Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356770 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimdışı Deniz

Deniz biraz daha çaba gösterirsen ilk rütbeyi sen alacaksın :D
Ne rütbesi @Necmi abi ?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı megiddo

Uykusu gelenler uyur :) yarın DGS sınavım var uyumayacagım :) ertesi günde Aöf tek ders sınavım var onda da uyuyacağım  :kop:
ben dgs nin pazar günü olduğunu sanıyordum sayende farkettim bugünmüş,  zaten kpss sonuçlarıyla şok oldum bide bunu kacirsaydim cok kotu olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

ben dgs nin pazar günü olduğunu sanıyordum sayende farkettim bugünmüş,  zaten kpss sonuçlarıyla şok oldum bide bunu kacirsaydim cok kotu olurdu.
ooo iyiki demişim :)  :kop: :kop: :kop: :kop:
Uyumayacağım oruçlu oruçlu girecegim 140 dk mış ben sıkılırsam cıkarım sınavım :) maksat biraz matematik çözmek mantık soruları iyi geliyor zihin açıyor :) sınav sorularında azalma olmuş...!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı megiddo

ooo iyiki demişim :)  :kop: :kop: :kop: :kop:
Uyumayacağım oruçlu oruçlu girecegim 140 dk mış ben sıkılırsam cıkarım sınavım :) maksat biraz matematik çözmek mantık soruları iyi geliyor zihin açıyor :) sınav sorularında azalma olmuş...!
aynen bende oruclu girecem daha onemlisi uykusuz girecem,  pazar gunu de tek ders sinavi var acikogretimde p. tesi yukseklisans kaydi var carsambaya ise tek ders sonucu yetisirse icra müd.  basvurusu var, onumuzdeki 3-4 gun baya yoğun geçecek ve hepsini unutmuştum bu kpss sonuncudan sonra kafam dağılmıştı sayende hepsini farkettim  sagol dostum :)

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen bende oruclu girecem daha onemlisi uykusuz girecem,  pazar gunu de tek ders sinavi var acikogretimde p. tesi yukseklisans kaydi var carsambaya ise tek ders sonucu yetisirse icra müd.  basvurusu var, onumuzdeki 3-4 gun baya yoğun geçecek ve hepsini unutmuştum bu kpss sonuncudan sonra kafam dağılmıştı sayende hepsini farkettim  sagol dostum :)
rica ederim :) maşallah aynı şeyleri yaşıyoruz bir an kendimde seni gördüm :) çarşamba olabilir yetişir sanırım en fazla 1 hafta da açıklarlar..!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Saat 07.00 eski açıkta beton işleri devam ediyor...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın. Biliyorum gereksiz bir sayfa hakkında yazıyorum ama en sonunda pes ettirdik. Wowda sadece vodafone arena başlığına misafir girişi engellendi.
BOŞ...

Çevrimdışı Erenbey

Günaydın arkadaşlar, DGS ye girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Çevrimdışı Erenbey

Arkadaşlar işyeri filtresinden dolayı canlı yayını izleme şansım yok sık sık görüntü paylaşan olursa sevinirim.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

istanbuldakiler alamıyorsa şehir dışındakiler alsın 500 kişi boş olsa ne olacak görünmez bile yeterki kulübe para gitsin gidecek olan arkadaşları dostaları varsa onlara devir ederler :)
10 15 kişilik bir grup, 5 6 tane kombine alırsa en azından her maça biri gelebilir. Hem stad boş kalmaz.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

şu anda istanbulda çok şiddetli bir yağmur var

ysariusta

• Ziyaretçi

bu taraf günlük güneşlik Mustafa, kışın bu kadar yağmadı. Statta işler durmuş vaziyette.  :by2:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu taraf günlük güneşlik Mustafa, kışın bu kadar yağmadı. Statta işler durmuş vaziyette.  :by2:

aa neresi hocam orası.

Çevrimdışı ZEKI

şu anda istanbulda çok şiddetli bir yağmur var
Mecidiyekoy sisli sokaklar tam bir dere halinde, 5 m otesini goremiyorum siz dusunun artik.

Çevrimdışı ozan062

her maç fullemeliyiz :bandit:
o zaman her maçı final havasına sokarız şampiyonluk gelir :tabe:

yok abi boyle yaparsak olmaz:D neden çnk daha hala 11de tecrübesizlerin sayısı hayli fazla,,, hala winner eksiği var,, onları halledelim o zaman her maç full dolsun yoksa inonudeki gibi sacmalarlar gereksiz baskı yaratıtlrar kendilerine:))

üzülmezin verdiği pozlarda beni cok rahatsız etti artık bende o eski deli ibo yok....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mecidiyekoy sisli sokaklar tam bir dere halinde, 5 m otesini goremiyorum siz dusunun artik.

Dahada hızlandı son yıllarda böyle yağmur hiç görmedim.

ysariusta

• Ziyaretçi

aa neresi hocam orası.
Bostacıdayım Mustafa, kapattı yanlız geliyor buraya da

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bostacıdayım Mustafa, kapattı yanlız geliyor buraya da

Aman hocam dikkat et bu yağmur öyle böyle değil çünkü.

Çevrimdışı Yakup

Arnavutköy ,Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da şuan hayat durdu. Felaket yağmur var ve sokaklarda yollar sularla kaplı.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Etiketler: