Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329022 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

demir fiyatına haddinden fazla takılmışız. sadece demir değil pek çok ihalenin fiyatını öğrenemedik. hatta benim takip ettiğim kadarıyla sadece kaba inşaat ihale fiyatları açıklandı. başta herşey canlı denmişti ama pek çok ihalede beşiktaşlı firmalar normalden fazla fiyat kırmış olabilirler o yüzden açıklanmaması normal. mesela asansör ihalesi yapılmış işte en son ama kazanan ismi var fiyat yok. pardon kaba inşaatlar hariç bir de çatı belli.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Zoro

gs futbolculara borcu yoktur kağıdı imzalatıyor, diğeri göğüs sponsoru bulamıyor. biz zamanında bunları yapamaz iken deli gibi eleştirilirdik. bunları eleştiren yok. böyle basının ...............

Yeni üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz için hatırlatma :

Bugün Saat 14:00 'de Gaziler Büfe'de buluşuyoruz. Tüm üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz davetlidir.

Çevrimdışı Zoro

biz şanssız beşiktaşlılarız ankarada yaşıyoruz. sizden ricamız fotograf yayınlamanız. saygılar

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Ben gelemeyeceğim ama gelen Kartallarımız formalarla gelsin bence buluşmaya süper olur :) Ben de inşallah bugün gün içinde çıkıp formamı alacağım.Zamanım azdı sadece siyahı denedim ve bayıldım.Sizlerin önerdiği forma var mı?

Çevrimdışı hic2222

Yeni üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz için hatırlatma :

Bugün Saat 14:00 'de Gaziler Büfe'de buluşuyoruz. Tüm üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz davetlidir.

biz şanssız beşiktaşlılarız ankarada yaşıyoruz. sizden ricamız fotograf yayınlamanız. saygılar

En iyisi herkes, forumu takip eden kendi şehrindekilerle organize olsun.
Bende Kayseridekileri davet edeyim, organize olalım  :super:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Necmi

En iyisi herkes, forumu takip eden kendi şehrindekilerle organize olsun.
Bende Kayseridekileri davet edeyim, organize olalım  :super:
güzel olur her şehirde örgütleniriz :ok:

Çevrimdışı FARUK

günaydın arkadaşlar

sütunlarmız bile sakat :)
                                     2 saat önce

Loca prekastlarını biri ceksende görsek nasıl olmuş. :)

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

Oktay neler biliyoruzda susuyoruz bu tür tartışmalar Beşiktaşımızı küçültmekten başka işe yaramaz
Başkanı sevmeyebilirsin çok doğal kimse kimseyi sevmek zorunda değilki ama o senin seçilmiş Başkanındır
aşağılamaya çalıştığın kişiler Beşiktaş Başkanlık makamında oturuyor hataları varsa eleştirirsin Beşiktaşımızın
haklarını savunursun hataları büyükse verdiğin yetkiyi ellerinden alırsın ama o makama ve makamda oturana
nasıl hakaret edebilirsin senin hakaret ederek küçülttüğün Başkan değilki Beşiktaşın Başkanlık makamı
bildiklerimi anlatsam laf söyleyen insanların yüzü kızarır Ben Sayın Ormanın Başkan olmasını desteklemiyordum
yalan değil Sayın Adalıyı destekliyordum ama Fikret Orman Beşiktaşımızın Başkanı oldu transfer hariç bayağıda iyi götürüyor
bir çok acemilikleri var ve yapmaya devam ediyor herkesin bir öğrenme süreci var artıları eksilerinden fazla
en azından şansı hak ediyor zamanı dolsun bir günde bir şey değişmez eleştireceksek o zaman eleştirelim
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
A-DEM BA BA

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 10:46:16
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Günaydın Arkadaşlar...

Bugün İçin Gaziler Büfe buluşması verilmiş 14:00'e fakat ben her gün önünden geçiyorum büfenin.3-4 gündür büfe kapalı sanırım ramazan dolayısıyla izin yapıyorlar... Büfeyle işimiz yok belki ama dışarıda oturacak masa sandalye yok... :D :D :D

Bana kalırsa buluşma yeri ve saati değiştirilsin... Yine de siz bilirsiniz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

abiler lütfen şu internetten görüşme işini bu toplantınızda gününü saatini ayarlar mısınız? :by2:
@bjk_mabet @Necmi
HAY AGZINA SAGLIK BEN UNUTMUŞTUM
A-DEM BA BA

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A-DEM BA BA

Çevrimdışı ZEKI

loca katina ikinci prekast mi konulmus alan genislemis mi bana mi oyle geliyor?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

loca katina ikinci prekast mi konulmus alan genislemis mi bana mi oyle geliyor?
abi dün iki sıra yaptılar bugünde bir sıra yaptılar,görünen o ki günü kapadılar  :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ozan062

demir fiyatına haddinden fazla takılmışız. sadece demir değil pek çok ihalenin fiyatını öğrenemedik. hatta benim takip ettiğim kadarıyla sadece kaba inşaat ihale fiyatları açıklandı. başta herşey canlı denmişti ama pek çok ihalede beşiktaşlı firmalar normalden fazla fiyat kırmış olabilirler o yüzden açıklanmaması normal. mesela asansör ihalesi yapılmış işte en son ama kazanan ismi var fiyat yok. pardon kaba inşaatlar hariç bir de çatı belli.

seffaflıkta üstümüze yoktur:)) :kop:

dembaba 12:45te istanbuldaaaaa

ucagın koordinatları alın izleyin keyfe erişin:))

http://www.flightradar24.com/THY8ZG/3d38b56
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 11:28:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı saricasi

Günaydın Arkadaşlar...

Bugün İçin Gaziler Büfe buluşması verilmiş 14:00'e fakat ben her gün önünden geçiyorum büfenin.3-4 gündür büfe kapalı sanırım ramazan dolayısıyla izin yapıyorlar... Büfeyle işimiz yok belki ama dışarıda oturacak masa sandalye yok... :D :D :D

Bana kalırsa buluşma yeri ve saati değiştirilsin... Yine de siz bilirsiniz...
Beşiktaş'ta kartal yuvasında buluşup,Dembaba formalarımızı alalım :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı scape_bjk

Bizim taraftar biraz sakat :D

Çevrimdışı cagdas44

konteynırlar 3 kat olamaz mı ?

@melih bu konu taa wow zamanında tartışılmıştı ve @bjk mabet bu konuda İBB'nin sınırı olduğu en fazla 2 konteynır konulabildiğini söylemişti

Çevrimdışı klassblok

bi kaç sorum var

Çiçekler temel işine neden mavi alandan başlamayıp biraz geriden başladı yoksa benim çizimdemi yanlışlık var ?
Kahverengi ve yeşil alana grobeton atıldımı oralarda temel işleri ne zaman başlar?

Yerinde başladı yeşil çizgilerden anlaşılmıştır.

Çevrimdışı Yakup

@pnouma21 Demba ba transferi bitmis, basarilar diliyorum, iyi transfer
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı tayfun

hey maşallah,Beşiktaş taraftarı beni artık şaşırtamaz demiştim ama helal olsun üstat şaşırttın.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı mert_

@pnouma21 Demba ba transferi bitmis, basarilar diliyorum, iyi transfer
hocam güzel bir paylaşımı teşekkürler. aşağıdaki konu başlığında transfer nöbeti bekleyen karakartallarla da paylaşırsan çok mutlu oluruz;
http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.1875

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

prekast vinci yerini değiştiriyor demekki bugünlük çalışma bitmemiş  :biggrinking:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Etiketler: