Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8349579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erol Akçınar

Aktar İsmail oktalg obitaşçılar neredesiniz.
Abi sen toplantıda değil misin ?

Çevrimdışı Szgn_26

prekast döşeme başladı :)
Şükürler olsun kamera tablettede telefonda da açılmıyor bende bilgisayarı da bozduk bi tek fotoya kaldık :)

EFE SENİN DEDİĞİN GİBİ OBİTAŞIN ÇALIŞMA ALANI MUAZZAM BÜYÜK BENCE NUMARALI BİTENE KADAR ORASI ANCA BİTER
Bnm avatarı niye çaldın:)
BENİM PC DE RESMİM YOK İDARE EDİVER Bİ KAÇ GÜN  8)

Çevrimdışı Serkan7738

çiçekler için açılan alan yeterli değil dönüş için biraz daha açmaları lazı m en azından o küçük giriş çıkışıda kaldırmaları lazım

Çevrimdışı Szgn_26

Telefondan veya tabletten inşaatı izleyebilen varmı bi tek bende mi sorun yoksa tablet hiç açmıyor telefonda 2 sny açıyo sonra donüyor görüntü

Çevrimdışı quentine83

eski açıkta kameranın arkasında kalan yerde ,dün gece betonlanan yer gibi kalplanıyor mu şuan .yoksa başka yere mi kaydılar...?
İsmet Yarkın ONUR

Telefondan veya tabletten inşaatı izleyebilen varmı bi tek bende mi sorun yoksa tablet hiç açmıyor telefonda 2 sny açıyo sonra donüyor görüntü
Ben telden şu an izliyorum yok bir sıkıntı

Çevrimdışı Serkan7738

telde bi problem yok açıyorum ben

eski açıkta kameranın arkasında kalan yerde ,dün gece betonlanan yer gibi kalplanıyor mu şuan .yoksa başka yere mi kaydılar...?
şu an kalıplama yok

Çevrimdışı MertSuleyman

kamera az aşağıyı gösterse tam süper olacak :)
BEŞİKTAŞ ULAAN

Çevrimdışı Serkan7738

Heyecan yapmayın prekastçılar hala çıkış tünellerinin oraya geçmedi alt kısımda yeni açık birleşimini yerleştiriyorlar

Çevrimdışı hsyn

Çiçeklerin kalıbı mı bitmiş?? ne olmuş o kadar kolon boş dururken çiçekler çoktan kalıplardı.

Çevrimdışı quentine83

tam önümüzdeki işçiler kalıplar mı acaba kolonları heyecanla bekliyoruz ...şimdi 9 tane kalıplasalar bide gece beton off...tadından yenmez...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar eski açık numaralı köşede oluşan kademeyi de alacakmı kepçe.hani şu ikinci bir yol gibi olan .ufak olan.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı baro19

Eski Açık köşede acayip çalıştılar ... Stadyumun her tarafında arı gibi çalışıyorlar ... Bu akşam fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum ...

Çevrimdışı Sutlas

arkadaşlar eski açık numaralı köşede oluşan kademeyi de alacakmı kepçe.hani şu ikinci bir yol gibi olan .ufak olan.

Almaları lazım, yoksa dönüş için yeterli yer yok şu anda.

Çevrimdışı ugurkartalizma

alınır orası da mecbur tam dönüşe denk geliyo gibi

Çevrimdışı Szgn_26

telde bi problem yok açıyorum ben
Eski bnm telefon ondan olabilir wawe2 var açılıyor 2 sny sonra görüntü donüyor çözemedim gitti nedir sıkıntısı

Çevrimdışı Erol Akçınar

@vodafonearena twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı tayfun

Fışkırtıcı saatlerdir numaralıda.
ne numaralıymış arkadaş,yükseldiğini görmekte nasip olur inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı murat

Aktar İsmail oktalg obitaşçılar neredesiniz.
Abi sen toplantıda değil misin ?
Toplantıdayım obitaşçılardan kimse yok.

Etiketler: