Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Ekskavatör yeni açık temeldeki son hafriyatı alıyor sanırım. Yeni açık arka taraflara bodrumdan araç geçişi çok iyi olmuş eski açıktaki gibi araç boşluğu olmadan daha güzel ilerler :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eski açıkta dönüş bölümü yanında kalan hafriyatı alacaklalrmı bakalım yolu duvara doğru sıkıştıracaklar çiçeklerin dönüş bölümünü kurtaracaklarmı en arka kolonlara denk geliyor yolun bir bölümü şuan :bandit:
sanırım alacaklar
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ekskavatör yeni açık temeldeki son hafriyatı alıyor sanırım. Yeni açık arka taraflara bodrumdan araç geçişi çok iyi olmuş eski açıktaki gibi araç boşluğu olmadan daha güzel ilerler :)

ben de günlerdir onu anlamaya çalışıyorum.. nereden vermişler geçişi?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı karakartalım

Tepeden bakıldığı için göz yanılması var biraz. kale arkalarındaki ovallikten dolayı daha uzun duruyor ama şimdi tribünler sahaya paralel olacak. bir de eski açıkta 2. katı devam ettirmiş gibi düşün. yeni açığın da 3. katını uzattıığını düşün numaralı ve kapalıya doğru. ama tabi bu uzatmaya yeni çatının yüksekliği de dahil.
şaşırdım baya öyle görünce küçük geldi gözüme bian anladım saolasın eski stadımızda yeni açıktan bizar daha alçak sanırım yeni satadımız 2-3 metre.Çatıyla aynı boyu buluyolar.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Deniz Sezgün

ben de günlerdir onu anlamaya çalışıyorum.. nereden vermişler geçişi?
Benim anladığım kadarıyla eski açıktaki araç girişinden geçerek bütün otoparkı kullanıp yeni açık arka tarafa geçiyorlar

Çevrimdışı Erdem Çözer

Benim anladığım kadarıyla eski açıktaki araç girişinden geçerek bütün otoparkı kullanıp yeni açık arka tarafa geçiyorlar

di mi? başka yolu yok gibi zaten

Çevrimdışı Deniz Sezgün

di mi? başka yolu yok gibi zaten
Valla görene kadar benimde aklıma gelmezdi ama çok iyi olmuş :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı keremfrat1

Gunaydın  :icool: Şu an Neresı Betonlanıyor anlayamadım

Çevrimdışı FARUK

Gunaydın  :icool: Şu an Neresı Betonlanıyor anlayamadım

önce tribünün aşağı sarkan kısımları betonlanıyor muhtemelen

Çevrimdışı keremfrat1

önce tribünün aşağı sarkan kısımları betonlanıyor muhtemelen
Evet uyku sersemlığı :) tabla dökuluyo eskı açık bıde hafrıyat var sol tarafta :)

Çevrimdışı FARUK

2 saat önce çiçekler arka kısımda da kalıplama yapıyor görünmüyor kamerada

Çevrimdışı Deniz

Bugün kap sitesini yenilemekten ciğerim soldu.Stadın canlı yayınını bekler gibi bekliyorum  :uyucam:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmett.67

Bugün kap sitesini yenilemekten ciğerim soldu.Stadın canlı yayınını bekler gibi bekliyorum  :uyucam:
Sabırlı olun. Haftaya netleşir. :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Yenılemene gerek yok kendi kendine yeniliyor :busted_cop: bende ara ara bakıyorum  :ebebe:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Deniz

İtiraf edin buraya transferle ilgili birşey yazmamak için kendisinizi zor tutuyorsunuz  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kardeşim güzel olmuş eline sağlık

ayrıca kullandığın müzikte çok güzel :)

Çevrimdışı ozan062

baskan demirorenin sitesine rop vermiş 190dan 300milyona cıkarmıs gelirlerimizi:)) onun için kiralık adam alıyoruz:((( yine bol keseden atmaya baslamıız:(( boyle demecler vermese on numara baskan aslındada işte:((
bu arada stadlada mesajıızı ilişkilendirelim:D:D  ingilterede tarihini unuttum saglam bir tanıtım yapılacagı haberi geldi,,20si civarında diye kalmıs aklımda,,egerki böyle birsey yapılıcaksa cok begendim ve hosuma gitti
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

baskan demirorenin sitesine rop vermiş 190dan 300milyona cıkarmıs gelirlerimizi:)) onun için kiralık adam alıyoruz:((( yine bol keseden atmaya baslamıız:(( boyle demecler vermese on numara baskan aslındada işte:((
bu arada stadlada mesajıızı ilişkilendirelim:D:D  ingilterede tarihini unuttum saglam bir tanıtım yapılacagı haberi geldi,,20si civarında diye kalmıs aklımda,,egerki böyle birsey yapılıcaksa cok begendim ve hosuma gitti

sponsor gelirlerinden bahsediyor.. nereden nereye gelindiğini.. atıp tuttuğu bir şey yok, olanı söylüyor.. ama bir yandan da bir sürü borç ödüyor ve stad yapıyoruz.. yani gelirler artmış olsa bile halen mali durumumuz iyileşmiş değil

Çevrimdışı ALDENYX

ÜST PREKANSTLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK...?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tayfunyasar

stadın belki de en nadide parçası demba ba için kap bildirimi gelmedi. stad başlığına bu yüzden yazıyorum. kombine satışından forma ve aksesuarlara kadar belki de stad inşaatını 2 ay tek başına finanse edebilecek bir oyuncu benim gözümde. ntvspor haberi flaş haberlerden kaldırmış. normal linkinden ulaşabiliyor habere.

çok kıvrandım ama konu dışına çıkmamışımdır umarım :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

stadın belki de en nadide parçası demba ba için kap bildirimi gelmedi. stad başlığına bu yüzden yazıyorum. kombine satışından forma ve aksesuarlara kadar belki de stad inşaatını 2 ay tek başına finanse edebilecek bir oyuncu benim gözümde. ntvspor haberi flaş haberlerden kaldırmış. normal linkinden ulaşabiliyor habere.

konu dışına çıkmadan derdimi nasıl anlatırım diye uğraştığın belli oluyor :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

abi belki çok klasik olacak ama benim sorum özellikle NECMİ ABİ VE SEZGİN ABİ'YE olacak ama konuya hakim kişilerde cevaplarsa memnun olurum .Şİmdi kapalı tribünün 27 aralıkda temeli atıldığını düşünürsek "kaba inşaat" olarak gerçekten çok  iyi seviyede dğilmiyiz .Beni tanıyanlar bilir her gün iki kez stadi gidip fotoğraf atıyodum twitera ama şu an ramaan dolayısıyla gidemiyorum ,.V eorda şuna şahit oldum akşam üzeri saat 6-7 gibi stada gidn beton kamyonu sadece süzer plaza'nın orda 40 dk. trafikte kaldı ,bütün gerekçeleri topladığımızda stadın zorluğu ile ilgili hepsi de gayet makul sebepler ve bana göre özellikle çiçekler inşaat 'ın hızı inanılmaz en azından hiç durmadı ,bi kaç günkü hava muhaleefti dışında , obitaş da ise benim gözlemim hızlandıkları zaman çiçekleri geçen bir firma ama bu hızlanmaya henüz iki defa rastladım ve bu da zaten max.10 gün sürdü .demem o ki aralık ayına kadar kaba inşaat süresi bile inanılmaz değil mi çünkü ilk temel atıldığında hafriyatın yüzde 70'i ne yakını duruyordu ...
gözlemlerin doğru çok hızlı değil ama şartlar düşünüldüğünde yeterli hızda devam ediyor inşaat
obitaş konusunada katılıyorum isterse çok hızlı yapabiliyor ama tabiki istemesi lazım hafriyat
yeterli hızda çıkmadı ama buda lokasyondaki zorluklardan kaynaklandı şantiyedeki en büyük sıkıntı geotemdeydi
oda bitirdi işini emeğine sağlık diyelim @tsk2166

Çevrimiçi Necmi

hahaha o kadarda kasmayın dostlar sorun konu dışına çıkmak değil çok fazla uzatmadan tadında bırakabilmek
yoksa kendi evimizde birilerine hesap verecek değiliz istediğimiz şekilde konuşuruz yeterki başkalarını üzecek kelimeler
kullanmayalım yada başkalarını bıktırmayalım :D @tayfunyasar

Etiketler: