Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Başkan şuana kadar 27/28 bin ton demir kullandık demişti sanırım, arkadaşımızın merakını özetliyo gibi  :D
Dipnot:ANÇ ye güvenim tamdır  :iclown:

o kaba inşaatın tamamında kullanılacak olan miktar hocam

Çevrimdışı mkilic7

giren belli çıkan bellidirde bunu bizimle paylaşmazlar.bizim gibi kaç kişi merak eder.paylaşsalarda dert adama bak transfer şu bu dururken demirden betondan bahsediyor derler.
nası paylaşmazlar abi sen a.ş. sin hadi onu da geçtim kaç milyonluk camiasın. bi çok ihaleyi paylaştılar kaba olsun prekastlar olsun ama demirden ses yok. paylaşsınlarda bilelim yarın bigün alacağımız 129 tl lik formayla ne kadar demir katkısı yapmışız stadımıza  :ok:

Çevrimdışı Salih A.

nası paylaşmazlar abi sen a.ş. sin hadi onu da geçtim kaç milyonluk camiasın. bi çok ihaleyi paylaştılar kaba olsun prekastlar olsun ama demirden ses yok. paylaşsınlarda bilelim yarın bigün alacağımız 129 tl lik formayla ne kadar demir katkısı yapmışız stadımıza  :ok:
abi tonu 1400 tl desen ki ortalama bu şekilde 100 kg lık demir senden olmuş :) ama ANÇ bildiğim karadıyla kar almadan demiri veriyor bi ihtimal 150Kg olabilir tabi o 129 luk formanın tamamının parası klube giderse
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 01:22:50 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı cagdas44

Aslında tüm sır o A.Ş olmaktan geçiyor bir şirket olarak iş yaptırırken ihale yapmak zorunda değildik en başta inşaat kabası Çiçeklere mekanik şuna bile denebilirdi sonuçta bunu yaptıran bir anonim şirket, ortaklarına gerekli dönemlerde bilgi verildikçe bir sıkıntı yok. Ama kurum olarak daha resmi bir süreç izledik hem kısmen rekabet oluşturduk hem de seçimlerde sürecinde belli bir şartname sunabildik. Muhtemelen demir konusunda tek kaynak planlaması yapıldı çünkü net ihtiyaç durumu ve sirkülasyonda maddiyat sorunu ortadan kaldırılmak istendi. Şuan Ahmet Nur Çebi hangi üreticiden temin ediyorsa deposuna mal getirir düzende demir getiriyor ve buna paralel olarak ödeme alıyordur, ama aynı şartlarla piyasada ürün almak sıkıntı olabilirdi ki böyle büyük bir inşaatta kullanılan demir aksamaması gereken bir iş.

Çevrimiçi Necmi

ne wow, ne dh, en güzeli burası olmuş. troll yok, fenerli, cimbomlu, konyalı, bursalı yok.. mis gibi  :super:
hoş geldin

Çevrimdışı mkilic7

@saliharik

oo ne mutlu o zaman :)

@cagdas44

dedikleriniz doğrudur ve mantıklıdır fakat şu anda anç'nin demirleri fahiş fiyatla satıp satmadığını nasıl ve kimden öğrencez, tamam herkesin duyduğu gibi bende maliyetine verdiğini duydum şurdan burdan :) veriyorsa allah razı olsun, ancak vermiyorsa dedilerse ki dışarıdan başkası kazanacağına yönetimdeki ahmet abimiz kazansın dedilerse ne olacak ?

Çevrimdışı eagleizm

700. üye kim olacak acaba:)şuan 699 olduk..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı cagdas44

@saliharik

oo ne mutlu o zaman :)

@cagdas44

dedikleriniz doğrudur ve mantıklıdır fakat şu anda anç'nin demirleri fahiş fiyatla satıp satmadığını nasıl ve kimden öğrencez, tamam herkesin duyduğu gibi bende maliyetine verdiğini duydum şurdan burdan :) veriyorsa allah razı olsun, ancak vermiyorsa dedilerse ki dışarıdan başkası kazanacağına yönetimdeki ahmet abimiz kazansın dedilerse ne olacak ?

Malumunuz bizde muhalefet boldur, şuan ki yönetimi seven olduğu gibi sevmeyen de bir kitle var ve bunlar açıklanan mali tablolara erişebile kişiler eğer ki bi açık bulurlarsa gavura yüklenir gibi yükleneceklerinden emin olduğumuz için sorun yok :ok:

Çevrimdışı FARUK

Malumunuz bizde muhalefet boldur, şuan ki yönetimi seven olduğu gibi sevmeyen de bir kitle var ve bunlar açıklanan mali tablolara erişebile kişiler eğer ki bi açık bulurlarsa gavura yüklenir gibi yükleneceklerinden emin olduğumuz için sorun yok :ok:

aynen yalçının ingiltere de olduğunu ve beşiktaşın bunu bildirmediğini spk ya ve borsaya şikayet eden muhaliflerimiz mevcut :)

Çevrimiçi Necmi

aşağı yukarı 3 4 sayfada bi alıntılayacağım, inşallah bilen birileri vardır
Demirleri toptan fiyatına kendisine girdiği gibi maliyetine veriyor yani fabrika toptan
satış fiyatına alıyoruz birde sanırım daha parasınıda ödemedik artı demir kıtlığı yaşandığı
karaborsaya düştüğü anda bile stadın demir ihtiyacını karşıladı sıkıntı yaşatmadı eğer
dışardan almış olsaydık o dönem büyük ihtimal inşaat dururdu @mkilic7
zaten bu sorgular yüzünden obitaş başımıza bela oldu :bandit:

Çevrimdışı Salih A.

çağdaş % bi milyon haklı :) aynen açık bulmasınlar israilin filistine abanması gibi abanıyorlar

Çevrimdışı mert_

çok doğru :ok:

Vodafone Arena 15.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı saricasi

Şuan yeni kapalının kolonları yükseliyor burada
Necmi abinin dediği kadar varmış eski Stad yoldan şuanki kapalının yarısına geliyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı mkilic7

Demirleri toptan fiyatına kendisine girdiği gibi maliyetine veriyor yani fabrika toptan
satış fiyatına alıyoruz birde sanırım daha parasınıda ödemedik artı demir kıtlığı yaşandığı
karaborsaya düştüğü anda bile stadın demir ihtiyacını karşıladı sıkıntı yaşatmadı eğer
dışardan almış olsaydık o dönem büyük ihtimal inşaat dururdu @mkilic7
zaten bu sorgular yüzünden obitaş başımıza bela oldu :bandit:

valla abi 8 yıl boyunca yd'yi kimse sorgulamadı takımın imanı gevredi mali tablo ortada, eh haliyle bunlarda yd nin familyasından olunca insan şüpheye düşüyor. Anladığım kadarıyla öğrenebileceğimiz hiç bi yer yok, hiç sanmıyorum ama inşallah büyüklerimiz bizim düşündüğümüz kadar düşünmüştür Beşiktaşı.
Muhalefet bol çünkü allah yd den sonra bide bunları gönderdi.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 01:42:40 mkilic7 ]

Çevrimdışı Salih A.

timelaps abi dayı ağa gözünü seveyim özelden kaç kere yazdım bakmadın şu arkada ki fon müziğinin adını bi de hele ya

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar Beşiktaş A.Ş. bir şirkettir ve mali tabloları girdileri çıktıları kayıtlıdır.Olmak zorundadır.
Sana bana bilgi vermek zorunda da değildir.
Konuyla ilgili şüphesi olan ve kulüpte çeşitli üyelikleri olan kişiler girer bakar görürler.
Ne alınmış kaça alınmış piyasası nedir görürler.
Bu kadar göz önünde olan bir inşaatta demirde şunda bunda illegal işlere ihtimal dahi vermiyorum ama şüphelenen içi boş konuşacağına araştırsın öğrensin, bizleri de bilgilendirsin tavrımızı koyalım.Sevmiyorum diye çamur at izi kalsın söylemler sadece söyleyene zarar verir.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

aslında orda bi "a" eksik olmuş abi ne kadara demek istemiştim :) art niyetli değilim ama yönetimdeki hiç kimseye güvenim olmadığı için öğrenmek istiyorum, burası bakkal dükkanı değil giren belli çıkanda belli olsun demi :)
iyide bunun açıklamasını sana yapmazlar bunada mecbur değiller. Ticari şirketlerin sırları vardır.
Aynı zamanda her harcamanın resmi evraklarda kayıtlı olması zorunlu ve hesap verdikleri
maliye ve genel kurul var babalarının şirketini yönetmiyorlar, bakkal dükkanıda değil bu tür
konuların komuoyunda tartışmaya açılması saçmalıktan başka bir şey değildir. Taraftar merakını gidersin
diye şirket hesaplarını herkesemi açsınlar, yada bunun bir örneğini gördünmü kaç tane stad yapıldı
kaç taneside yapılıyor giden malzeme bile açıklanmazken burda giden malzeme periyodik olarak
açıklanıyor git piyasa fiyatlarını öğren rakamı çıkart sonrada stadın maliyetiyle karşılaştır düşük fiyatamı
yapılmış yoksa hesabı verilemeyen para varmı çıkar ortaya sen merak etme özel bir şirket kendine bina
dikmiyor bir dernek stad yapıyor devlet kuruşuna kadar inceler bunu

Çevrimdışı mkilic7

Arkadaşlar Beşiktaş A.Ş. bir şirkettir ve mali tabloları girdileri çıktıları kayıtlıdır.Olmak zorundadır.
Sana bana bilgi vermek zorunda da değildir.
Konuyla ilgili şüphesi olan ve kulüpte çeşitli üyelikleri olan kişiler girer bakar görürler.
Ne alınmış kaça alınmış piyasası nedir görürler.
Bu kadar göz önünde olan bir inşaatta demirde şunda bunda illegal işlere ihtimal dahi vermiyorum ama şüphelenen içi boş konuşacağına araştırsın öğrensin, bizleri de bilgilendirsin tavrımızı koyalım.Sevmiyorum diye çamur at izi kalsın söylemler sadece söyleyene zarar verir.
Hangi yazdığım mesajda demir çok yüksek paralara alınıyor yolsuzluk var tavrında bişey yazmışım ? Kaça alınıyor merak ediyorum yazdım, biliyorsanız cevap veririsiniz bilmiyorsanız üstünde durmassınız.
Burda bi kaç gayet inşaatla ilgili alakalı abilerimiz olduğu için bilgi alabilmek için yazdım sanırım yanlış yaptım
Öğrenciyim kulüpte çeşitli üyeliğim yok, sadece forma alıp maçlara gidebiliyorum.
Bu başkan ve yönetimden nefret ediyorum ve icraatlerini görünce de sorgulamak istiyorum bu kadar
Bundan sonra ooo stad çok hızlı gidiyor, oo 360 derece skorboard, oo hibrit çim, ooo 50 bin kapasite yazarım kusuruma bakmayın.

Çevrimdışı sallapati

çok doğru :ok:

zaten ellerinde 3 tane argüman var ısıtıp ısıtıp yiyorlar.
1. tuğrul yenidoğan
2. kartal yuvasındaki indira gandi
3. sezer toraman ikilisi

daha öncede guaresma neden oynatılmıyor diyorlardı. fernandes de gitti.. ellerinde birşey kalmadı

Çevrimiçi Necmi

valla abi 8 yıl boyunca yd'yi kimse sorgulamadı takımın imanı gevredi mali tablo ortada, eh haliyle bunlarda yd nin familyasından olunca insan şüpheye düşüyor. Anladığım kadarıyla öğrenebileceğimiz hiç bi yer yok, hiç sanmıyorum ama inşallah büyüklerimiz bizim düşündüğümüz kadar düşünmüştür Beşiktaşı.
Muhalefet bol çünkü allah yd den sonra bide bunları gönderdi.

bunların nesi var Demirörenin neyini araştıracaksın dikilen bir fulya var ondada durum belli
YD nin kulübü batırması para yedi anlamına gelmez kötü yönetti anlamına gelir kelimelerini
iyi seç kötü yönetmekle hırsızlık ima etmenin olayı farklı birinde takımını sevdiğini gösterir
diğerinde kanıtlaman gerekir genede diyemezsin gider dava açarsın çünkü yaptığın hukuken
suç iftiradan hakkında dava açılır bunlar lafını söylerim geçer giderim diyebileceğin şeyler değil
kullandığın kelimelere dikkat et kardeşim sırf aklına düştü diye birşeyler söyleyemezsin kimseyide
zan altında bırakamazsın

Çevrimdışı mkilic7

bunların nesi var Demirörenin neyini araştıracaksın dikilen bir fulya var ondada durum belli
YD nin kulübü batırması para yedi anlamına gelmez kötü yönetti anlamına gelir kelimelerini
iyi seç kötü yönetmekle hırsızlık ima etmenin olayı farklı birinde takımını sevdiğini gösterir
diğerinde kanıtlaman gerekir genede diyemezsin gider dava açarsın çünkü yaptığın hukuken
suç iftiradan hakkında dava açılır bunlar lafını söylerim geçer giderim diyebileceğin şeyler değil
kullandığın kelimelere dikkat et kardeşim sırf aklına düştü diye birşeyler söyleyemezsin kimseyide
zan altında bırakamazsın

oho abi nerde iftira attım allah aşkına sadece demirleri gerçektende kamouyunda söylendiği gibi maliyetine mi veriyor anç hiç biyerde bilgi yok öğrenebileceğimiz biri var mı diye yazdım. valla stadı yapıyorlar sağ olsun varolsunlar da yapılıyor diye körü körüne de savunamam

Çevrimdışı mert_

Hangi yazdığım mesajda demir çok yüksek paralara alınıyor yolsuzluk var tavrında bişey yazmışım ? Kaça alınıyor merak ediyorum yazdım, biliyorsanız cevap veririsiniz bilmiyorsanız üstünde durmassınız.
Burda bi kaç gayet inşaatla ilgili alakalı abilerimiz olduğu için bilgi alabilmek için yazdım sanırım yanlış yaptım
Öğrenciyim kulüpte çeşitli üyeliğim yok, sadece forma alıp maçlara gidebiliyorum.
Bu başkan ve yönetimden nefret ediyorum ve icraatlerini görünce de sorgulamak istiyorum bu kadar
Bundan sonra ooo stad çok hızlı gidiyor, oo 360 derece skorboard, oo hibrit çim, ooo 50 bin kapasite yazarım kusuruma bakmayın.

iyi de imalı bir şekilde tekrar tekrar sormana rağmen herkes iyi niyetle elinden geldiğince her seferinde bildikleri kadar cevap vermeye çalıştı bir süre sonra amacının bilgi edinmekten daha çok birilerini zan altında bırakmak olduğu intibası uyanınca ona göre cevap geldi. kusura bakma ama ne ektiysen onu biçtin.

Çevrimdışı BesiktasLee

Konuları ilgili başlıklarda devam edin..
Ds

Etiketler: