Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344090 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi iyi tatiller,dinlenmeler.Vallahi aklıma yazacak soracak bir şey gelmedi ama eğer burada yazılmayan bir bilgi vermek istersen okuruz :) Transfer olur,stad olur,formalar olur :=)
sorulmayan soru yok genelde ama. sana selam olsun ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı happy_

Mabet bir sorum daha var ama tam olarak anlatabilir miyim emin değilim. Stada ilişkin hazırlanan görsellerde numaralı tribün arkadan geçen yolların çok daha üstünde görülüyor. hatta antik sütunlar neredeyse yol kotunda başlıyor. İnşaata baktığımızdaysa ise henüz inşası başlamamış olsa da kapalıdan anlayabileceğimiz üzere numaralı tribünün en üst noktası hatta çatı bile yolla aynı hizada görünüyor. o kısım bittiğinde görsellerden biraz daha farklı bir sonuç mu çıkacak yoksa göz yanılması mı yaşıyorum?

@bjk_mabet

Beşiktaş'lı kardeşlerimiz buyrun sohbetimize, hep beraber ailemizi büyütelim, biz sanaldan çok gerçek hayatta buluşuyoruz  :)

Önümüzdeki yarım saat içinde üye olan ve buraya yazan ilk 3 kişiye benden BOMBA Afrodizyaklar hediye  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Beşiktaş'lı kardeşlerimiz buyrun sohbetimize, hep beraber ailemizi büyütelim, biz sanaldan çok gerçek hayatta buluşuyoruz  :)

Önümüzdeki yarım saat içinde üye olan ve buraya yazan ilk 3 kişiye benden BOMBA Afrodizyaklar hediye  :evillol:

aktar abi patlama yaşanacak şimdi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi istanbula gelecek en yakın uçak Rusyadan mı Miamiden mi gelecek bunu söyle bari ?  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi hesabı nerden siliyoruz  :lol:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Karabay

abi bu afrodizyak neyse kaç gündür acayip merak ediyorum haberin olsun :)

Çevrimdışı murat

büyük patlama bekliyorum.forumu biraz takip etmişlerse kesin :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet bir sorum daha var ama tam olarak anlatabilir miyim emin değilim. Stada ilişkin hazırlanan görsellerde numaralı tribün arkadan geçen yolların çok daha üstünde görülüyor. hatta antik sütunlar neredeyse yol kotunda başlıyor. İnşaata baktığımızdaysa ise henüz inşası başlamamış olsa da kapalıdan anlayabileceğimiz üzere numaralı tribünün en üst noktası hatta çatı bile yolla aynı hizada görünüyor. o kısım bittiğinde görsellerden biraz daha farklı bir sonuç mu çıkacak yoksa göz yanılması mı yaşıyorum?

@bjk_mabet
sadece göz ve grafik yanilması bu sutunlar yol hızzasında evet ama orada birazda kot farkı var anlatması biraz güç ama şöyle diyeyim çatı kurulduğunda yol seviyesini biraz yukarısında oluca sadece çünki numaralının şu an zeminden yüksekliği (-5,50 kotundan) 32 m gibi ....kolonların yüksekliği ise görünen kısımda 7-10 metre gibi olucak...

Çevrimdışı Efe

eski açıkta torbalar görünmeye başladı numaralı biter bitmez oraya geçecekler anlaşılan
Şampiyon Beşiktaş JK

abi bu afrodizyak neyse kaç gündür acayip merak ediyorum haberin olsun :)

Vodafone Arena'nın en hareketli ve en dik tribünü eski açık 121.blok olacak  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi istanbula gelecek en yakın uçak Rusyadan mı Miamiden mi gelecek bunu söyle bari ?  :tabe:

:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

bavula yağmurluk koysam mı acaba yağmur yağır mı???

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi twitterdaki vodafone arena hesabının adminini tanıyor musun?çok bomba adamlar.Forzadan birileri ama kim olduklarını çözemedim.Sen misin yoksa? :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

sadece göz ve grafik yanilması bu sutunlar yol hızzasında evet ama orada birazda kot farkı var anlatması biraz güç ama şöyle diyeyim çatı kurulduğunda yol seviyesini biraz yukarısında oluca sadece çünki numaralının şu an zeminden yüksekliği (-5,50 kotundan) 32 m gibi ....kolonların yüksekliği ise görünen kısımda 7-10 metre gibi olucak...
yani swis oteli göremeyecek mi o gazeteci :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

Afrodizyak mı?  :alala: ben de diyorum klima tam gaz açık beni niye hala sıcak basıyor  :ebebe:

Bu ev hayırlı olsun @mustafa_(87) tedbili mekanda ferahlık vardır...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

bavula yağmurluk koysam mı acaba yağmur yağır mı???
inceee  :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

Eski üyelerin suçu günahı ne bir daha mı üye olalım  :ebebe: :ebebe: :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi twitterdaki vodafone arena hesabının adminini tanıyor musun?çok bomba adamlar.Forzadan birileri ama kim olduklarını çözemedim.Sen misin yoksa? :D
:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

evet tanıyorum 4 kişiyiz 2 bayan 2erkek biriside benim :)

Çevrimdışı Karabay

Vodafone Arena'nın en hareketli ve en dik tribünü eski açık 121.blok olacak  :evillol:
ah ulen istanbul ahh

Çevrimdışı Skywalker

Yetiştim mi  ? :) Gelmeyen Fenerli olsun dediler geldik.Herkese selamlar.. :)
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Sedat_BJK

merak edenler için çay dağıtırken ben  :busted_cop: :busted_cop:
Çaycılıkta iyi kamuflaj...
Sen çaycıysan bende Tibetli budist rahibim.. :poke:
iyi yolculuklar bu arada.. su döktük arkandan tes gidip tez gelesin... :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Engin

sana da iyi geceler hocam hoşgeldin...

Hoş bulduk arkadaşlar, öncelikle necmi abi, bjk_mabet,aktar ismailve mustafa kardeşime paylaşımları için tekrar teşekkürü bir borç bilirim sonra tüm diğer abilerim ve kardeşlerime selam tefondan giriyorum ve acemiyim yanlış yaparsam affola forumları hep dışardan takip ettim ilk üyeliğim öğreneceğim  :)
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Efe

Yetiştim mi  ? :) Gelmeyen Fenerli olsun dediler geldik.Herkese selamlar.. :)

hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hoş bulduk arkadaşlar, öncelikle necmi abi, bjk_mabet,aktar ismailve mustafa kardeşime paylaşımları için tekrar teşekkürü bir borç bilirim sonra tüm diğer abilerim ve kardeşlerime selam tefondan giriyorum ve acemiyim yanlış yaparsam affola forumları hep dışardan takip ettim ilk üyeliğim öğreneceğim  :)

öğrenirsin sıkıntı olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: