Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340825 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hep kafama takılan bir konu var lansman resimleri stad mimarisinin %90 aynısıdır genelde.

Şimdi lansmandaki resime bakınca yeni açık ikinci kat tribün eğimi kapalı üst ile hizalı yani aynı ama inşaat fotoğraflarına bakınca loca katı hizasından başlıyor nasıl eşitleyecekler eğimi?  Yoksa yeni açıkta hazırlanan kırmızı ile çizdiğim kalıpları öne doğru biraz daha uzatacaklarmı? bu hali ile açı tutmaz gibi geliyor canlandıramadım gözümde 

Alt kısmı daha ileri olacak bence daha yukarıda olacaktır

Çevrimdışı murat

göz tırmalayan bir çizim yapmışlar.gerçekte böyle olmasının imkanı yok.neredeyse iki çıkış arasında koltuk yok.alt katlar fena değilde üst katlar fecaat.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugün daha önceden anlaşmaya vardığımız dairenin kredi ve tapu işlerinden dolayı arkadaşlar resim çekmeye gidemedim muhit uzak olduğundan dolayı eve ancak gelebildim inşallah yarın resimlerle tekrar burada olacağım  :busted_cop:

Çevrimdışı eagleizm

Bugün daha önceden anlaşmaya vardığımız dairenin kredi ve tapu işlerinden dolayı arkadaşlar resim çekmeye gidemedim muhit uzak olduğundan dolayı eve ancak gelebildim inşallah yarın resimlerle tekrar burada olacağım  :busted_cop:
Hayırlı olsun mustafa kardeşim..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 20:24:18
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Stad evden önemli mi kardeşim... Tabi ki sen işlerini halledeceksin... Çok sevindim uzak da olsa sizin olsun yeter ki... Allah güle güle oturmayı nasip etsin...

Hayırlı uğurlu olsun... :ok:
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Efe

Sıkıntı yok mustafa hayirlı olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı cagdas44

Hayırlı uğurlu olsun,  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar inanın işlerim erken bitseydi fotoğraflarla yine burada olacaktım bende merak ediyorum çünkü şöyle baktım da yeni inönü dışında fotoğraf yok :by2:

Çevrimdışı empisayn

Hayırlı olsun  :ok:

Derslerden vizelerden başımı kaldırıp bakamıyorum ne zamandır forum almış başını gitmiş :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Enes Ö

Para var huzur var  :super:

Çevrimdışı Deniz

Hayırlı olsun  :ok:

Derslerden vizelerden başımı kaldırıp bakamıyorum ne zamandır forum almış başını gitmiş :D
Kardes temmuz ayinda ne vizesi ne dersi yaz okuluna mi kaldin  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı empisayn

Kardes temmuz ayinda ne vizesi ne dersi yaz okuluna mi kaldin  :alala:

Aynen öyle diğer dönem daha rahat olmak için aldık üstten 2-3 ders ama bu sıcaklarda hiç çekilmiyor  :s20:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı gurbetci kartal

kardes hayirli olsun bari evin fotograflarini cekip koysaysin  :lol:

Çevrimdışı murat

hayırlı olsun @mustafa_(87)

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı mert_

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar inanın işlerim erken bitseydi fotoğraflarla yine burada olacaktım bende merak ediyorum çünkü şöyle baktım da yeni inönü dışında fotoğraf yok :by2:
@mustafa_(87) hocam hayırlı uğurlu olsun... merakını giderir mi bilmem ama senin fotolar kadar olmasa da bir tane buldum senin için ev hediyesi olarak :)
@melihkurtuldu twitter hesabından alıntıdır.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 21:25:09 kcptl ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) hocam hayırlı uğurlu olsun... merakını giderir mi bilmem ama senin fotolar kadar olmasa da bir tane buldum senin için ev hediyesi olarak :)
@melihkurtuldu twitter hesabından alıntıdır.

Sağolasın varolasın Hocam çok güzel bir hediye oldu gerçekten  :ok:

Çevrimdışı smtcglr

Eviniz Hayırlı uğurlu olsun Mustafa, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kardes hayirli olsun bari evin fotograflarini cekip koysaysin  :lol:

:lol: :lol: Hocam yerleşelimde Beşiktaşlı odamın resimlerimi koyarım artık  :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hayırlı olsun @mustafa_(87)

Sağol Murat abim  :ok:

Eviniz Hayırlı uğurlu olsun Mustafa, Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Teşekkür Ederim Sametim İnşallah hayırlısıyla hastalıksız dertsiz oturmak nasip olur.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Karabay

selamlar. kardeşim istanbula tayin oldu (bekar-erkek). şu anda yana yana istanbulda ev arıyor. esenler ve bayrampaşa'da arıyoruz. hani tanıdık bildik falan fazla evi olan varsa ve kiraya verecekse diye şeyettim.

konu ile alakalı değil biliyorum ama necmi abiden bir seferlik izin aldım. sizlerinde anlayışına sığınıyorum  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

mabete simdiden iyi tatilelr,,,,,

yaırn iki transferden cevap gelecek,,biri yabancı diğeri tore bakalım ikiside olumlu olursa cok iyi bir haftasonu gececek:))

elalem sponsor bulmaıor biz hertarafa bulmaktan bi hal olduk kıymet bilmek lazım :tabe:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: