Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8344067 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

bugün şirket eğitimi için bi günlüğüne İstanbula gelecektim eğitimden kaçıp stada gelecektim bi hafta ertelediler haftaya da buluşma olsa olmaz mı :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Haydaaa İsmail abi nereden çıkardın bunu şimdi  8) orada hep polis var zaten  ???

Çevrimdışı tayfun

Ben bu foruma geçişi geç yaptım.Belki mabet açıklamıştır ama göremedim.Obitaş niye yeni açıkta parça parça grobeton atıp demir örmeye başladı??  :-X
2 gündür aynı şeyi düşünüyorum:yeni açık arkasına çakıl sermişler,orayıda betonlayacaklar,lego gibi oldu obitaş tarafı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Ben bu foruma geçişi geç yaptım.Belki mabet açıklamıştır ama göremedim.Obitaş niye yeni açıkta parça parça grobeton atıp demir örmeye başladı??  :-X
2 gündür aynı şeyi düşünüyorum:yeni açık arkasına çakıl sermişler,orayıda betonlayacaklar,lego gibi oldu obitaş tarafı.

Onun nedenini dün akşam çaktırmadan konuştular, bugün tam nedenini öğrenip yazarız :)

Çevrimdışı Serkan7738

oo bi fışkırtıcı daha geldi acaba nereye yönelecek

Çevrimdışı tayfun

Onun nedenini dün akşam çaktırmadan konuştular, bugün tam nedenini öğrenip yazarız :)
teşekkürler,forum değil istihbarat merkezi:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

ilk atılan kısım drenajla alaka ikici atılan temel hemen arkasındaki kazıkların stabilitesinden (kayıyorlar) onlara destekl oluşturmak için parça parça atıldı.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açıkda beton atma işlemlerimiz başlamış,hayırlı olsun.bilen çoktur ama bilmeyenler için söyleyeyim linkde bir arkadaşımız her akşam stad inşaatının 100 yüzden fazla fotosunu koyuyor,sabahları kritik yapıyorum bende,yapandan Allah razı olsun.

Hocam ben buradayım zaten  ;)

Cümlemizden Allah razı olsun hayırlı Cumalar.

:D :D :D :D
sen miydin o ya,mustafa aşağı mustafa yukarı diye konuşuyoruz bizde arkadaşlarla,sağolasın sayende her gün yarım saat foto bakıyoruz :D :D :D

Sizlerde sağolun arkadaşlara selamlar  :)

Çevrimdışı klassblok

Öncelikle yeni forum sayfası hayırlı olsun. 3 gündür DH de mesajlarınızı bekleyip durdum. Bilgi veren  arkadaşlar birden kayıplara karıştı. Yeni adresin burası olduğunu 10 dk önce öğrendim ve hemen geldim.

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

15 saat öncekiymiş ama  yeni açıktan bi görüntü..

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı MUTLU

S.A arkadaşlar yeni forumumuz hayırlı olsun. Herkese hayırlı cumalar
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı LifesGood®

Hayırlı olsun, en iyisini yaptınız bize ait bi forum açarak. Finallerimden dolayı 1 haftadır pek takip edememiştim, biraz baktım gördüğüme göre eski açık her zamanki gibi iyi gidiyor, yeni açık tam belli olmasa da aynı sanırım, numaralı hafriyatı bitmiş şükür ? Numaralıya ne zaman başlanacak ve kim yapacak bilgisi olan var mı acaba ?

Çevrimdışı hsyn

Yeni forumumuz hayırlı olsun. Bulmakta zorlandım biraz ama...

Çevrimdışı izorlu85

bunlar iki saat öncesinden foursquare hesabından alıntı
1. resim genel görünüm

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

gece güzel hafriyat alınmış.

Murat abi neresi için diyosun pek bir değişiklik olmamış sanki ben mi yanlış görüyorum acaba.

Çevrimdışı Efe

Toplam 319 uye olduk cığ gibi buyuyor Beşiktaşın birlestirici gucu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

hayırlı cumalar!
istanbul kartalları bugün mü toplanıyordu dolmabahçede,bol foto ve güzel haberler bekliyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Eski açık köşe temel seviyesine inmiş sanki

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Eski acigi diyor mustafa bence iyi hafriyat alindi gece o bolumde fotoda seciliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

gece güzel hafriyat alınmış.

Murat abi neresi için diyosun pek bir değişiklik olmamış sanki ben mi yanlış görüyorum acaba.
eski açık rampa kenarları

Çevrimdışı ahmetx

Çatımız hakkında bir bilgi paylaşayım ,yaklaşık 2000 ton çelik kullanılacak. :o
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Eski acigi diyor mustafa bence iyi hafriyat alindi gece o bolumde fotoda seciliyor

Evet efe şimdi gördüm dün zaten azalmıştı iyice gecede öldürücü darbeyi vurmuşlar demek ki  :)

Çevrimdışı FARUK

Çiçekler 1. Kat tablasını attığna göre kapalı kenarından son kata yoğunlaşır artık

Benim gibi Beşiktaş aşığı cihazımdan gönderildi.

Etiketler: