Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Szgn_26

Sezgin seni kırdıysam sen de kusura bakma. Biz yakın zamanda kanka oluruz senle bundan hiç şüphem yok. Mustafa haftasonu toplanti olsa gelebilir misin ?
Obitaş konusunda fikir değiştirirsen neden olmasın sadece obitaş konusunda papazım seninle diğer her platformda kanka olabiliriz tabiki de ama obitaş fikirlerini benimle paylaşmamalısın en büyük şartım :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Dh ye karsisindaki besiktaslinin gorusune saygi duymayanlar var diye yazmama karari almistim

Burda ismail abi bisey dedi sezgin abi katilir veya katilmaz o ayri konu bu kadar usteleyip aktari bloklarim gibisinden laflari herkesin icinde soylemesi bence en buyuk saygisizliktir karsi goruse ne zaman saygi duymayi ogrencez bilmiyorum bloklarsaniz bloklayin banlarsaniz banlayin farketmez benim gorusumdur sezgin abi saygisizlik yapti nokta

Murat abi bu mesaj sanaydi sende adminsin istersen ceza ver ben kisiligimden taviz vermem

Mustafa Sakın ol Kardeş...! Yaşça büyüklerimiz Yaşça küçüklerimiz olur saygısızlık vs bir durum olursa Kişiler Özel mesajlar ile birbirine yollar sorunlar çözülür
Cezaya gelirsek kimseye ceza yok tabi Ama Hakaret (küfür) ve BJK sorgulama vs gibi durumlar dışında...

Çevrimdışı murat

arkadaşlar anlatmak istediğiniz şeyleri daha güzel ifade edebilirsiniz.bakın obitaş çiçekler gitti kafa kafaya geldiniz.tartışmayı kavgaya çevirecek kelimelerden uzak durun.mesajlarınıza düzenleme yapmak zorunda bırakmayın lütfen.

Çevrimdışı eski inönü

MMA siz de bana kırılmayın lütfen herkes mutlu huzurlu uyusun mubarek gecede. (iç ses: Nasıl Beşiktaşlıyız biz ergen kızlar gibi olduk kırılmak ne a...)
hocam renkli birine benziyorsun gözlerden kaçmıyor  :)

Beyler tamam, biz anlaştık Sezginle, konu kapansın lütfen. Konuyla alakalı daha mesaj yazmayın lütfen. Bir sonraki toplantiya gelin Mustafa ve Sezgin, misafirim olun..

MMA

• Ziyaretçi

Sezgin seni kırdıysam sen de kusura bakma. Biz yakın zamanda kanka oluruz senle bundan hiç şüphem yok. Mustafa haftasonu toplanti olsa gelebilir misin ?

Benden bahsettin sanirsam abi gelemem tekirdagdayim ben

Çevrimdışı murat

Şu inşaat ağustosta bitse bile çatının bekleniceğini anlayamıyan insanlar var.

Hala yeni sezona yetişmemesini obitaşa bağlıyanlar..

Bol bol kitap okuyun okuduğunuzu anlamada yardımcı olur

Kalın sağlıcakla. İyi geceler :)
tribünler bitmeden çatı nereye koyulacak.yarın bir gelde aydınlan ;D

Benden bahsettin sanirsam abi gelemem tekirdagdayim ben

Uzak değilya gelirsin birgün misafirimiz olursun.

Çevrimdışı BJK_SU

MMA siz de bana kırılmayın lütfen herkes mutlu huzurlu uyusun mubarek gecede. (iç ses: Nasıl Beşiktaşlıyız biz ergen kızlar gibi olduk kırılmak ne a...)
hocam renkli birine benziyorsun gözlerden kaçmıyor  :)
kişiliğim renkli takımım değil çok şükür.
BjK Rh+

Çevrimdışı Enes Ö

Abi yarın diz kapağımın durumuna bağlı adımlayabilirsem gelicem yoksa başka bi zaman kesin olur :)

Çevrimdışı murat

Sezgin abi gorus kismini gectim haklisin haksizsin bisey diyemem araniza o yuzdende girmedim zaten kisacasi ne haliniz varsa gorun ama ulu orta seni blomlarim zaten blokladim givi laflar etme bence saygisizcaydi buda benim gorusum sende buna saygi duyuyosan ya bisey demezsin ismail abinin sana yaptigi gibi yada kendi telnigini kullanir bloklarsin

Ben necmi abiye ozur diletmis adamin siz neyden bahsediyonuz yaa
sonuna bir gülücük koysaydın bari en azından boks eldivenini takardı.çıplak elle çok acıtır mustafa ;D

Çevrimdışı murat

Abi yarın diz kapağımın durumuna bağlı adımlayabilirsem gelicem yoksa başka bi zaman kesin olur :)
ne oldu dizine...

Çevrimdışı Szgn_26

Stajını yapta bşyler öğren hadi sen şantiyenin tozunu yutmadan akıllanmassın :)

Çevrimdışı okilic

Arkadaslar herkese iyi geceler. Once sunu soyleyeyim her forumda benzer tartismalar olur zaten forumun amaci bu degilmi. Herkesin kendince dogrusu vardir. Surekli sert tartisip bolunmek yada takim tutar gibi insaat sirketi tutmak niye. Gorduklerimizi yazalim tabi ama sonucta iki sirkette bizim stadimizi yapiyo belki numarali bambaska bir sirkete verilecek ihaleden vazgecilip bunu bilemeyiz. Bence bu sirket tartismalari konumuza zarar veriyo kendi icimizdede birlik olmamizi engelliyo. Onumuzde orayi su yapti bu daha hizli yok oteki daha iyiden onemli olan bir cok havada kalmis konu var. Yarin numarali ve yeni acik bitse stad yine acilamayacak zaten. Bekledik bu kadar artik gunes panellerini catiyi ust kat koltuklarini vs. Konusalim bu forumlari ilgili kisilerde okuyomus madem yapilana degil yapilacaklara odaklanalim.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Eski açıkta beton rengini göstermeye başladı...!

Bu gecenin bereketine ne beton atılıyor maşallah, hem yeni açıkta hem eski açıkta, dikkatinizi çekmiştir son 2 haftadır işler gözle görülür arttı, özellikle geotem gönderildikten sonra.

Arkadaslar herkese iyi geceler. Once sunu soyleyeyim her forumda benzer tartismalar olur zaten forumun amaci bu degilmi. Herkesin kendince dogrusu vardir. Surekli sert tartisip bolunmek yada takim tutar gibi insaat sirketi tutmak niye. Gorduklerimizi yazalim tabi ama sonucta iki sirkette bizim stadimizi yapiyo belki numarali bambaska bir sirkete verilecek ihaleden vazgecilip bunu bilemeyiz. Bence bu sirket tartismalari konumuza zarar veriyo kendi icimizdede birlik olmamizi engelliyo. Onumuzde orayi su yapti bu daha hizli yok oteki daha iyiden onemli olan bir cok havada kalmis konu var. Yarin numarali ve yeni acik bitse stad yine acilamayacak zaten. Bekledik bu kadar artik gunes panellerini catiyi ust kat koltuklarini vs. Konusalim bu forumlari ilgili kisilerde okuyomus madem yapilana degil yapilacaklara odaklanalim.
İyi geceler, tamamen haklısın.

Çevrimdışı EmreTkgz42

mabet abime konyadan sevgiler:)

ahhh konya ah bosna hersek ah tranvayı ve selcuk üniversitesi ...etli ekmeği öğrenci dolu apartmanları...selam olsun konyaya...
Aleykumselam abi senle tanışmayı çok istiyodum bu mesajını görünce daha çok istedim :)

Bir kaç haftadır bu kuşaklama işlerini sağolsun çiçekler inşaat elemanları yapıyor diye biliyorum, onlar işi aldıktan sonra süreç ne kadar hızlandı sağolsunlar.

Çevrimdışı frkndgnr

hayırlı geceler mi desem sabahlar mı, neyse uyku tutmadı aklıma yine mabedimiz düştü :)

hayırlı geceler mi desem sabahlar mı, neyse uyku tutmadı aklıma yine mabedimiz düştü :)

Aşk dediğimiz şey bu olmalı :)

Çevrimdışı frkndgnr

Kesinlikle, başka hangi manyak sabah 4 de uyanıp stad inşaatına bakar ki :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kesinlikle, başka hangi manyak sabah 4 de uyanıp stad inşaatına bakar ki :)
bizde sakat çok...! betonlama hala devam harfiyat eski açıkta devam

Etiketler: