Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
iyi ya işte bende anlayacağın dilde sordum beton siparişinin faxı geldimi acaba  :alala:
yanlız bu yusuf çok sazan :evillol: @bjk_mabet

Arkadaşlar hayatınızda beton faxı diye birşey duydunuz mu?  :lol:
Demir faxı olmasın o @Necmi abi ?

Çevrimdışı Anıl

iyi ya işte bende anlayacağın dilde sordum beton siparişinin faxı geldimi acaba  :alala:
yanlız bu yusuf çok sazan :evillol: @bjk_mabet

Bende şimdi anladım Necmi abi :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

@bjk_mabet Abicım Hayırlı Yolculuklar :) özletme fazla kendını abı :) bizi unutma :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Üç defa Paris'e gitmiş biri olarak şayet eiffel kulesine çıkacaksan en az bir saat sıra bekleme ihtimalin var concorde meydani bastil meydanı ve tabiki Champs-Élysées  gezilecek mekanlar arasına not almisşındır;) taksiciler İngilizce az da olsa bilir ama sen sanki sular seller gibi fransızca biliyormuşsun gibi senle fransızca konuşmaya çalışır ;)

fransızca biliyorum;) gidiceğim her yerin saat saat tarih tarih rezarvasyonu var :) bi süre oralarda kalmışlığım var arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

fransızca biliyorum;) gidiceğim her yerin saat saat tarih tarih rezarvasyonu var :) bi süre oralarda kalmışlığım var arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular :)
Hayırdır abi interrail falan mı yapacaksın  :evillol: .gerçi seninki biraz interflight oluyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Tekrar sorayım abi :)
Mabet abi bir soru da ben sormak istiyorum izninle 
Kapalı üst kat kirişleri bittikten sonra eski açık üstün kirişlerine hemen başlanıcak mı ? Hemen başlanmayacaksa ne zaman başlanır ? Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi yolculuklar diliyorum 

Çevrimdışı bjk_mabet

Sevgili Bjk_Mabet bir kac sorum olacak zaminin olur cevaplarsan sevinirim....

Koltuk renklerimizin dagilimi nasil olacak?Beyaz agirliklimi yoksa siyahmi?Yada orantilimi olacak?

Koltuklarla herhangi bi bir yazi yazilacakmi?

Stadimizda Kartalla ilgili bir figur olacakmi?

Skorboard ile ilgili bir gelisme varmi?

1-koltuk için desen henüz belirlenmedi ama kartal motifi ve beşiktaş amblemi yapılması düşünülür ilk etepta

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 23:25:05
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı bjk3358

mabet abi fransızlara iftara gidiyormuş çay yapacakmış :tabe:

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet abi bir soru da ben sormak istiyorum izninle :)
Kapalı üst kat kirişleri bittikten sonra eski açık üstün kirişlerine hemen başlanıcak mı ? Hemen başlanmayacaksa ne zaman başlanır ? Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi yolculuklar diliyorum  :tabe:
o kota gelindiği anda hemen başlanıcak bir gecikme yada beklenme olmayacak...

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet abi kaba inşaatın % kaçı bitti ?
%50 geldik sayılır hafta sonu dökülecek beton ile bereber...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar hayatınızda beton faxı diye birşey duydunuz mu?  :lol:
Demir faxı olmasın o @Necmi abi ?

fax geldi, ama beton santralinden gelmedi demir tamam dedi ama santral bekleniyor...

Çevrimdışı happy_

mabet kardeş,

kapalı tribün üst kirişi ile dış sütunlar bitişik olduğu için tek iskeleyle ikisi birlikte kalıplandığı halde iş oldukça uzun sürdü. eski ve yeni açıkta ise tribün kirişleri ile dış kolanların arası oldukça açık ve sanırım ayrı ayrı iskeleler kurulmak zorunda kalacak. bu durum o kısımlardaki işçiliği iyice uzatır mı?

@bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi bayramdan sonra tahmini kaç işçi artacak sayı?Ramazandan önceki sayıya kıyasla?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Hayırdır abi interrail falan mı yapacaksın  :evillol: .gerçi seninki biraz interflight oluyor  :evillol:

biraz daha komplike...

fax geldi, ama beton santralinden gelmedi demir tamam dedi ama santral bekleniyor...
Şimdi herşey netleşti  :tabe:

@bjk_mabet sana bir emanet versem başkanı gördüğünde iletebilir misin?  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi özelden msj yazdım baksana bi...
mesajı hangi foruma yazdın :alala: buraya gelmedide
birde forzayamı baksam  :evillol: @CharlieChaplin

Çevrimdışı Efe

numaralıdaki beton dökümü yarına sarkacak anlaşılan çok büyük alan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet kardeş,

kapalı tribün üst kirişi ile dış sütunlar bitişik olduğu için tek iskeleyle ikisi birlikte kalıplandığı halde iş oldukça uzun sürdü. eski ve yeni açıkta ise tribün kirişleri ile dış kolanların arası oldukça açık ve sanırım ayrı ayrı iskeleler kurulmak zorunda kalacak. bu durum o kısımlardaki işçiliği iyice uzatır mı?

@bjk_mabet

işcilikten ziyade orada çalışan ve o işi yapabilecek ( o yükseklikte ki çalışan) sayı az ve iskeleleri hemen sökemiyoruz mukavemen için ... evet biraz uzun sürecek bu yüzen...

Çevrimdışı Necmi

santralin tahmini geliş süresi ne demirin betonla ilgisini anlayamadım ama :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bayramdan sonra tahmini kaç işçi artacak sayı?Ramazandan önceki sayıya kıyasla?

600-750 kişi olucak çalışan....

Çevrimdışı bjk_mabet

Şimdi herşey netleşti  :tabe:

@bjk_mabet sana bir emanet versem başkanı gördüğünde iletebilir misin?  :bandit:
tabiki

Çevrimdışı Deniz

Toki stadının tavan kaplamasına bakın  :kop: :kop:

Etiketler: