Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326361 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Enes Ö

Beyler prekast işi çok hassas bir basamak için bazen 2 saat uğraşıyorlar.
Hem bu acelenizi anlıyamıyorum,
Zor iş hassas iş..

Çevrimdışı sallapati

Haklısın ;)

valla bu inşaata yavaş diyenler bir daha düşünsün.. twitter a facebook a bakıyorum heryerde şikayet ediyorlar..

GS 37 ayda yaptı stadını... Bursa 37 ay oldu hala bitmedi.. biz 7 ay olmadan kabanın %50sini bitirdik

Çevrimiçi murat

tamam abi... 6,5 ay oluyor.. haziran altıncı ay.. temmuzdan da 15 gün koy.. 6,5 ay
oktalg nin matematikte problem var  :evillol: 39 yılda 6 şampiyonluk görmüş ben aynı zaman zarfında 8 tane gördüm. :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Beyler prekast işi çok hassas bir basamak için bazen 2 saat uğraşıyorlar.
Hem bu acelenizi anlıyamıyorum,
Zor iş hassas iş..
Ben beklerim ;)

Çevrimdışı mert_

Matematik sıfır olunca böyle oluyor;)
yok öyle deme hocam bir ara benim 6 aylık çatı hesabımdaki hatayı sen yakalamıştın  :D

Çevrimdışı Oktay

oktalg nin matematikte problem var  :evillol: 39 yılda 6 şampiyonluk görmüş ben aynı zaman zarfında 8 tane gördüm. :evillol:
Murat okurken en nefret ettiğim ders matematikti hep bütünlemeye kaldırdım en sonunda okulu bıraktım;)

Çevrimdışı sallapati

12 aralık.. "Güzel günler göreceğiz güneşli günler" diyerek yola çıktık..

Çevrimdışı Oktay

valla bu inşaata yavaş diyenler bir daha düşünsün.. twitter a facebook a bakıyorum heryerde şikayet ediyorlar..

GS 37 ayda yaptı stadını... Bursa 37 ay oldu hala bitmedi.. biz 7 ay olmadan kabanın %50sini bitirdik
Ihalelerde hızlıca yapılıyor em son asansörde yapıldı kaba  işler bittikce ince işlerede hızlıca geçilecek

Çevrimiçi murat

Murat okurken en nefret ettiğim ders matematikti hep bütünlemeye kaldırdım en sonunda okulu bıraktım;)
yarın geliyormusun @Oktalg

Çevrimdışı bjkmania

ne wow, ne dh, en güzeli burası olmuş. troll yok, fenerli, cimbomlu, konyalı, bursalı yok.. mis gibi  :super:

Çevrimdışı mert_

12 aralık.. "Güzel günler göreceğiz güneşli günler" diyerek yola çıktık..

21. yüzyılda bir ş.ligi maçının 2 günde ancak tamamlanabildiğine şahit olduğumuz günler, vay be :)

Çevrimdışı Anıl

1 ocak itibariyle hafriyatın en az %70 i duruyormuş. Bu 6,5 ayda hem o %70 lik hafriyat alınmış hemde kaba inşaatın %50 si bitti. Kasım sonu tüm kaba biterse Mayıs ayı itibariyle tamamen biter stadyum. Ağustosa kadarda bütün incelikleri hallederler ve 2015-2016 sezonuna stadyumumuzda fırtına gibi başlarız inşallah :super:

Çevrimdışı Anıl

ne wow, ne dh, en güzeli burası olmuş. troll yok, fenerli, cimbomlu, konyalı, bursalı yok.. mis gibi  :super:
Hoşgeldiniz :ok:

Çevrimdışı Oktay

yarın geliyormusun @Oktalg

Murat çalışıyorum sadece hafta sonu müsayit oluyorum inşallah en yakın haftasonu toplantısına gelicem

Çevrimdışı sallapati

Ihalelerde hızlıca yapılıyor em son asansörde yapıldı kaba  işler bittikce ince işlerede hızlıca geçilecek

boş durulmuyor şu an zaten.. kapalıdaki odalar tuvaletler hallediliyor..elektrik , mekanik işleri de başladı heralde.. localara geçilecek yakında..
bir yandan da prekastlar yapılıyor.. Koltuklar zaten hazır depoda bekliyor :D
çatının da siparişi verildi..

herşey planlı gidiyor..

bence 16-20 ay arası açarız stadı.. yani nisan 2015.. terslikler olursa ağusto 2015

Çevrimdışı salih

21. yüzyılda bir ş.ligi maçının 2 günde ancak tamamlanabildiğine şahit olduğumuz günler, vay be :)
işin garibi bu olayla gurur duyuyorlar stadın kabasını bitireceğiz biz yıkıyoruz ortalığıı niye açılmadı hala bu stad diyee  gülermisin ağlarmısın abi iştee  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

hos geldiniz

Çevrimiçi murat

Murat çalışıyorum sadece hafta sonu müsayit oluyorum inşallah en yakın haftasonu toplantısına gelicem
ilk lig maçında buluşacağız bu gidişle :D @Oktalg

Çevrimdışı Oktay

Nasılsa kombineyide aldık yerimizde hazır bitsinde paşalar gibi gidip Beşiktaş'ı destekleyelim ;)

Çevrimiçi murat

işin garibi bu olayla gurur duyuyorlar stadın kabasını bitireceğiz biz yıkıyoruz ortalığıı niye açılmadı hala bu stad diyee  gülermisin ağlarmısın abi iştee  :alala:
sahanın bir tarafını resmen yolmuşlar neymiş stadın kuzeyi daha soğukmuş o taraf daha fazla buzulmuş  :evillol: saki kuzey kutbuna denk gelmiş bir tarafı.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 00:14:31 Murat ]

Çevrimdışı mkilic7

Demirleri anç nin karşıladığını biliyoruz, bunun ihalesi hakkında bi bilgi var mı ? yoksa bakkal gibi hadi senden aldık hayırlı uğurlu olsun mu denildi ?
Alım fiyatlarını görebileceğimiz bi yer var mı ?
aşağı yukarı 3 4 sayfada bi alıntılayacağım, inşallah bilen birileri vardır

Çevrimiçi murat

aşağı yukarı 3 4 sayfada bi alıntılayacağım, inşallah bilen birileri vardır
bildiğim kadarıyla ihale yapılmadı yapıldıysada ANÇ kar etmeden maliyetine veriyor.bu şekilde kimse vermeyeceğine göre ihale yapıldıysada başkası alamaz.yine bildiğim kadarıyla henüz demir için para almadı.yanlış biliyorsam düzeltiniz.

Çevrimdışı mkilic7

bildiğim kadarıyla ihale yapılmadı yapıldıysada ANÇ kar etmeden maliyetine veriyor.bu şekilde kimse vermeyeceğine göre ihale yapıldıysada başkası alamaz.yine bildiğim kadarıyla henüz demir için para almadı.yanlış biliyorsam düzeltiniz.
Bende hiçbir şey bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum abi
1. kar etmeden maliyetine verdiğine dair bi sözleşme ıvız zıvır var mı ? bildiğim kadarıyla yok
2. ihaleye açılmadı ve öğrenemedik, belki bi ihtimal daha ucuza verecek biri vardı
3. para almadıysa daha fena, yönetimden defolup gidince borç elinde sigorta olsun kulübe haciz gönderirim diye mi düşünür acaba

Etiketler: