Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345459 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

bavula yağmurluk koysam mı acaba yağmur yağır mı???
Mabet abi coşdur bizi...

Çevrimdışı Skywalker

Yahu zaten hep arkadaşların işi oluyor bunlarla  :evillol:

Milyonlarca satılan ama hiç kimse tarafından kullanılmayan ilaçlar biliyoruz abicim deme şimdi öyle.. :D Konuyu çok dağıtmayayım ben şimdi burada uzar gider bu muhabbet bu içten karşılama için teşekkür ediyorum.. :)
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Abisi afrodizyak değil ama baya oldu özelden birşey sormuştum araya kaynadı heralde :(

@Sedat_BJK abi inanır mısın ben forumda yazdığımdan çok daha fazlasını özelden yazıyorum, herkes birşeyler soruyor, bazen sistem yeni mesaj uyarısı bile vermiyor, sana da cevap yolladım şimdi  :)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar agustos ayinin icinde bir toplanma olacak mi?
Varsa bende gelem miii??
 :iblush:
neden ağustos :alala: hafta içi iftar buluşması var :)

Çevrimdışı mduru

şimdi fenerli olmamak içinmi yoksa aktar ödülümü etkili oldu :alala:
hoş geldin :)
Tabiki de fenerli olmamak için
aktarın ödülüde baya bi teşvik etmiştir

Çevrimdışı Efe

@Efe abi forma yakışmış profıl fotonda güzel :ebebe: eskı açıktakı temel sabah başlanır heralde abı :) hazırlıklar tamamdır orda  :ok:

numaralıda makas daralıyor eski açık hazır artık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

Resim yüklemeyi nasıl yapıyoruz
sabah denedim beceremedim de

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

68-105 @black_eagle

Teşekkürler cevabın için IFAB ın standartlaştırmak istediği ölçü yani iyi, ileride sorun çıkmaz  :)
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı klassblok

Benden herkese selamlar. Arkadaşlar Ankara'da ikamet etmekteyim. Şuan bir kombine alayım diyorum, ama maçlara gidebilir miyim gidemez miyim bilmiyorum. Çok kararsızım. En azından maddi durum elverdikçe Beşiktaşım için Kartal Yuvasıdan sürekli alışveriş yapıyorum. Kombineler o kadar ucuz ki almamak kendi adıma konuşuyorum aptallık olur diye düşünüyorum. Sizlerin muhabbetini gördükçe de imreniyorum. Bakalım kombine için biraz daha beklemekteyim.

Çevrimdışı Efe

ve fışkırtıcı eski açıkta yine 1 güne yakın sürecek temel betonu var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı keremfrat1

Eskı açıkta ışıkta yandı :D beton başlasın :D

Çevrimdışı klassblok

Benden herkese selamlar. Arkadaşlar Ankara'da ikamet etmekteyim. Şuan bir kombine alayım diyorum, ama maçlara gidebilir miyim gidemez miyim bilmiyorum. Çok kararsızım. En azından maddi durum elverdikçe Beşiktaşım için Kartal Yuvasıdan sürekli alışveriş yapıyorum. Kombineler o kadar ucuz ki almamak kendi adıma konuşuyorum aptallık olur diye düşünüyorum. Sizlerin muhabbetini gördükçe de imreniyorum. Bakalım kombine için biraz daha beklemekteyim.
Passolig kartını bile aldım.

Çevrimdışı Efe

al bence 2 sene geçerli stad bu sezona yetişmeyecek olimpiyatada gelirsin arasıra vodafone arenayada :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

numaralıda makas daralıyor eski açık hazır artık :ok:
numaralı 1 yada 2 saate bıter :D eskı açık öğlene kadar surer :D abi heralde

Çevrimdışı klassblok

al bence 2 sene geçerli stad bu sezona yetişmeyecek olimpiyatada gelirsin arasıra vodafone arenayada :ok:
Efe hocam büyük ihtimalle alacağım birilerinin gaz vermesini bekliyorum gibi  :ebebe:

Çevrimdışı sabriozyurt

neden ağustos :alala: hafta içi iftar buluşması var :)

Cok isterdim Necmi Hocam. Ama Isvicre de isciyim.Yaz iznim 1 Agustosta basliyor.
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Efe

numaralı 1 yada 2 saate bıter :D eskı açık öğlene kadar surer :D abi heralde

2 fışkırtıcı girmezse yarın akşama kadar sürer ordada alan büyük
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

@bjk_mabet   abi yağmurluk ince olsun hee yoksa terletir  :biggrinking:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı mduru

Çevrimdışı Efe

Efe hocam büyük ihtimalle alacağım birilerinin gaz vermesini bekliyorum gibi  :ebebe:

verdik gazı :D durumun iyise al sonuçta şuan stada para lazım bi tane ytong tuğlayıda sen koymuş olursun bende aynen öyle yaptım :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı keremfrat1

2 fışkırtıcı girmezse yarın akşama kadar sürer ordada alan büyük
evet abı ben yollar boş dıye erken biter dedım gece betona bağlı yarın bu saatlerde bıle bıtebılır  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: