Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322615 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

stad inşaatı onca sıkıntıya rağmen kesintisiz devam ediyor,yeni formalar satışa çıktı hepsi ayrı bir güzel,transfer den umutluyuz mutlaka iki bomba transfer bekleniyor  vs vs en kötü günde böyleysek güzel günde bizi kimse tutamaz :)

Çevrimdışı Deniz

Cümleten hayırlı günler  :).Dün Siyahtı bugün BEYAZ olsun her şey gönlümüzce olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erenbey

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,uzun süreden beri takipteydim,üye olmak bu güne kısmetmiş.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,uzun süreden beri takipteydim,üye olmak bu güne kısmetmiş.
hoşgeldin
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı SDemirsoy

hoş  geldiniz...

Çevrimdışı FARUK

hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı umutdogan62

locaya konan prekastların fotoğrafları olsada görseydik
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Erenbey

Hoşbulduk arkadaşlar,ilginiz için teşekkür ederim.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı umutdogan62

konu  dışı

tayfun bey bende alıyrm bugün şimdi iki formayı gördünüz sizce hangisi güzel siyah mı beyaz olan mı?
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Hakan Başarslan

konu  dışı

güle güle kullanın yakışmış...
Keşke şu taraftardaki gayretin 1/10 u yönetimde olsa...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı gokhanson

stad falan derken transfer , önder özen işi kötüye doğru gidiyor.. :(

Çevrimdışı karakartalım

konu dışı ama söylemek istedim kartal yuvası sitesi yoğunluktan açılmıyo acayip kasıyo acayip =)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı quentine83

prekast fotosu gelse şimdi cok iyi olurdu...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A-DEM BA BA

Çevrimdışı sallapati

siyah forma çok hoşuma gitti.. Tayfun  bey hayırlı olsun. Ben de 1 tane siyah alacağım

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı Hakan Bilgin

konu dışı demba ba bonservis bedeli ile alınmış kiralık değilmiş iki gün içinde kampta @ atakankurt

Çevrimdışı tayfun

tayfun bey bende alıyrm bugün şimdi iki formayı gördünüz sizce hangisi güzel siyah mı beyaz olan mı?
siyah ilk tercihim oldu,kırmızıyı beğenmedim vallahi,beyaz iki numara olacak o yüzden ama denemeden almayın,yıllardır xl alırım ezbere bu büyük geldi...

Çevrimdışı sallapati

Beyler ben dahil konu dışına çok çıkıyoruz.Necmi abi zor durumda kalıyor. Ben açıkçası foruma çok hakim değilim.

Necmi abiye bir önerim var. En son mesaj yazılan 20 konuyu anasayfada aktif linkle koyabilirlerse güncel konuları daha güzel bulabiliriz. katılan varsa destek versin

Çevrimiçi murat

birşeyler yazacam arkadaşlar konu dışı diye burada yazamıyorum .konuyu bölümlerinde yazın bizde birşeyler söyleyelim.

Etiketler: