Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

@aktar_ismail sen benden hızlı çıktığın için komutanlık sana yakışır ben sadece senin yaverin olarak sana yardımcı olacam :D
Sağolasın,  hep beraber yürüyeceğiz bu yolda

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı A_Aydin

Latin gol atar mı abi :ssss:
Türkçesi ne? :alala:Acaba doğru mu anladım L......i :ok:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Stadda çalışmalar azaldı,transfer de yok of zaman geçmiyor :)

Çevrimdışı Anıl

Türkçesi ne? :alala:Acaba doğru mu anladım L......i :ok:
Aynen ama yine birşey öğrenemedik :ebebe:

Çevrimdışı dj_dellyy

TRABZON’ da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26840423.asp

Çevrimdışı Anıl

TRABZON’ da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.

Allah korusun, stad geç bitsin önemli değil yeter ki 1 işçiye bile birşey olmasın :pray:

Çevrimdışı Anıl

Oktay ilk obitaşcı zaten bayadır sesi çıkmıyordu :alala: sizi gördü havaya girdi :D
anılla tüm özel tiyo işlerini kesiyorum  :bandit:
:iblush: :bawling:

Çevrimdışı CanEmre

Allah rahmet eylesin, yakınlara sabırlar.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı serti67

Latin gol atar mı abi :ssss:
ser verır sır vermez kendısı malesef latın falan kelıme oyununanda gelmez:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Aynen ama yine birşey öğrenemedik :ebebe:
artık bilgiye başka yerden ulaşacaksın :evillol: @anilt

Çevrimdışı Anıl

ysariusta

• Ziyaretçi

Off ya... İş cinayeti bunlar.... Umalım da bizim bu heyecanımıza böyle bir gölge düşmesin.

Çevrimdışı ozan062

kpss acıklanmıs,,, girenler umarım istediği sekilde sonuc almıstır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Szgn_26

Bugun siyah formamı aldım kartal yuvası tırı gelmişken kaçırmayayım dedim ama kumaşı yakıyo yakasını da çok beğenmedim ama yinede gzl forma satışları ve kombine satışları hakkında bilgisi olan varmı

Çevrimdışı Efe

Stadda çalışmalar azaldı,transfer de yok of zaman geçmiyor :)

stadta bu zamana göre çok iyi çalışma var ramazan aylarında yaprak kıpırdamaz normalde iyi gidiyorlar ay başı top yekün girişirler son 5 ay yıl sonuna bi zahmet bitirsinler artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun siyah formamı aldım kartal yuvası tırı gelmişken kaçırmayayım dedim ama kumaşı yakıyo yakasını da çok beğenmedim ama yinede gzl forma satışları ve kombine satışları hakkında bilgisi olan varmı

nerelerdesin sezgin avatarını güncellesen iyi olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vinçler çalışıyor stadta çiçeklerin eski açıktaki vinci dönüyor tabla betonu bu gece yada yarın dökülebilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Arkadaslar surekli sizi takip ediyorum. Sizlere birkac birsey sorucam cevaplarsaniz sevinirim. Ankaradayim kombine alirsam en fazla 4  5 maca gelirim. Ama benim icin yeterli olabilir. Eger kombine alirsak olimpiyata ikinci kisi goturme ihtimali bu sezonda varmi. Eger oyleyse feyenord maci yillik izine denk geliyo esimle gelirim. Ayrica ben gidemedigim maclarda kombinemle baskasi gidebilirmi. Insallah bir hafta icerisinde alicam. Sizlerinde firini alayim dedim. Simdiden tesekkurler ankaradan saygilar :)

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar surekli sizi takip ediyorum. Sizlere birkac birsey sorucam cevaplarsaniz sevinirim. Ankaradayim kombine alirsam en fazla 4  5 maca gelirim. Ama benim icin yeterli olabilir. Eger kombine alirsak olimpiyata ikinci kisi goturme ihtimali bu sezonda varmi. Eger oyleyse feyenord maci yillik izine denk geliyo esimle gelirim. Ayrica ben gidemedigim maclarda kombinemle baskasi gidebilirmi. Insallah bir hafta icerisinde alicam. Sizlerinde firini alayim dedim. Simdiden tesekkurler ankaradan saygilar :)

2.kişi gelemiyor onu söyleyelim ama senin kombineni başka bir passolig kartı olana transfer edebiliyorsun maçtan önce dün bi ankaralı arkadaşta aldı her kombine stadın bitmesi demek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: