Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8327214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Stada tır geldi acep ne getirdi
ilk kimin locasinin prekasti konuldu acaba :D zihni sinir sorular

Çevrimdışı Oktay

krm1903

• Ziyaretçi

Kapalı üst kat 4-5 sıra haric kapalı tribünün alttan 12-13 sırasını görüyor tribünler arası kopukluk yok ...( şimdi cıkınca farkettim )
süper bir haber çok sağol içim baya rahatladı

Çevrimdışı Enes Ö

Obitaş kolon şov yapmış,  kolonların sayısı kapalı ve eski açık kolonlarından fazladır.

222 tane temel kolonu mevcut.

Elips kolonlar için kalıp sıkıntısı çekiliyor,14,50 kotundaki elipsler bitince,sıkıntı kalmıcak..

@bjk_mabet çarşamba stadda olmıcaktı sanırım en son öyle konuşmuştuk

İsmail abi sağlık sorunlarımdan dolayı bügün gidemedim şantiyeye yarın görüşmek dileğiyle :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

Biraz eskiye dönelim  :bandit:

resmen dağı kaldırdık yerinden kıskananlar çatlasın :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı salih

süper bir haber çok sağol içim baya rahatladı
en az transfer kadar sevindimmm valla sezgin abi çizimde olumsuz dedi ama vardır bi bildiğii

Çevrimdışı Efe

222 tane temel kolonu mevcut.

Elips kolonlar için kalıp sıkıntısı çekiliyor,14,50 kotundaki elipsler bitince,sıkıntı kalmıcak..

@bjk_mabet çarşamba stadda olmıcaktı sanırım en son öyle konuşmuştuk

İsmail abi sağlık sorunlarımdan dolayı bügün gidemedim şantiyeye yarın görüşmek dileğiyle :)

işi var mabetin ama öğlen gelebilir konuşuruz demişti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

resmen dağı kaldırdık yerinden kıskananlar çatlasın :ebebe:
abi büyük bir iş ya baktıkça anlıyorsun Allah utandırmasın bittiğinide görelim inşallah

Çevrimdışı Efe

abi büyük bir iş ya baktıkça anlıyorsun Allah utandırmasın bittiğinide görelim inşallah

bitecek hepside görecek sonrada gelmeye tırsacaklar 45 bin beşiktaşlı tarihte hiç bi zaman Türkiyede bu tarz modern bir stadta ev sahibi olarak birlikte olmadı o görüntüyü sesi gören duyan renkliler çöküp kalacaklar sahada emin olun :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

bitecek hepside görecek sonrada gelmeye tırsacaklar 45 bin beşiktaşlı tarihte hiç bi zaman Türkiyede bu tarz modern bir stadta ev sahibi olarak birlikte olmadı o görüntüyü sesi gören duyan renkliler çöküp kalacaklar sahada emin olun :super:
:hiho:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı salih

fark bu işte :super:
locaya prekastlar konunca üst kat ve alt kat arası yokmuş gibi güzel gözükdü gözüme sizcede öyle değilmi abii

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı mkilic7

Demirleri anç nin karşıladığını biliyoruz, bunun ihalesi hakkında bi bilgi var mı ? yoksa bakkal gibi hadi senden aldık hayırlı uğurlu olsun mu denildi ?
Alım fiyatlarını görebileceğimiz bi yer var mı ?

Çevrimdışı frkndgnr

tadımlık loca balkon prekast koymuslar bugun daha hızlı ve cabuk olur diye düşünyorum ama

Çevrimdışı CanEmre

locaya prekastlar konunca üst kat ve alt kat arası yokmuş gibi güzel gözükdü gözüme sizcede öyle değilmi abii
Bu fotodaki açıdan öyle ama asıl saha hizasından görmek lazım...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

Bu iki foto arasında tam 7 ay 15 gün fark var;)

hayır abi , 6 ay 15 gün var.. ilk foto 1 ocak civarı çekilmiş... ikincisi 15 temmuz.

yanlışım varsa düzeltin...

6,5 ayda bu gelişim bence mükemmel Oktay
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 23:42:51 sallapati ]

Çevrimdışı Oktay

hayır abi , 6 ay 5 gün var.. ilk foto 10 ocak civarı çekilmiş... ikincisi 15 temmuz.

yanlışım varsa düzeltin...

6 ayda bu gelişim bence mükemmel Oktay

Salla pati ilk foto şahsi arşivimden tarih 31/12/2013 ;) wow ben yükledim
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 23:47:13 Oktalg ]

Çevrimdışı fore_kazık

iyi akşamlar herkese. c.tesi günü stada gittim saolsun mabet in yardımı ile inşaat alanını görme fırsatım oldu. artık şuna çok daha iyi inanıyorum. o stad yapıldıktan sonra iyi bir kadroda olursa takımda, o stada gelen rakip takımların vay haline :)

bildiğin kutu oluyor  :ok:

Çevrimdışı sallapati

Salla pati ilk foto şahsi arşivimden tarih 31/12/2013 ;)
tamam abi... 6,5 ay oluyor.. haziran altıncı ay.. temmuzdan da 15 gün koy.. 6,5 ay

Çevrimdışı Easthanbool

Harbiden çok sağlam iş yapıldı o konuda acayip takdir ediyorum emeği geçen herkesi.
Harfiyat kamyonları ip gibi diziliydi zamanında onları görmekten bitap düşüyorduk  :aaa: :naughty:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mert_

Salla pati ilk foto şahsi arşivimden tarih 31/12/2013 ;)
yine de 7.5 ay olmuyor @Oktalg hocam  :icool:

Çevrimdışı Oktay

tamam abi... 6,5 ay oluyor.. haziran altıncı ay.. temmuzdan da 15 gün koy.. 6,5 ay
Haklısın ;)

Etiketler: