Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321388 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

teklif var da giden var mı bakalım( gidebilen var mı demek lazım rusyaya vize yok ama izinde çıkmaz sanırım :busted_cop:)
  valla bence yenge izin vermez abi :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Enes Ö

teklif var da giden var mı bakalım( gidebilen var mı demek lazım rusyaya vize yok ama izinde çıkmaz sanırım :busted_cop:)
Baba patron geldi bi el atar inşallah,işini senin gibi yapan bi çaycı bulmak zor..
Daha geçen gün patron çayçı baskın yapmadan enselemeden :D bazı görevler verdi..
Namın yeter

Çevrimdışı bjk_mabet

Baba patron geldi bi el atar inşallah,işini senin gibi yapan bi çaycı bulmak zor..
Daha geçen gün patron çayçı baskın yapmadan enselemeden :D bazı görevler verdi..
Namın yeter

hahahhah o kadar korku salmışmıyım ya :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı blitz

Burası yeri değil biliyorum ama en genel alan burası olduğıu için yazıyorum.. Twitterda Fırat Günayer Marco Marinle prensip anlaşması yapmışız diye yazdı.. Patlama yapmayalım bi günde :D

Çevrimdışı okilic

@bjk_mabet bir sorum daha olacak zahmet olmazsa  :ebebe: gs skorboard odeabank tarafindan karsilandi bizde 360 skorboard icin buna benzer bir anlasma olabilirmi yada bu konuda konusulan bir sey varmi ?
Ankara ya gidecektiniz anitlar kurulundan su eski acik sira sayisi ile ilgili olumlu bir karar cikarmi yada bu konuda bir girisim varmi ?  :iblush:

Simdiden tesekkur ederim. Verdigin cevaplar ve bu gune kadar verdigin bilgiler icin eminim herseyi soylemek istiyosundur ama seninde yapabileceklerin sinirli sonucta.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bir sorum daha olacak zahmet olmazsa  :ebebe: gs skorboard odeabank tarafindan karsilandi bizde 360 skorboard icin buna benzer bir anlasma olabilirmi yada bu konuda konusulan bir sey varmi ?
Ankara ya gidecektiniz anitlar kurulundan su eski acik sira sayisi ile ilgili olumlu bir karar cikarmi yada bu konuda bir girisim varmi ?  :iblush:

Simdiden tesekkur ederim. Verdigin cevaplar ve bu gune kadar verdigin bilgiler icin eminim herseyi soylemek istiyosundur ama seninde yapabileceklerin sinirli sonucta.  :tabe: :tabe:

eski acık yükselmiyecek onu biliyorum...arkasındaki duvarın son presüdürleri kaldı...

skorboard için bi gelişme yok hatta bunu dillendirende yok çünki yapması ve odaklanılması gereken o kadar çok konu varki ince işcilik elektirik işleri teknik işler b bloga( numaralıya yeni başlandı ) vs vs vs ...skorboard için ocakta konuşalım bence..

Çevrimdışı BesiktasLee

Demba Ba , Marko Marin , Yalçın Ayhan.. Saygılar..
Ds

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaşlar demba ba ve marko marin doğru mu? çatladım vallahi

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.new#new burada hep tartisiyoruz stadla ilgili konu disina cok fazla cikmayalim Lutfen

Çevrimdışı Oktay

Skorbord neymiş ?? Yeterki gol atılsın biz aklımızda tutarız ;)

Çevrimdışı tayfun

bloklardaki durumları güncellemeye başlıyorum an itibariyle,bakalım hafta sonu nasıl geçmiş.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Obitaş Rusyada aldığı yeni stat ihalesine odaklandı
bu güne kadar odaklanmış hali buysa
bundan sonra biz b.ku yedik demektir
elde üç tane adam kaldı onlarıda rusyaya götürür :bandit:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 00:06:49 Necmi ]

Çevrimdışı BesiktasLee

bloklardaki durumları güncellemeye başlıyorum an itibariyle,bakalım hafta sonu nasıl geçmiş.

:claps: :claps: :claps: :claps: :ok: :ok:
Ds

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar demba ba ve marko marin doğru mu? çatladım vallahi
transferlerle ilgili transfer forumunda paylaşım yapın arkadaşlar
sonunda burda bize mesaj sildirmeye başlatacaksınız biz silmeden en iyisi kendiniz silin

Çevrimiçi Necmi

eski acık yükselmiyecek onu biliyorum...arkasındaki duvarın son presüdürleri kaldı...

skorboard için bi gelişme yok hatta bunu dillendirende yok çünki yapması ve odaklanılması gereken o kadar çok konu varki ince işcilik elektirik işleri teknik işler b bloga( numaralıya yeni başlandı ) vs vs vs ...skorboard için ocakta konuşalım bence..
360 a şimdi başlasalar ocakta zor bitirirler bakkalda satılmıyor ya :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Burası yeri değil biliyorum ama en genel alan burası olduğıu için yazıyorum.. Twitterda Fırat Günayer Marco Marinle prensip anlaşması yapmışız diye yazdı.. Patlama yapmayalım bi günde :D
transfer forumuna yazarsan orasıda popüler olur hiç bir şey yazmıyorsunuzki popiler olsun
transfer nöbeti Beşiktaş forumlarının vaz geçilmezidir ama bizde sayenizde utanç kaynağı oluyor :bandit:

Çevrimdışı BesiktasLee

Necmi ağabey insanlara söz söylerken 2 gün önce yaptığınız 25 sayfalık sohbeti de siliniz..  :bawling:
Ds

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rampanın traşlanma ve duvara yaslanma işi ne zaman bitecek ?

Çevrimdışı frkndgnr

Şuan oynanan finalde stadın alt trübün açısı nedir bilen var mı ve bizim ki kaçtı?

Çevrimdışı quentine83

Skorbord neymiş ?? Yeterki gol atılsın biz aklımızda tutarız ;)

o derece yani..vallahi acıdım şimdi halimize...bu kadar mı açız başarıya vaybee...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı smhkcr

@bjk_mabet hocam. Teşekkür edemedim ilgi alakan için. Çok teşekkürler, çok memnun oldum tanıştığıma. Arkadaşlar detayları çok takmayın kafaya. 10 numara 5 yıldız stat geliyor emin olun.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hocam. Teşekkür edemedim ilgi alakan için. Çok teşekkürler, çok memnun oldum tanıştığıma. Arkadaşlar detayları çok takmayın kafaya. 10 numara 5 yıldız stat geliyor emin olun.

rica ederim asıl sizleri görmekten ben çok mutlu oldum...
çok çok teşekkür ederim ziyaretiniz için :)

Etiketler: