Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340926 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Yurt dışında olucagim icin resim paylaşamıyacagim arkadaslar ama @mustafa_87 yokluğumuzu hissettirmeyeceğine eminim....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Yurt dışında olucagim icin resim paylaşamıyacagim arkadaslar ama @mustafa_87 yokluğumuzu hissettirmeyeceğine eminim....

Yurtdışına kaçıran formülüm bir kez daha işe yaradı.  :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hayırlı olsun Mustafa abi :ok:

Sağolasın Anılım  :biggrinking:

Mabet abi tabii ki aratmam :D

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar dünkü toplantıya yetişemedim. Herkesten çok özür dilerim. İftara beni de yazın

Çevrimdışı bjk_mabet

Yurtdışına kaçıran formülüm bir kez daha işe yaradı.  :evillol:

hahaha attım sırt çantama :)

Çevrimdışı Karabay

iyi yolculuklar. ingiltereye lansmana mı? :)

Çevrimdışı sahinnd

İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım ve abilerim :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı sahinnd

Hiç kimse de bu çocuk öldü mü kaldı mı diye merak etmemiş :alala: :alala:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ZEKI

@mustafa_(87) gule gule oturun agiz tadiyla saglikla, diyorum bizi alistirdin verdin dozlafi hergun bagimlisi yaptin :D Dun bile stadtaydik gene aksam fotograflari saatlerce inceledik.

Çevrimdışı murat

selamlar. kardeşim istanbula tayin oldu (bekar-erkek). şu anda yana yana istanbulda ev arıyor. esenler ve bayrampaşa'da arıyoruz. hani tanıdık bildik falan fazla evi olan varsa ve kiraya verecekse diye şeyettim.

konu ile alakalı değil biliyorum ama necmi abiden bir seferlik izin aldım. sizlerinde anlayışına sığınıyorum  :biggrinking: :biggrinking:
gaziosmanpaşa civarı uyarsa ben de bakabilirim :)

@mustafa_(87) benim eve çok yakın bir yere taşınıyor, aramız 5 dakika,
Mustafa'ya 5 dakikanın insan hayatında neler değiştirebileceğini göstereceğim  :lol:

Çevrimdışı murat

Hiç kimse de bu çocuk öldü mü kaldı mı diye merak etmemiş :alala: :alala:
hakikaten nerelerdeydin bir boşluk var diyordum bende :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa'ya 5 dakikanın insan hayatında neler değiştirebileceğini göstereceğim  :lol:

Eyvahhh aktarın formülleriyle geri dönüşüm geçireceğim  :ebebe: :ebebe:

@mustafa_(87) Yenı evin hayırlı olsun :D  :ebebe:

Sağol kardeşim. :ok:

@mustafa_(87) gule gule oturun agiz tadiyla saglikla, diyorum bizi alistirdin verdin dozlafi hergun bagimlisi yaptin :D Dun bile stadtaydik gene aksam fotograflari saatlerce inceledik.

Amin Zeki abim. Sevindim fotoğraflara akşamda bakmana  :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Bugün daha önceden anlaşmaya vardığımız dairenin kredi ve tapu işlerinden dolayı arkadaşlar resim çekmeye gidemedim muhit uzak olduğundan dolayı eve ancak gelebildim inşallah yarın resimlerle tekrar burada olacağım  :busted_cop:
canın sağ olsun Mustafa
güle güle otur @mustafa_(87)
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 22:02:29 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar dünkü toplantıya yetişemedim. Herkesten çok özür dilerim. İftara beni de yazın
gazilerde kapalıydı bizde Dolmabahçe cafeye geçtik 4 de geleceğin için tekrar gazilere geçip
seni bekledik ağaç ettin bizi :bandit: alacağımız olsun :D :D @süleyman seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Eyvahhh aktarın formülleriyle geri dönüşüm geçireceğim  :ebebe: :ebebe:

Sağol kardeşim. :ok:

Amin Zeki abim. Sevindim fotoğraflara akşamda bakmana  :claps: :claps:

Güle güle otur Mustafa ;)

Çevrimdışı Efe

mustafayı ve sizi bırakıp döndüm eve geldim fotoları inceledim bizde sakat çok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Aktar esas benim sana yakın oturmam lazım Mustafa daha genç:)

Aktar esas benim sana yakın oturmam lazım Mustafa daha genç:)

Maçlarda hep beraberiz inşallah :)

Çevrimiçi Necmi

Sağol Abim  :ok:
dün dolaştım resim çektim iyice bir sağına soluna baktım akşamda senin resimlere bakıyorum
unuttum stadda olduğumu ya diyorum stadda hiç değişiklik olmamış  :iscrewy: :ebebe: :ebebe:
@mustafa_(87)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı idil

başakşehir planı var.. kombine durumuna göre açıklayacaklar.. kombine 15bini geçmezse başakşehirde oynanacak

Mantıklı bir hareket olur 👍👍👍 ama derbiler olimpiyatta di mi?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı msezer

Arkadaşlar sanırım ben de size 5 dk. mesafedeyim. Bauhaus arka köşesi Profesörler Sitesi. Mustafa'nın evinden 1 km kadar yukardayım. Bir ara tanışabilirsek sevinirim. Aktar sizin ev de buralarda o zaman.

Etiketler: