Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8350285 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Evet yeni açık inşaatı da geçen ay başladı zaten.
Geçen ay oranın ortasında da toprak vardı.  :lol:
Yeni açık ortadaki hafriyat alınana kadar Obitaş işçileri hangi tribünde çalışıyordu :)

Sıkışınca hemen obitas örneği veriyorsunuz.  Obitaş'ın yavaş olması sizin mazeretiniz olamaz.
Ayrıca ben zaten obitaş da yavaş diyorum.

Çevrimdışı Anıl

Obitaş keşke en başından beri böyle 120 işçi civarı olsaydı da şuan da Yeni Açığın yarısından fazlası bitmiş olsaydı. Yoksa kimsenin firmalarla bir derdi yok :ok:

Obitaş tribün bazında size fark atmış lütfen bu gerçeği kabul edin artık.

Çevrimdışı Taylan Kutlu

Sıkışınca hemen obitas örneği veriyorsunuz.  Obitaş'ın yavaş olması sizin mazeretiniz olamaz.

çieklerde yavaş objetif bakınca daha kapalı bitmedi eski açığın yarısı bitmedi kaç ay oldu. bazen ne kadar yavaşlar diye kızıyorum sora yavaş olsun sonuçta stadımız yapılıyor diyorum. tabi birde dakika dakika izlemenin yan etkileri bunlar  :D

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2014, 16:14:15 aktar_ismail ]

Çevrimdışı murat

bu hız ile obitaş 8 ay sonra bitirir.yani stadın 4 ay geç açılmasına sebep olacak.numaralı bitecek 4 ay sonra yeni açık bitecek.tabi bayram sonrası için ümitliyiz.

Çevrimdışı tayfun

7 ve 8 güncellendi 4 yolda.açık hasılatına yazdığım mesajı daha geniş kitlelere ulaşması açısından burayada kopyalıyorum,buyrun hasılat;

bu hesaba göre 1582 tane kale arkası satılmış.forzanın attığı toplam satış 4225 sayısını baz alırsak 2643 tane diğer tribünler var,ortalama 2 250 ile çarparsak(uygundur) 5 946 750 rakamına ulaşırız,bun kale arkaları ile toplarsak 7 317 450 çıkar,loca ve vip hariçdir.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi Çiçeklerin yavaşlığı çok bölünmesinden oldu, sadece kapalıyı yaparken gayet hızlılardı ama eski açık ve numaralı için bölününce baya yavaşladılar haklısın :ok: İşçi arttıramamasınında nedeni paradır muhtemelen Beşiktaş'ın verdiği paraya o kadar işçi oluyor demek ki :by2:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Şu Ramazan bir bitsin de bakalım o zaman ne olacak merak ediyorum.@bjk_mabet in dediğine göre 600-750 işçi olacak çalışan.Bu sayı ile Ağustos ayında güzel bir hız yakalamamız lazım.Zaten bu sene biteceğini ben düşünmüyorum ama en azından seneye ilk maça her şeyi hazır şekilde olsun bana yeter.Aralık sonunda başladık ve tahminen kabası Şubat-Mart gibi biter ve umarım Ağustos'a kadar eksikleri artık gidermiş bir şekilde hazır hale getiririz.

İsmail abi Çiçeklerin yavaşlığı çok bölünmesinden oldu, sadece kapalıyı yaparken gayet hızlılardı ama eski açık ve numaralı için bölününce baya yavaşladılar haklısın :ok: İşçi arttıramamasınında nedeni paradır muhtemelen Beşiktaş'ın verdiği paraya o kadar işçi oluyor demek ki :by2:
Bak şimdi objektif olarak durumu çok güzel özetledin.  Haklısın.

Şu Ramazan bir bitsin de bakalım o zaman ne olacak merak ediyorum.@bjk_mabet in dediğine göre 600-750 işçi olacak çalışan.Bu sayı ile Ağustos ayında güzel bir hız yakalamamız lazım.Zaten bu sene biteceğini ben düşünmüyorum ama en azından seneye ilk maça her şeyi hazır şekilde olsun bana yeter.Aralık sonunda başladık ve tahminen kabası Şubat-Mart gibi biter ve umarım Ağustos'a kadar eksikleri artık gidermiş bir şekilde hazır hale getiririz.
Ramazandan sonra Obitaşın Rusyadan özel bir ekibi gelecek,  stadyum konusunda uzman.

Çevrimdışı murat

7 ve 8 güncellendi 4 yolda.açık hasılatına yazdığım mesajı daha geniş kitlelere ulaşması açısından burayada kopyalıyorum,buyrun hasılat;

bu hesaba göre 1582 tane kale arkası satılmış.forzanın attığı toplam satış 4225 sayısını baz alırsak 2643 tane diğer tribünler var,ortalama 2 250 ile çarparsak(uygundur) 5 946 750 rakamına ulaşırız,bun kale arkaları ile toplarsak 7 317 450 çıkar,loca ve vip hariçdir.
4225 az bir rakam.ilk ön elemeyi atlatırsak rakam yükselir.şampiyonlar ligine katılırsak  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 16:18:55
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A-DEM BA BA

Çevrimdışı murat

Ramazandan sonra Obitaşın Rusyadan özel bir ekibi gelecek,  stadyum konusunda uzman.
ruslar kovdumu yoksa :evillol:

Çevrimdışı Deniz

İsmail abi haklı beyler.Çiçekler sandığınız kadar hızlı değil.Eski açığa obitaştan aylar öncesinde başaldı.Kapalıyı da yapıyor olmaları bahane olmaz neticede ihaleler tribün bazında veriliyor obitaş 1 tribün için x kadar işçi çalıştırıyorsa çiçekler de o kadar çalıştırmalı.çiçekler kapalıya 2x işçiyle girdi şimdi bunu 3 e böldü her bir tribünde x kadar işçi bile zor çalışıyor.Eğer gelecek ağustosa stadın yetişmesini istiyorsak 2 firma da işçi sayısını arttıracak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2014, 16:21:35
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Burak2

ruslar kovdumu yoksa :evillol:

hem stadyum konusunda uzmanlar hem de kondisyonları iyidir bence 

:naughty:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Vay iyiymiş abi.Peki Çiçekler'de gelişim olacak mı?Yoksa aynı sabit işçileriyle devam mı edecekler?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

geldi diye biliyorum ama iş başı yapmadılar abi henüz.. gelenlerin uzmanlığı sadece stadyumlarda çalışmaları inşaat olarak

İsmail abi haklı beyler.Çiçekler sandığınız kadar hızlı değil.Eski açığa obitaştan aylar öncesinde başaldı.Kapalıyı da yapıyor olmaları bahane olmaz neticede ihaleler tribün bazında veriliyor obitaş 1 tribün için x kadar işçi çalıştırıyorsa çiçekler de o kadar çalıştırmalı.çiçekler kapalıya 2x işçiyle girdi şimdi bunu 3 e böldü her bir tribünde x kadar işçi bile zor çalışıyor.Eğer gelecek ağustosa stadın yetişmesini istiyorsak 2 firma da işçi sayısını arttıracak
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Vay iyiymiş abi.Peki Çiçekler'de gelişim olacak mı?Yoksa aynı sabit işçileriyle devam mı edecekler?
onları bilmez İsmail abi  :D

Etiketler: