Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ayayhan

çok ilginç ya, daha önce bu yönetimi çok agır eleştiren biri ANÇ olmasa stada demir bile alamazlar diyodu, şimdi ise neden ANÇ stada demir veriyo deniyor nasıl bir mantık anlamıyorum arkadaş....

Çevrimdışı Oktay

@Deniz burda saat gece 3.25 sana son bişey diyim; bu forum da biz birimizi yeriz kemiğimizi atmayız sen kardeşimizsin iyi beşiktaşlısın;)

Çevrimdışı Deniz

@Deniz burda saat gece 3.25 sana son bişey diyim; bu forum da biz birimizi yeriz kemiğimizi atmayız sen kardeşimizsin iyi beşiktaşlısın;)
Sen de öyle abi  eyvallah :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

çok ilginç ya, daha önce bu yönetimi çok agır eleştiren biri ANÇ olmasa stada demir bile alamazlar diyodu, şimdi ise neden ANÇ stada demir veriyo deniyor nasıl bir mantık anlamıyorum arkadaş....
Bu olabilecek bir şey ama. yeni bilgiler edinirsin fikrin değişir.  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben bir şeyi anlayamıyorum. tamam eleştiren eleştirsin ama eleştiren eleştirilmesin mi? Madem eleştiren eleştirisini yaptı neden kendisi yorumundan dolayı eleştirilince kızıyor, küsüyor, bi daha da gelmem deyiveriyor. Bence, Eleştirilmeye tahammülü olmayanın, eleştirmeye hakkı yoktur.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CanEmre

Ben bir şeyi anlayamıyorum. tamam eleştiren eleştirsin ama eleştiren eleştirilmesin mi? Madem eleştiren eleştirisini yaptı neden kendisi yorumundan dolayı eleştirilince kızıyor, küsüyor, bi daha da gelmem deyiveriyor. Bence, Eleştirilmeye tahammülü olmayanın, eleştirmeye hakkı yoktur.
İş fikirleri yorumları eleştirmekten karşındaki kişiyi eleştirmeye geçince olayın rengi değişiyor. Bunu yapmaktan olayları kişiselleştirmektan uzak durunca gayet faydalı tartışmalar oluyor.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Deniz eleştiri tabiki olur ama küfür ve hakareti bırak imasını bile kabul etmem her mesajı göremiyoruz
ama bildirimde almadım böyle durumlarda şikayet mekanizmasının çalışması gerekir Bakın benim her zaman
söylediğim burası bir Beşiktaş forumudur burda Beşiktaşımızın hiç bir değerine küfür hakaret edilemez
taraftar ve taraftar guruplarımızda bu değerin içindedir. Bir iki olaya göz yumdum silerek geçiştirdim
sözün sahiplerinide uyardım ama tekrar söylüyorum Beşiktaş değerlerine küfür hakaret ve kötü imalarda
bulunanlar siteden atılır. Herkes eleştirirken bunu bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde yapmalıdır. Bakın arkadaşlar
Belli bir düşünceye sahip olmayan karma bir yönetimimiz var Tek ortak düşünceleri Beşiktaş sevgisi ve
eminim yetkili arkadaşlarda herkes tarafından saygı gören kişiler ve birini siteden uzaklaştıracaksak
bu insanlar tarafından ortak kararla olacaktır bazı şeyleri acemiliğimize verin daha önce forum kurmadık
ve yönetmedik eksikliklerimiz var ama düzeltmeyede uğraşıyoruz ve bizleride eleştirin eleştirinki
doğruyu görebilelim bir çok insan bana özelden ceza mekanizmasını işletelim diye mesaj atıyor ama ben
bir Beşiktaşlı kardeşime ceza veremem bırakın cezayı emekle yazdığı mesajı bile silmekte zorlanıyorum
o yüzden sizlerden ricam otokontrolü mesajlarınızda kendiniz sağlayın unutmayın karşınızda laf söylediğiniz kişi
sizin kadar Beşiktaşlıdır. Siz ne kadar kırılıyorsanız oda kırılır.
Burada Beşiktaş Kulübü Başkanına küfür eden kişi ilk beni karşısında bulur.Kimse o makamda olan birine küfür edemez.Ben gördüğüm yanlışı söylüyorum sadece.Eleştiri yapan arkadaşlar malesef küfür edenlerle bir tutulur oldu.Bir önyargı oluştu.Amacım bu önyargıları kırmak.Zaten buradaki insanlara değer vermesem vaktimi harcayıp bir mesaj dahi yazmadan da tepki koyabilirdim ama bir Beşiktaşlının diğerine küsmesi yakışmaz,çocuk değiliz ya.
Burada herkes yanlış yapar ben de yaparım ama asla bir yanlışımda ısrar etmem.Bir anlık sinirle bile birşey yazsam o kişiden özürümü diler helalliğimi de isterim.Ben onu bunu eleştirmeden önce ilk kendimi eleştiririm.

Demek istediğim burda benden yaşça büyük olanlar abim,küçük olanlar kardeşimdir.hepsine saygım vardır.Eleştiri yapanla hakaret ve küfür edeni ayırt edersek insanları masum düşünceleri için yaralamamış oluruz.Belki bu kadar yazdım diye yine ben kötü olacam :) .Neyse sağlık olsun Beşiktaş iyi olsun  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ayayhan

bende eleştiriyim bu yönetimin 2 çok büyük hatası var..
1. yıl ALTINSAY ın  küstürülmesi
2. yıl ÖZEN nin istifa etmek zorunda bırkılması...

malli açıdan az çok bir şirket yönneten biri olarak ancak madalya takılır bu yönetime
normal bir şirket olsaydı 2 yıl önce iflası istenir bütün mallarıda icrada satılırdı okadar diyim..

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı EmreTkgz42

abiler lütfen şu internetten görüşme işini bu toplantınızda gününü saatini ayarlar mısınız? :by2:
@bjk_mabet @Necmi

Çevrimdışı talha

fark bu işte :super:

yanlız obitaşın ne kadar büyük bir yerde çalıştığını bu resimi görünce farkedebildim. ciddi anlamda adamlar kapalının nerdeyse 2 hatta 3 katı denilecek bir alanı yapıyorlar. ama yine de yavaşlar
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı frkndgnr

bi kaç sorum var

Çiçekler temel işine neden mavi alandan başlamayıp biraz geriden başladı yoksa benim çizimdemi yanlışlık var ?
Kahverengi ve yeşil alana grobeton atıldımı oralarda temel işleri ne zaman başlar?

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 08:56:58
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Günaydın Arkadaşlar...

Bugün İçin Gaziler Büfe buluşması verilmiş 14:00'e fakat ben her gün önünden geçiyorum büfenin.3-4 gündür büfe kapalı sanırım ramazan dolayısıyla izin yapıyorlar... Büfeyle işimiz yok belki ama dışarıda oturacak masa sandalye yok... :D :D :D

Bana kalırsa buluşma yeri ve saati değiştirilsin... Yine de siz bilirsiniz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın ilginç bir haber BEŞİKTAŞ Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. :icool: http://galeri.haberturk.com/magazin/galeri/440177-besiktaslilara-ozel-1903-mezar
proje çok güzel düşünülmüş bence vodafone arena gibi dış cephesi :)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

bi kaç sorum var

Çiçekler temel işine neden mavi alandan başlamayıp biraz geriden başladı yoksa benim çizimdemi yanlışlık var ?
Kahverengi ve yeşil alana grobeton atıldımı oralarda temel işleri ne zaman başlar?
Fore kazıkların olduğu duvarı desteklemek için hemen temel atmak gerekliydi. Ön tarafta testere kiriş imalatları olduğu için onlarda vakit aldığıdan ön tarafla ugrasmadan ilerleyelim diye düşünmüşlerdir.

Çevrimdışı tayfun

cümleten günaydın.gün içi ilk olarak 4. kategori,ardından diğer kategoriler güncellenecektir,7-8 dün güncellendiği için bugün güncelleme yohhhturrr.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı kaanzor

Ne zamanki isimleri Beşiktaşın üstüne çıkarmayız o zaman huzur başarı ve düzen gelir Günaydın...

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ozan062

GÜNAYDINNN

su konuda bi anlasalım,,,birkere dünya üzerinde simdiye kadar iki futbol klübü iflasını vermiştir,,dolayısıyla bazı seyleri abartmayalım lütfen,,,demiroren denen varlıgın 55 sene daha klübü yonetmesi klübü batırmıcaktı,,,

valla onder hocanın gitmesi üzdü beni,,,derinden etkiledi,,,ancak yerinede sinan engini bekliyorum :lol: :evillol:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Emre.Guler

bi kaç sorum var

Mavi ile çizdiğin yer büyük ihtimalle yedek kulübelerinin ve sporcu çıkışının olduğu kısım. Kırmızı ile çizdim

Çevrimdışı ErsemBJK

günaydın ilginç bir haber BEŞİKTAŞ Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. :icool: http://galeri.haberturk.com/magazin/galeri/440177-besiktaslilara-ozel-1903-mezar
proje çok güzel düşünülmüş bence vodafone arena gibi dış cephesi :)

Buraya da kombine almak lazim  :D
"Neye geç kalmışız?" "Daha lige bir buçuk ay var." "Evet Şampiyonlar Ligi'ne iki hafta var."

- Sulalem Raad Panpa F.O

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Zoro

fener göğüs reklamı olmayan formada karar kılmışmış. sponsor bulamadık diyememenin başka bir yolu. başkanımız doğru söylemiş sponsor bulamıyorlar diye...

Etiketler: