Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316063 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Burası yandaş forum değil beyler elmayla armutu ayırmayı bilelim.öyle bir forum olması için burada yönetici olan arkadaşlardan kimsenin eleştirilere izin vermemesi lazım ama ben daha böyle birşeye rastlamadım.Hatta yönetici olanlardan bile eleştirenler var .

Bu forumdaki sıkıntı bazı arkadaşlar yönetime fazla bağlanmış fazla inanmış.Eleştiri yapıldı mı kaldıramıyorlar .Onlar da kendilerine göre haklı tabi.Tartışmalar bazen bu arkadaşların gereksiz yere eleştirenlere saldırmasından çıkıyor bazen de Ormanı eleştirenlerin hakarete varabilecek laflarından dolayı çıkıyor.Ama burda site yönetimi herkese eşit mesafede duruyor.

Bugün gergin bir gün oldu.Taraftarlar transferler konusunda hayal kırıklığına uğradı,Formalar taraftarın beklediği gibi çıkmadı,son olarak da Yalçın elimde sözleşme var dava edip paramı alacam diyor bu çıktı.Hepimiz gerginiz ama kalpleri kırmayalım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu sitede eleştirenler direkt haber 1903 çüler ergenler olarak sanki 2. sınıf vatandaşmışız gibi muamele görüyoruz Yalan mı?

gereksiz yere stad başlığını meşgul etmeyelim düşüncelerinizi başlıklarında paylaşınız lütfen uzadıkça uzuyur sayfa boşuna doluyor bilgi almak isteyenleri engelliyoruz :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ayayhan

ya kaç metre kazık çakmıştık bu stadın temeline akşam akşam aklıma takıldı yine

Çevrimdışı Tolga

Burası yandaş forum değil beyler elmayla armutu ayırmayı bilelim.öyle bir forum olması için burada yönetici olan arkadaşlardan kimsenin eleştirilere izin vermemesi lazım ama ben daha böyle birşeye rastlamadım.Hatta yönetici olanlardan bile eleştirenler var .

Bu forumdaki sıkıntı bazı arkadaşlar yönetime fazla bağlanmış fazla inanmış.Eleştiri yapıldı mı kaldıramıyorlar .Onlar da kendilerine göre haklı tabi.Tartışmalar bazen bu arkadaşların gereksiz yere eleştirenlere saldırmasından çıkıyor bazen de Ormanı eleştirenlerin hakarete varabilecek laflarından dolayı çıkıyor.Ama burda site yönetimi herkese eşit mesafede duruyor.

Bugün gergin bir gün oldu.Taraftarlar transferler konusunda hayal kırıklığına uğradı,Formalar taraftarın beklediği gibi çıkmadı,son olarak da Yalçın elimde sözleşme var dava edip paramı alacam diyor bu çıktı.Hepimiz gerginiz ama kalpleri kırmayalım.

bu yazının altına imzamı atarım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

ya kaç metre kazık çakmıştık bu stadın temeline akşam akşam aklıma takıldı yine

toplam kazık boyu 24 bin metre :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeri değil ama daha dün bu yalçın kim ya muhabbeti yapmıyor muydunuz ne değişti dünden bugüne.Adam taraftar baskısı var üstümde ne kadar yararlı olabilirim ki demiş.transferin uzadığından rahatsız olduğunu söylemiş.Bunun üstüne teknik heyet(bilic-önder özen) o zaman evine dön demiş.Ortada anlaşma vs yok.Yalçının elindeki sözleşme değeri taşımıyormuş.Sadece spk cüzi bir ceza verebilirmiş.

beyler gereksiz mesajları lütfen siliniz başlık kirleniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasLee

Bir kaç haftadır iyi taktınız başlık işlerine.. Sende gereksiz mesajlarını sil Efe.. Özel yazıları da herkes özelden yazsın sorsun sohbet yapmayın gülmeyin. İçinde stad kelimesi olmayan cümle yazmayın.. Şikayeti olan şikayet bölümüne... YASSAK DİYORUZ GARDAŞIM YASAK !!!
Ds

Çevrimdışı kahyaoglueren

beyler gereksiz mesajları lütfen siliniz başlık kirleniyor
abi kusura bakma ama bu gergin ortam hepimizi geriyor malesef bir olmamız gereken zamanlar ben sildim ama seninde alıntıyı silmen lazım yoksa kalıcak mesaj. :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

efe dostum sana sunu oneriyorum,,

stad için su baslıklar var bilgi akısını cok isteyenler için,,
http://besiktasarena.com/index.php?board=2.0

dolayısıyla burada resimde var stadın gelişmeleriyle alakalı konu baslıgıda,, yani ne kirleniyor nede baska birsey,, bu aralar cok soyluyorsun bunu onun için yazma gereği duyuyorum:)) :ok:
not:birkaç kişi daha donmu sana aman kırılma dostum sadece sundan diyorum bunu,,iki hafta kadar takip edemedim sonra baktım bizim bu konudanda olmuyor birsey anlasılmıyor hemen verdiğim linkten her konudan haberim oldu ve sıkıntı ortadan kalktı,, diğer arkadaslar içinde bunu ornek olsun diye yazıyorum :tabe:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 19:12:13 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

200. Sayfadan beri güncel takipteyim. Yüzlerce mesaj atıp hiçbir katkısı olmayan, insanların değerli zamanlarını katleden üyeler var. Her şeye mana bulup bir forma almayanlar var, var oğlu var, ben bile şu ileti sayımla kimin ne olduğunu anlamış durumdayım, transfer kadar başınıza taş düşsün. Tek bir mesajım var herkese, affedersiniz ama tam tabiriyle söylicem; bugünkü Ömer üründül kılıklı memnuniyetsizlerin, beş sene sonra Beşiktaş'ın başarısını kutlamaya hakları yok. O gün geldiğinde (sözümü üzerine alınacaklar kendilerini gayet iyi biliyor) içinizden biri sevinirse, o sevincin fazlasını bugünkü Beşiktaş koruyucularının (başta site yönetimi, seviyeli yazan üyeler, çocuklarına Beşiktaş aşkı aşılayan cefakar ebeveyn taraftarlar, ve sessizce her gün ileti yazmadan burayı takip edenler) sabrına borçlu olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin alakasız ve bencilce mesajlarınızı okumak zorunda değil.

ben velili oğuzhanlı tosunlu GELECEGIN takımıma güveniyorum,
Ben on sene sonra da bitse BIZ DAHA ÖLMEDIK mesajı verircesine yükselen stadımıza inanıyorum.
Ben Beşiktaş taraftarıyım, kötü günde kimseye b.k atmam (bu lafım da o belli on onbeş kişiye)
Ben transferine değil ölümüne beşiktaşlıyım, ba da fa da gelse bjkme zarar verirse o sizin beklediğiniz KAPı yakarım.
İstediği şeyin hemen olmasını isteyen SIZ DOYUMSUZLAR, biz Beşiktaş taraftarıyız ŞU CÜMLEYİ IYI ANLAYIN:: dünya yansa Beşiktaş'ın tarafındayız.
Biz yeri gelir kendi kalemize attığımız gole seviniriz.
 O yüzden lütfen, biz pasif takipçiler olarak rica ediyoruz stad başlığına başka şey yazmayın, gidin düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren hareketlerinizi; saygıya ve takdire şayan site yönetiminin belirttiğikonularda konuşun.

Herkese benden çay, Ömer üründüllere yok.

+1903
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Obitaşçı kardeşlerim @Enes Ö ve @El irtibat3 stadyum inşaatımızda incelemelerde bulunuyorlar, kendileriyle konuştum, şu ana kadar tribün bazında zaten çiçekler inşaattan daha çok alan yapıldığını ve özellikle bayram sonrası farkın açılacağını söylediler.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Obitaşçı kardeşlerim @Enes Ö ve @El irtibat3 stadyum inşaatımızda incelemelerde bulunuyorlar, kendileriyle konuştum, şu ana kadar tribün bazında zaten çiçekler inşaattan daha çok alan yapıldığını ve özellikle bayram sonrası farkın açılacağını söylediler.  :claps: :claps: :claps:
ismail abi tam zamanında yetişiyorsun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Furkan Sarper

efe abi hakli burada yalcin ayhan vs konusulmamasi lazim oda denetci olarak uyariyor.hepimiz besiktasliyiz lutfen daha dikkatli olalim...

Çevrimdışı EmreTkgz42

Tamam diger söylediklerinde haklısın da forumdaki sıkıntı yönetime çok bağlanmakmış diyosun belki de tam tersidir ne biliyosun körü körüne muhalefet olmak olamaz mı herkes konusuna göre eleştiriyor yönetimi ama olumlu tarafları görmek istemeyenler var her şey bi anda olmaz bunu anlayamayanlar var.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Protokol imzalanmış adama birde para ödüyecez ..KOSKACA KULÜBÜ TARAFLARI STADYUMLA UYUTUP BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN... burası yandaş forum olmuş arkadaş
yahu yazmıyayım diyorum. dayanamıyorum. yahu taraftar stadyumla uyutulur mu? Önemsemediğin stadyum Kulübümüzün en büyük yatırımı, gelecek 50 yılımız. Dünyaya açılan penceremiz, en büyük gelir kaynağımız, en büyük prestijimiz, ruhumuz, heyecanımız. Sevinçler yaşayıp kupalar kaldıracağımız mabedimiz. BU TARAFTAR BU KULÜP VODAFONE ARENA İLE UYANACAK. Beğenmiyorsan çıkıp gidersin arkadaşım kimseyi burada zorla tutmuyorlar ki.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mert_

Bir kaç haftadır iyi taktınız başlık işlerine.. Sende gereksiz mesajlarını sil Efe.. Özel yazıları da herkes özelden yazsın sorsun sohbet yapmayın gülmeyin. İçinde stad kelimesi olmayan cümle yazmayın.. Şikayeti olan şikayet bölümüne... YASSAK DİYORUZ GARDAŞIM YASAK !!!
hocam kimse yasak demiyor tadında bırakalım diyor.

dostlar hepimiz Beşiktaşlıyız birbirimizi anlayabiliriz diye düşünüyorum. mesela yeni formalar mı sızdı, çoğunluk burada mı, at buraya mesajını bakın yeni formalar bunlarmış gelin konusunda bunu değerlendirelim de. ya da yalçınho ile ilgili yeni bir gelişme mi oldu at buraya mesajı gelin konusunda şu işi bir değerlendirelim de. çok zor değil ki be hocam...

Obitaş tarafında işler yolunda gidiyor, herkes üzerine düşen görevi bir şekilde ifa ediyor.
Taraftar olarak şimdi tekrar sıra bizde, elimizden geldiğinde desteğe devam.

2-3 ay sonra stadımız kendini  belli etmeye başlar emin olun tahmin ettiğinizden çok daha güzel bir stat yapılıyor.  :tabe:

Çevrimdışı ozan062

sametler yine zamanında resimleri paylasıyorlar,, işte bu iyiniyetin gostergesidir,, iyiki varsınız :) :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

rakın açılması önemli değil.2 ay sonra çiçkler bitirmiş olacak.obitaş iki ay sonra nerede olcak sorun o.

Çevrimdışı quentine83

yahu arkadaşlar ,gençler ,kardeşlerim ne oluyor sizlere? niye bu kadar gerginsiniz.neyi paylaşamıyoruz,niçin birbirimizi kırıyoruz,neler oluyor inanın anlamıyorum.bi bakıyorum ortam yay gibi gerilmiş.amaç sadece beşiktaş değilmi sadece beşiktaş.lütfen herkes hırslarını ,kavgalarını bi köşeye bırakıp gelsin lütfen...inanın bize yakışmıyor...
saygılarımla.
İsmet Yarkın ONUR

rakın açılması önemli değil.2 ay sonra çiçkler bitirmiş olacak.obitaş iki ay sonra nerede olcak sorun o.

Numaralı inşaatı ile yeni açık inşaatı benzer zamanda biter, biri diğerinden geç bitirirse o da çiçekler olur.  :tabe:

Çevrimdışı Efe

kimseyi foruma zorla sokmadık sokmuyoruz herkes kurallara uymak zorunda diğer forumlar gibi durmadan mesaj silinmesini istiyorsanız yapacak bişey yok burası bizim forumumuz geçen günkü sohbetten sonra bir çok arkadaş kızdı haklıdır ve muhabbet bölümü açıldı başilıklar açıldı herkes başlığında tartışsın zaten kimseye lafımız olmaz ufak sohbetlere kimse bişet demiyor ama uzadıkçada başlık kirleniyor  :)
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 19:33:41 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: