Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322552 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

iznin olursa sorum var mabet.
twitter hesabında demba ba'ya hoş geldin dedin ertesi gün kulüp yalanladı. sakıncası yoksa bir şeyler söyleyebilir'misin bu konu hakkında?
gelene hoşgeldin denir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı onurt

aslında taraftar olarak önce kendi eleştirimizi yapmalıyız.
yönetimin hataları olabilir ama biz yeteri kadar kombine aldık mı?
Formalar ilk haftadan 10binler satacak mı?
bunları yapmadan ne stadı ne de transferleri eleştirme hakkımız olmuyor bence.

Formaların ilk fotoları depoda çekilmiş, hoşuma gitmemişti ama düzgün fotoları düştü internete, bence çok güzeller. 1 siyah 1 kırmızı almak istiyorum.

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

An itibari ile balkon prekeastlarının montajı başladı...

Çok şükür. Umarım tüm loca balkonları hızlıca biter.
Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı zatoichi1903

@bjk_mabet dun @Necmi ciddi bir betonlama olacagını belirtmişti (1300m3 sanırım) ama hangi tribunde ne kadar oldugu detayını yazmamıstı.
Sonradan yazıldıysa da dun gergin bir gun oldugundan ben kacırmıs olabilirim.

Bugun bu betonlamalar bitti mi? nereler betonlandı? nereler kaldı? bu hafta betonlama acısından yogun mu gececek? cok mu soru soruyorum?  :super: :s20:
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aslında taraftar olarak önce kendi eleştirimizi yapmalıyız.
yönetimin hataları olabilir ama biz yeteri kadar kombine aldık mı?
Formalar ilk haftadan 10binler satacak mı?
bunları yapmadan ne stadı ne de transferleri eleştirme hakkımız olmuyor bence.

Formaların ilk fotoları depoda çekilmiş, hoşuma gitmemişti ama düzgün fotoları düştü internete, bence çok güzeller. 1 siyah 1 kırmızı almak istiyorum.

+1 siyah alacam
ne forması kombinesi yönetimi eleştirmek varken taraftara iş çıkarma sende :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mkandirmaz

AdanaSpor

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet dun @Necmi ciddi bir betonlama olacagını belirtmişti (1300m3 sanırım) ama hangi tribunde ne kadar oldugu detayını yazmamıstı.
Sonradan yazıldıysa da dun gergin bir gun oldugundan ben kacırmıs olabilirim.

Bugun bu betonlamalar bitti mi? nereler betonlandı? nereler kaldı? bu hafta betonlama acısından yogun mu gececek? cok mu soru soruyorum?  :super: :s20:
yeni acik rampa numarali temel betonu yapilacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı zatoichi1903

dün deniz atalay efendi hakkında buyuk adam yazdım ve bugunde istifa ediceği haberi geldi,,en kotu ahmet kavalcı gibi gorevi değiştirilecek,, İşte beklediğim iki hamlede geldi,,onder gtmiyor,,

biraz sinirleriniz rahatlasın diye yazıyorum:)) :lol:
fikret ormanı en cok elestirdigim konu. futbolcu transferinde yanlıslar olabilir, buna cok fazla kızamıyorum ama bu yetersiz yoneticilerle yola devam etme sevdası en buyuk yanlısı. hadi ilk secimde biraz aceleyle hazırlandı yonetim de, ikinci kez kongreye gidildiginde niye aynı yanlışı yapıyorsun ki?
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@bjk_mabet çatı ankrajlarinin mesafesini sormuştum sanırım gözden kaçtı

Çevrimdışı tayfun

+1 siyah alacam
ne forması kombinesi yönetimi eleştirmek varken taraftara iş çıkarma sende :biggrinking:
hepsi benim olacak nihhahahaaahhaa...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı smtcglr

Sabah kameraya bi bakim dedim prekastı görünce foruma daldım  :kop:

Çevrimdışı eagleizm

Eski açık köşede hafriyat başladı..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı ucanlaz

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

oğuzhanın giydiği gibi beyaz forma siyah şort olursa süper olur harika görünüyor

Çevrimdışı onurt

@bjk_mabet şansın olursa loca katlarına prekast takılmış halde bir kapalı fotosu atabilir misin?
Kamerayı açamayanlar büyük merakta :)
Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

başkanın dün iftardaki konuşmasından

stad yıkımından 1700ton hurda demir çıkmış
şuan 22-23bin ton demir kullanıyoruz dedi

video 10 numara olmuş .

Evet super olmuş kartal yuvalarına koyulur koyulmaz alacagım1 adet beyaz:)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Evet super olmuş kartal yuvalarına koyulur koyulmaz alacagım1 adet beyaz:)
kartal yuvalarında şu an satışta

Çevrimdışı ozan062

video 10 numara olmuş .

aynn,,ancak bizim kültürümüz yavas yavas boyle seylere alısıyor,,topcularımız kameraya sası gibi bakmıslar,, en ufak bir mimik oynamıyor:D cok normal,, ama zamanla bunu asıp cok güzel işlere imza atılıcaktır seviniyorum bu işlere,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı megiddo

balkon prekast larının tamamı bugün biter mi? sarı vince guveniyorum alt katın prekastlarını da iyi bir performansla takmıştı.

Etiketler: