Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet soruna cevap verdim doğrumu cevabım ;D

;) iyisin bu konuda efe :)   12
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

Beyler tamam çiçekler hata yaptı,hem de ciddi hatalar yaptı ama şöyle de bir durum var:

Obitaş la işçilik bakımından kıyaslamak biraz komik olur.Çiçekler 1. kat yaptı 2 kat loca yaptı 2. kat yapıyor obitaş ise sadece 1. katı yapıyor (şu an için).yukarlara çıktıkça obitaş da hata yapacak mı görecez (inşallah yapmaz).Testere kirişlere bakınca obitaşın kirişleri daha düzgün bu da kalıp farkından kaynaklanıyor olmalı.

İşte burda Mabete zor soru geliyor :) ;

Başkan kapalıyı mayısta bitirecez dedi.Hem de defalarca.Mayıs ayında da bir 10-15 günlük işi var dedi.Ama haziranın ortası oldu hala 6 testere kiriş ortada yok.Kapalı temmuzun ortasına doğru gidiyor.Neden bu kadar sarktı?Sadece projedeki ufak değişiklikler bu kadar sarkmaya neden olmaz diye düşünüyorum..

1-kalıpların geç gelmesi
2-iskelerin kurulduktan sonra güçlendirme aparatlarının beklenmesi
3-beton dökümünü 24 yapamamız(sadece gündüzleri yukarıda beton dökülüyor gece çok riskli...
4-yukarıda çalışmak tehlikeli olduğu için az işcinin çalışmalı (aynı zamanda alanda yok çok fazla)
5-diğer işler yapılırken atıl bir süre oluşacağı için(önce bitirip beklemenin anlamı yok diye) biraz işlerin yavaştan alınması...
6-testere kalıplarının altındaki iskeleri hemen sökemememiz uzun bir süre kalması...
ilk aklıma gelenler...
7-Çayların geç gelmesi :D :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

zaten belliydi oralarda sıkıntı olduğu iyi bare hemen başladılar acele temeli attılar bi ara eski açıktada olmuştu tabi kimsenin haberi yok bu tarz bi olay necmi abi bana bilgisini vermişti o zamanlardan antrenmanlıyım  ;D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kepçe kamera açısına girdi toprak bitiyor yavaş yavaş çiçeklerin dönüş bölümü yarına hazır gibi artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çiçekler inşaat çok hızlı diyenlere şaşıyorum. Hem bu kadar kötü işçilik yapacaksın hem işi zamanında teslim edemeyeceksin.

1.Kısım Kaba İnşaat teslim süresi 160 gün.
20 Aralıkta ilk temel atıldı. Anlayacağınız şimdiden 160 gün geçmiş oldu ve halen ne zaman biteceği net olarak belli değil. Ortalama 2 aylık bir gecikmeyle teslim edecekler. Şimdi çiçekler müthiş hızlı mı oluyor? Geç teslim etmek hızsa obitaş da çok çok hızlı o zaman.

Obitaş 20 gün gecikti diye fırtına koparanlar, bu duruma sessiz kalıyorsa benim söyleyecek hiç bir şeyim yok. Şimdi bana çiçekler inşaatın mazereti felan vardı demeyin, mazereti olabilir evet kabul ediyorum ama size göre çiçeklerin her türlü mazereti olabilir ama obitaş'ın hiçbir mazereti olamaz. Vur kır parçala yok et, obitaş düşman !

Biz çiçekler inşaata hiç bir zaman hakaret etmedik, tek söylediğimiz biraz daha özenerek yapmaları gerektiği.
Ama siz halen alın teriyle iş yapmaya çalışan Obitaş'ı aşağılamaya devam ediyorsunuz. Bu akşam bile neler söylediniz. Bu yazılanları bir obitaş çalışanı okusa neler düşünür sizce?

Sizden ricam obitaş'ı eleştirin ama hakaret etmeyin,
Sizden ricam çiçekleri eleştiren arkadaşlarımızı saçmalamakla, mantıksızlıkla suçlayıp gırgır şamata yapmayın.
Mustafa, Samet gibi arkadaşlarımız sizler için işi gücü bırakıp ne kadar saat harcıyorlar, kendi zamanlarından fedakarlık yapıyor. Ben Mustafa kardeşimle her gün konuşuyorum ve sizin onun düşüncelerine saygı duymamanız onu çok üzüyor, hatta bu foruma gelmesi için onu zor ikna ettim. Ama Mustafa haklıymış, bazı arkadaşların uslübü çok kötü. Kolonla sevişme noktasına bile getirdiniz olayı, evet o kolonlarla sevişeceğiz. Hay Allah'ım yarabbim !
Bloklama şansım yok herhalde burda seni o yüzden mesajlarını görüyorum ve görünecede cvp vermek zorunda kalıyorum blocklayabilsem sorun yok benim için istediğin gibi savun obitaşını ama maalesef öyle bi şansım yok herhalde. Mustafa'ya saygı duymadığımızı nerden çıkardın onu da anlamış değilim çiçeklerin hatalı işler yaptığını söyledik ztn düzelteceklerini de söyledik daha ne diyelim 2 hatalı kiriş örmesi obitaşı hızda 2 ye katladığını gerçeğini değiştirmiyor üst katta yavaş olduklarını da söyledim daha bugün yine söyledim hatta ama bi enayi onlarımı yanında miskince çalışan bi şirket varken onlar hızlı olsa ne olur olmasa ne olur çiçekler isteği zmn vites atar ama obitaşta öyle bi yetenek yok. Kendin kaşınıyosun kusura bakma hala daha kötü işçilik diyorsun sonra kolonla aşk mı yaşayacak dediğimizde kızıyorsun kolonu düzeltecekler öyle kalmayacak diyoruz anlamak istemiyormusun

Sezgin biraz daha sakin ol kardeşim hepimiz Beşiktaşlıyız
ve Beşiktaşın menfaatlerini düşünüyoruz her hangi bir firmanın
burda sözcülüğünü yapmıyoruz orda her gün stada gidiyorlar
çıplak gözle bizim resimlerde görmediğimiz bir sürü şey görüyorlar
ve böyle bir fikire kapıldıysalar saygı göstermek lazım sadece gördüklerini
söylüyorlar yarın ben onlara görmediklerini söylerim
estetik anlamda kusurlar olur inşaatlarda daha kaba inşaat yapılıyor
bir sonraki adım bir öncekinin kusurunu kapatır bir problem yok
yeterki statikte problem olmasın
Obitaşı hala savunana iyi gözle bakamıyorum kusura bakma abi stadı yavaşlatmaktan başka bişey yaptıklarını düşünmüyorum rampada kalktı yeni işçi almazlarsa ondan sonra daha sert eleştirecem hatta bunlar sakin günler görecez bakalım dertleri rampamıymış değilmiymiş hep beraber gerçi şu saatten sonra işçi de alsa ne kdr kurtarabilirler durumu orasıda soru işareti düşüncelerim bunlar abi napıyım yazmıyım mı şimdi bende deliler gibi çiçekleri savunacam bundan sonra. Abi ben her gün resimlerin hepsini inceliyorum bahsettikleri yerleri büyüterek gördüm bozuk yerler var yok diyecek halimiz yok olana ztn telafi edilir diyoruz bizde farklı bşy söylemiyoruz bence aktarımuyar abi brz obitaşın şu yavaş haliyle çiçeklerden hızlı diyo damarıma basıyor

sen genede damarlarını ortalık yerde bırakmada basmasınlar ;D
eleştir tabiki kimse eleştirme demez ama dediğim gibi eleştirirken bunu kalp kırmadan yap
sana bir şey söyleyeyim sen normal hayatında klavye başındaki kadar sert değilsin burdada
normal hayatındaki gibi ol ismail DH de beni sinir ettiği kadar kimseyi sinir etmemiştir herhalde
ona cevap vereceğim diye kaç gün işimden gücümden oldum ama sonra stadda kıstırdım
hakkından geldim  ;D bir gerçek var hepimiz iyi Beşiktaşlıyız ona göre davranalım

Çevrimdışı murat

mabet kule nasıl görmeyeli.deprem anında oradamıydın?birde stadta çalışanlar hissetmişmi?evrak işleri kule ile mi alakalı?
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 02:17:15 muratkaya ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı izorlu85

sayfaya renkliler gelmeyince ne kadar güzel oluyor be tartışıyoz konuşuyoz espirilerimiz oluyor felan ama herşey gayet BEŞİKTAŞ taraftarına  yakışır bir uslupla. herkese çok teşekkürler inşallah bu ortamımız hiç bozulmaz.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

yeni açığada beton atılyor kimse görmedi heralde 8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

zaten belliydi oralarda sıkıntı olduğu iyi bare hemen başladılar acele temeli attılar bi ara eski açıktada olmuştu tabi kimsenin haberi yok bu tarz bi olay necmi abi bana bilgisini vermişti o zamanlardan antrenmanlıyım  ;D :D

Efe beni niye ele veriyorsun  ::)
çok ayıp ;)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet kule nasıl görmeyeli.deprem anında oradamıydın?birde stadta çalışanlar hissetmişmi?evrak işleri kule ile mi alakalı?

depremi kato kullanan arkadaş hissetmediği için tarihi fırsatı kacırdık.. ;)
son 1 haftadır biraz yoğunlaşma var gelen giden prof. hatti hesabı yok :))
güzel haberler bekliyoruz.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Efe

murat abi duvar baya kötü halde 28 mayısta içler acısıydı dahada kötü olmuştur >:(
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

yeni açık da beton fışkırtıcı mı var bana mı öyle geliyor..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı murat

deprem bir etki yaptımı duvara?

Çevrimdışı Szgn_26

Merhaba @bjk_mabet  :)
Sana bir kaç sorum var cevap verebilirsen sevinirim.

1- Çiçekler inşaat kapalı inşaatında planlanan süreyi ne kadar aştı?
2- Eski açık inşaatına ocak ayı sonunda başlamıştı, yaklaşık 5 buçuk aydır çalışıyorlar o bölgede, 2 bucuk ay sonra bitirdiğini varsayarsak 9 ay planlanan süreden ne kadar fazladır?
3- Yeni açıkta ve eski açıkta şu ana kadar yapılan inşaat metrekaresini geçen zamana orantılıdağımızda ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor? 2 şirket arasında öyle vahim bir fark var mı?

metre karare olarak yeni acık daha büyük hatta kapalıdan bile daha büyük...kapalı 4200 m2 gibi yeni acık 5300m2 gibi ...ucuk bi farktan çok yapılacak olan yerlerin farkı var ...yeni acıkta sadece 82 den fazla oval kolon var eski acıkta böyle birşey yok...ve yeni acıkta çok işçilik ve zaman yiyen su depoları oldu ...daha yüksek tek yüz perdeler vs vs vs...

Eski açıkda da duvar ve kule işi olacak az buz iş değil o da yedirmem çiçeklerin hakkını  ;)

Çevrimdışı Efe

Efe beni niye ele veriyorsun  ::)
çok ayıp ;)

evt ele verdim nasıl olsa yarın anlatırsın abi bu geceden bişey olmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Abi stad bitmeden bir küçük alıp deniz tarafındaki kule vince çıkıp boğaz sefası yapma planın var mı ? :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

Obitaşın testere kirişleri cillop gibi hiç prekast koymayalım o zaman  :) :)
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Selamun Aleyküm ;

Beşiktaş transfer dönemi sizce kısır geçmiyor mu ?

Çevrimdışı murat

mabet profların çayına sakinleştirici at kule yüksekliğini arttır. ;D

Çevrimdışı Efe

yeni açık karıştı bi yandan beton atılıyor bi yandan da hafriyat kamyonları girdi iyi iş çıkıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Merhaba @bjk_mabet  :)
Sana bir kaç sorum var cevap verebilirsen sevinirim.

1- Çiçekler inşaat kapalı inşaatında planlanan süreyi ne kadar aştı?
2- Eski açık inşaatına ocak ayı sonunda başlamıştı, yaklaşık 5 buçuk aydır çalışıyorlar o bölgede, 2 bucuk ay sonra bitirdiğini varsayarsak 9 ay planlanan süreden ne kadar fazladır?
3- Yeni açıkta ve eski açıkta şu ana kadar yapılan inşaat metrekaresini geçen zamana orantılıdağımızda ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor? 2 şirket arasında öyle vahim bir fark var mı?

metre karare olarak yeni acık daha büyük hatta kapalıdan bile daha büyük...kapalı 4200 m2 gibi yeni acık 5300m2 gibi ...ucuk bi farktan çok yapılacak olan yerlerin farkı var ...yeni acıkta sadece 82 den fazla oval kolon var eski acıkta böyle birşey yok...ve yeni acıkta çok işçilik ve zaman yiyen su depoları oldu ...daha yüksek tek yüz perdeler vs vs vs...

Eski açıkda da duvar ve kule işi olacak az buz iş değil o da yedirmem çiçeklerin hakkını  ;)
mabet duvarı yıkma işini, sezgine verin :D  necmi abi onuda gaziler büfede kıstırır
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2014, 02:27:27 muratkaya ]

Çevrimiçi Necmi

yeni açığada beton atılyor kimse görmedi heralde 8)

Bu pompa aracı mı? :)

ismail biraz daha ufak yapsaydın mikroskopla bakar söylerdik  ;D

Etiketler: