Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346148 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

bir organizasyon yapalımda @vodafonearena  hesabını tweet yağmuruna tutalım, değiştirsinler kamerayı, bu ne kardeşim ya, sanki kamera almamışlarda notebookun web cam ından yayın yapıyorlar.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı zafkan

Merhaba herkese,

Stadımızın yolculuğuna buradan devam ederek, yaratılan sinerjinin inşaata yansıması dileklerimle, hayırlı olsun. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı Sutlas

Zaten hepsi bitmemistir iceri olan kisim duruyordur tahminme gore bugun calisirlarsa biter aksam

Efe, sen timsah arenayı takip ettiğin için çatı montajı konusunda bilgi sahibisin, bizim çatı yöntem olarak timsah arena ile aynı mı? Orada yaşanan sorunların bizde de yaşanma ihtimali var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Merhaba, gayet şık bir forum olmuş. Takipteyim!

Hocam profilin falan testere takipteyim dedin ufak bir tırsma oldu  8) 8)

Çevrimdışı Sutlas

bir organizasyon yapalımda @vodafonearena  hesabını tweet yağmuruna tutalım, değiştirsinler kamerayı, bu ne kardeşim ya, sanki kamera almamışlarda notebookun web cam ından yayın yapıyorlar.

Canlı yayın açılmadan önce mabet ekran görüntüsü koyuyordu ve cam gibiydi.

720p yayın olmaması kameradan değil de yayın yapılan server yüzünden sanırım.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Necmi abi kapalının iç kısımlarında duvar örme işleri başladımı, yine ytong gelmiş. Mabet e söylesende içeriden foto gönderse.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Hoşgeldin Testere :)
El irtibat aramızda manyak çok zaten, neden bu çekincen :D

Çevrimdışı Serkan7738

yayının 720p olması falan önemli değil kamera çok geniş açı istediği kadar çözünürlük olsun yine kötü gösterecek bikaç noktaya dar açılı kamera yerleştirilebilirdi yda biraz daha dar açı ama sürekli sağa sola dönün bi kamera olabilirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

yok İsmail abi oyun başlıyor falan yazıyor espiri anlamında söyledim bu arada ismim de El-İrtibat kalacak sayende  :)

Çevrimdışı Efe

Timsah arenanin asma germe catisiyla ayni olacak yani suan yapilan bolumuyle timsah arenada bide arka taraf var onun yuzunden cok zaman kaybettiler ilk olarak celik kablolar ve aparatlar gelsin bi sonrasi daha kolay suan bursa stadida kolayladi kablo takma isini
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 10:05:45 Efe Elaldı ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yash26

Gunaydin,

vodafonearena nin twittera mesaj attim kamera ile ilgili.. eminim birkac kisi daha atarsa etkili olacaktir..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ugurkartalizma

Hakkaten ya dün o kadar çalıştılar sanki hiçbirşey alınmamış gibi.Şu kameraların bir ikisini daha açmaları şart.Sırayla otomatik değişsin aynı linkte yada ayrı ayrı açsınlar.Bişey anlaşılmıyo bu kameradan

Çevrimdışı kArtAlyAn

öncelikle forum hayırlı olsun. stad ortaya çıkmaya başladıkca kendi payıma Obitaş için haksızlık ettiğimi düşünnmeye başladım. sorunlar olmuş olsa bile adamların çalışma alanı ciddi anlamda geniş. bence onlarında hızı gayet iyi.
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı tayfun

eski açıkda beton atma işlemlerimiz başlamış,hayırlı olsun.bilen çoktur ama bilmeyenler için söyleyeyim linkde bir arkadaşımız her akşam stad inşaatının 100 yüzden fazla fotosunu koyuyor,sabahları kritik yapıyorum bende,yapandan Allah razı olsun.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı serti67

arkadas gece ne guzel sohbet donuyo ıs yuzunden erken kacıyoruz sabah hıkaye okur gıbı okuyoruz araya katılamadık dıye hayıflanıyoruzz ne cektık su sabah kalkmalarından bee:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açıkda beton atma işlemlerimiz başlamış,hayırlı olsun.bilen çoktur ama bilmeyenler için söyleyeyim linkde bir arkadaşımız her akşam stad inşaatının 100 yüzden fazla fotosunu koyuyor,sabahları kritik yapıyorum bende,yapandan Allah razı olsun.

Hocam ben buradayım zaten  ;)

Cümlemizden Allah razı olsun hayırlı Cumalar.

Çevrimdışı tayfun

Hakkaten ya dün o kadar çalıştılar sanki hiçbirşey alınmamış gibi.Şu kameraların bir ikisini daha açmaları şart.Sırayla otomatik değişsin aynı linkte yada ayrı ayrı açsınlar.Bişey anlaşılmıyo bu kameradan
yeni açık-numaralı köşeyi gören en az bir kamera şart,eski açık tarafını karşıdan gösteren bi kamerada lazım,kalitelerde artmalı ama bizimkilerin kamera açmaları bile mucize.

Çevrimdışı tayfun

Hocam ben buradayım zaten  ;)

Cümlemizden Allah razı olsun hayırlı Cumalar.

:D :D :D :D
sen miydin o ya,mustafa aşağı mustafa yukarı diye konuşuyoruz bizde arkadaşlarla,sağolasın sayende her gün yarım saat foto bakıyoruz :D :D :D

yok İsmail abi oyun başlıyor falan yazıyor espiri anlamında söyledim bu arada ismim de El-İrtibat kalacak sayende  :)

El irtibat senin kadar tehlikeli adam tanımadım,  senin yüzünden bugünkü toplantıyı bile basabilirler.
Ayrıca senin bana söylediğin bir sözü hiç unutmadım "Çoğu kez korktuğumuz şeylerde, arzu ettiklerimizden daha az tehlike vardır. "

Senin katıldığın toplantılarda 4 bir yanımız polis kaynıyor.

Çevrimdışı serti67

mabet uygynsa su yenı acık rampadan ve eskı acıkt topraktan bı resım paylassa gece ne olmus bı sabah gorsekk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

yeni açık-numaralı köşeyi gören en az bir kamera şart,eski açık tarafını karşıdan gösteren bi kamerada lazım,kalitelerde artmalı ama bizimkilerin kamera açmaları bile mucize.
aynen şu kameranın açılmasını ne kadar beklediğimizi unutuyo insan bazen

Çevrimdışı serti67

prekascılar la gozunuzu seveyım su cıkısların oldugu kısmın bır bolumunu barı yerlestrın bı goreydık nası duruyoo
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Ben bu foruma geçişi geç yaptım.Belki mabet açıklamıştır ama göremedim.Obitaş niye yeni açıkta parça parça grobeton atıp demir örmeye başladı??  :-X

Çevrimdışı serkanjk

yazı karakterlerı değişse guzel olur bence çok göz yoruyor

Etiketler: