Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321917 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

en güzeli sadece Beşiktaş olması ve düzgün üye profilinin gelişerek devam etmesi. sizin çabanız gerçekten takdire şayan.

Guzel dusunceleriniz icin teşekkur ederiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çiçeklerde diyelimde alınmasın çiçekler tayfası ikiside güzide iki şirketimiz artik bitirsinler gitsinler paşa paşa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çiçeklerde diyelimde alınmasın çiçekler tayfası ikiside güzide iki şirketimiz artik bitirsinler gitsinler paşa paşa :)
basket sahasını da obitaş yapacak belki  :D

Çevrimdışı Enes Ö

basket sahasını da obitaş yapacak belki  :D

Obitaş Rusyada aldığı yeni stat ihalesine odaklandı

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı SDemirsoy

işi büyüttük desene :bandit: Anıl girmezler merak etme :D

Çevrimdışı testerekiriş

Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı bjk_mabet

tahmin et oranın çaycısı kim olucak :))
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

KONU DIŞI: ba bitti diyolar bundan bir ay öncede deniyordu o zamanda demiştim gelsin arkasına baba yazdırcam formanın  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı blitz

Bir kez daha sorayım diyorum, "Belki bu soru önceden sorulmuştur ama stadın şu ana kadar ki maliyeti hakkında bir bilgisi olan var mı? Ayrıca kullanılacak malzemeler aşağı yukarı biliniyordur, kaba ve ince inşaat arasında hangisi daha maliyetlidir?"

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı okilic

@bjk_mabet bir sey sordum ama gozunden kacti heralde   :alala: bu cati icin germe calismalari aralik ocak demisin daha onceki konusmalardan ogrendigimiz kadariyla 2 ay sirf bu islem suruyor Mebran ve gunes panelleri montajinin yapilmasi falan en iyi ihtimalle 2 ay desek Nisan mayis gibi bitecek. Stad bu tarihe sarkabilirmi ?

Obitas sana kucak açtı,  gel ne olursan ol gel bizim felsefemizdir.

Çevrimdışı Enes Ö

:D Çaycımız bile kalite @Necmi abi gör bunları

Çevrimdışı smhkcr

KAP, artık bi transfer yapılması gerektiğini Beşiktaş'a bildirdi... Zaytung...   :D

Bomba olmuş ; ))))

Çevrimdışı okilic

Dem ba ba

Evet Ntvspor son dakika olarak girdi 1 yilligina kiralamisiz. Mitroglu daha iyiydi keske o olsaydi yada Lukaku :lol: Kismet insallah basarili olur.
Konu disi oldugu icin ozur dilerim..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bir sey sordum ama gozunden kacti heralde   :alala: bu cati icin germe calismalari aralik ocak demisin daha onceki konusmalardan ogrendigimiz kadariyla 2 ay sirf bu islem suruyor Mebran ve gunes panelleri montajinin yapilmasi falan en iyi ihtimalle 2 ay desek Nisan mayis gibi bitecek. Stad bu tarihe sarkabilirmi ?

çatı imalatı başladı ...germe işlemi kaba inşaat biter bitmez başlayacak ...
en erken kasım aralık ta başlar panellerin yerleştirilmesi biraz zaman alıcak...
en iyi ihtimal bu sezon bi kaç maç oynayabiliriz...

çaycıyı bilmem ama aktarı belli  :bandit: @aktar_ismail
Rusyaya çok gittim,  bir çok şey yapmaya gitmiştim ama stat yapmak farklı bir deneyim olur,  çağırsınlar giderim :lol:

Çevrimdışı okilic

en erken kasım aralık ta başlar panellerin yerleştirilmesi biraz zaman alıcak...

Tesekkur ederim mabet. Gec olsun guc olmasin ben raziyim bu sene disarda oynayalim seneye bence hakkiyla bir acilis ona uygun bir kadro vs. Olsun. Bu sene sampiyon yada sampiyonlar ligine gidersek seneye daha iddiali daha toparlanmis olarak stadimizin acilisini golgede birakmayiz.

Çevrimdışı bjk_mabet

:D Çaycımız bile kalite @Necmi abi gör bunları

teklif var da giden var mı bakalım( gidebilen var mı demek lazım rusyaya vize yok ama izinde çıkmaz sanırım :busted_cop:)

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı TØLGA

bi kaç maç oynamakdansa sezon başında görkemli bir açılış yapılsa olmuyormu sonucda tam anlamıyla bitmicek
2 3 maç içinde açmasak bu takımın gidişatına bağlı gerçi sezon başında söyle görkemli bir açılış turnuva barcelona flen açılış maçı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadas uzun zaman sonra is geregi taksiyle taksimden stada dogru inerken kapali ustu gordum dehset otesi dik yapilmis agzim acik kaldi resimler hikayeymis canli gormek mukemmel taksici ust kat trubun mu diyor :d
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

ntv spor haber geçiyor 1 yıllık kiralanmış demba ba yyinede bildiri gelsin öyle sevinelim derim yeri burası değil ama :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: