymuşlardı...  :lol: Allah iyiliğini versin heyecandan gidecez demedi demeyin. Haftasonları gidip prekast konuldukça oley mi çeksek.

Çevrimdışı capo di capi

Fener formanin onune sponsor bulamamis biz almak istemedik diyor :)

Sponsor Fikret Orman'ın işi  :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2014, 16:49:23 capo di capi ]
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Anıl

kapalı üstte son 700 üncü prekast! Zaten 4 tane koymuşlardı...  :lol: Allah iyiliğini versin heyecandan gidecez demedi demeyin. Haftasonları gidip prekast konuldukça oley mi çeksek.
Balkonda toplam 26 prekast var ben geri sayıyorum kaldı 13  :ebebe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Staddaki havuz ne yapacaklar :) çiçeklerin yapacagi drenaj bu kadar olur :) helal olsun OBİTAŞ tek bir su bile yok  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Staddaki havuz ne yapacaklar :) çiçeklerin yapacagi drenaj bu kadar olur :) helal olsun OBİTAŞ tek bir su bile yok  :busted_cop:
El SALVADOR  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı CanEmre

Havuzun amacı anlaşıldı :) Havuzda ekskavatör serinliyor şu an   :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Bugün Cumartesi olmasına rağmen prekast çalışması var, kaldı 11 :)

Çevrimdışı Tolga

sabahtan beri yağmur yağmasına rağmen gene de çalışmalar devam ediyor takdir etmek lazım  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Bugün Cumartesi olmasına rağmen prekast çalışması var, kaldı 11 :)
Düzeltiyorum bugün sadece altları koymuşlar dikkatli bakınca anladım :ebebe: Koyulan prekast sayısı 13, kalan prekast sayısı 13 :ok:

El Salvador  :claps:

Çevrimdışı Sahin53

Muhtemelen sorulmuştur fakat bu yeni açık kapalı köşedeki kule vincin etrafındaki tablası niye alçak?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Anıl

Muhtemelen sorulmuştur fakat bu yeni açık kapalı köşedeki kule vincin etrafındaki tablası niye alçak?
Tuvalet olacakmış sanırım orası :)

Çevrimdışı Efe

Drenajla ne alakasi var daha calismayan bisey icin elestiri cok iyi olmamis bi calissin bakalim drenaj kuyulari bi damla su kalacakmı numralida yan tarafta acilan bolumde su birikmis gayet normal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı melih

en çok aralıksız betonlama dünle bugün oldu galiba. Timelapse ta da görülüyor mikserler peş peşe geliyor maşallah
Temelinde aşk var!

ysariusta

• Ziyaretçi

Konya Stadı bitmiş, güzel olmuş. En azından adam gibi bir saha daha oldu. Şöyle bir bakarsak, Akhisar, Kasımpaşa, Bursa, Konya,TT Arena, Saraçoğlu, Kayseri, Başakşehir, Mersin, Rize, Karabük, Vodafone Arena. İkinci yarı seyir zevki güzel statların sayısı yarıyı geçiyor. Gene memleketimin en kötü stadı başkentte olacak. Gençlerbirliği etrafında neden birleşmezler anlamak mümkün değil. 

ysariusta

• Ziyaretçi

@sallapati bunlar plaka 42 diye, 42 000 kişilik stat yaptı, 42000 seyirci bulamazlar ki. Ayrıca bu mantıla Şırnak'a 73 000 kişilik stat yapılması lazım ki Şehir nüfusu muhtemelen 50 000 falandır.

Çevrimdışı sallapati

@sallapati bunlar plaka 42 diye, 42 000 kişilik stat yaptı, 42000 seyirci bulamazlar ki. Ayrıca bu mantıla Şırnak'a 73 000 kişilik stat yapılması lazım ki Şehir nüfusu muhtemelen 50 000 falandır.

zaten passolig uygulaması anadolu klüplerinin belini bükecek... adamlar senede 3-5 maça gidiyor.. kimse uğraşıp passolig massolig almaz.. bu sene ligimizde malesef çoğu maç seyircisiz gibi oynanacak

Çevrimdışı Ozan E.

Konya Stadı bitmiş, güzel olmuş. En azından adam gibi bir saha daha oldu. Şöyle bir bakarsak, Akhisar, Kasımpaşa, Bursa, Konya,TT Arena, Saraçoğlu, Kayseri, Başakşehir, Mersin, Rize, Karabük, Vodafone Arena. İkinci yarı seyir zevki güzel statların sayısı yarıyı geçiyor. Gene memleketimin en kötü stadı başkentte olacak. Gençlerbirliği etrafında neden birleşmezler anlamak mümkün değil. 
   Seyir zevki yüksek stadlar artarken keske seyir zevki yüksek takımların sayısı da aynı oranda artsa :)

Etiketler: